|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co z tym okresem?
Hej dziewczyny
![]() Mam zazwyczaj cykle po 34/36 dni, okres spoznia mi sie juz 5dni (przyjmuje ze mam okres 35dnia) a wiec obecnie mam 40DC i nadal nic ![]() z nie pierwszy raz). Mialam troche stresu bo pierwsze co pomyslalam - ciaza? Dodam jednak ze uprawiam tylko seks oralny i dbamy o to zeby na paluszku nic nie zostalo i praktycznie zawsze jestesmy w bieliznie wiec ciaze moge chyba wykluczyc? ![]() ![]() Dodam ze obecnie chyba od 6dni mam gesty, bialy sluz ktory zazwyczaj mialam przed okresem ale wciaz nic ![]() Edytowane przez xaikox Czas edycji: 2014-08-10 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co z tym okresem?
Do ginekologa i na usg przezpochwowe. Możesz mieć jakieś torbiele. Sugerują to zaburzenia cyklu.
---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:00 ---------- Jeśli jesteś z Krakowa to mogę polecić to miejsce. Porządna diagnostyka na miejscu: http://fertility-centre.mylekarze.pl/
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Skoro ciągnie się to już jakiś czas to idź do ginekologa. Warto się zbadać, może trzeba będzie zrobić badania hormonów, ale o tym zadecyduje już lekarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak moim skromnym zdaniem, za chwilę dostaniesz @. Też tak miałam i to całkiem niedawno(przy długich, 32-35 dniowych cyklach). Z tym, że my się staraliśmy o dziecko. Gęsty biały śluz, chociaż czasami bywa objawem ciąży, jest także objawem nadchodzącej @.
Co do tego plamienia, pojęcia nie mam co to może być. Ale tak sobie myślę, że wizyta u gin nie zaszkodzi, a może zaoszczędzić Ci sporo nerwów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.