frustracja seksualna mnie dobija - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-10, 17:21   #1
smutnachomiczka
Przyczajenie

frustracja seksualna mnie dobija

Cześć
założyłam specjalnie konto, żeby poprosić Was o zdanie. Jestem z chłopakiem dwa lata, a znam go cztery. Od początku wydawało mi się, że do siebie pasujemy, taaak, wydawało mi się. Tematem, który mnie tu sprowadza jest współżycie, a mianowicie jego brak. Mam 19 lat a mój facet 20. Ogółem ideał chodzący. Gdy się poznaliśmy ciągle opowiadał sprośne żarty- co cholernie mi się w nim spodobało (nie oceniajcie mnie źle, taka po prostu jestem), ale jak się okazało, krowa, która dużo ryczy- mało mleka daje. O seksie rozmawiałam z nim wiele razy, bo ja jego zaspokajam regularnie, a jemu się do tego wcale nie pali... Nie robi kompletnie nic. Nie zaspokaja wcale, nic nie robi dla mnie, ale jego zachcianki się liczą. Gdy go pytałam, to mówił, że boi się ciąży, ale upewniałam, mówiłam o zabezpieczeniach wszelkiego rodzaju, a jedyne co zyskiwałam to tekst "skoro tak bardzo tego chcesz no to okej." Nie chcę seksu z litości- to zrozumiałe, chce tego z miłości i pożądania. A on ostatnio daje mi buziaki jak małej dziewczynce. nie pamiętam, kiedy ostatnio mnie porządnie pocałował, a na wszystko ma jedną odpowiedź " nie gderaj tyle i nie narzekaj, jak chcesz to zerwij i znajdź lepszego". No ileż można... Doradźcie mi coś, błagam
smutnachomiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 17:25   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: frustracja seksualna mnie dobija

Cytat:
Napisane przez smutnachomiczka Pokaż wiadomość
Cześć
założyłam specjalnie konto, żeby poprosić Was o zdanie. Jestem z chłopakiem dwa lata, a znam go cztery. Od początku wydawało mi się, że do siebie pasujemy, taaak, wydawało mi się. Tematem, który mnie tu sprowadza jest współżycie, a mianowicie jego brak. Mam 19 lat a mój facet 20. Ogółem ideał chodzący. Gdy się poznaliśmy ciągle opowiadał sprośne żarty- co cholernie mi się w nim spodobało (nie oceniajcie mnie źle, taka po prostu jestem), ale jak się okazało, krowa, która dużo ryczy- mało mleka daje. O seksie rozmawiałam z nim wiele razy, bo ja jego zaspokajam regularnie, a jemu się do tego wcale nie pali... Nie robi kompletnie nic. Nie zaspokaja wcale, nic nie robi dla mnie, ale jego zachcianki się liczą. Gdy go pytałam, to mówił, że boi się ciąży, ale upewniałam, mówiłam o zabezpieczeniach wszelkiego rodzaju, a jedyne co zyskiwałam to tekst "skoro tak bardzo tego chcesz no to okej." Nie chcę seksu z litości- to zrozumiałe, chce tego z miłości i pożądania. A on ostatnio daje mi buziaki jak małej dziewczynce. nie pamiętam, kiedy ostatnio mnie porządnie pocałował, a na wszystko ma jedną odpowiedź " nie gderaj tyle i nie narzekaj, jak chcesz to zerwij i znajdź lepszego". No ileż można... Doradźcie mi coś, błagam
Skąd potrzeba tkwienia w nieudanym związku w wieku 19 lat? Nie ten facet, nie ten czas, a czasu już straciłaś sporo - 2 lata. Czyli całe swoje wczesno-dorosłe życie jesteś w związku. Po co Ci to? Facet nawet sam Ci mówi co masz robić: znaleźć sobie lepszego. I ma rację. Widać jemu nie chce się dla Ciebie starać i zmieniać. Zresztą jakieś zmienianie się i walczenie o nastoletnie związku w wieku 19 lat jest mocno bezsensowne, nawet mu się nie dziwię.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 17:36   #3
smutnachomiczka
Przyczajenie

no tak, tylko, że ciągle powtarza, że kocha i chce ze mną spędzić resztę życia...
Stary 2014-08-10, 17:37   #4
FALLinLOVE
Realistka

zgadzam sie z Doris - jesli nie jestes szczesliwa to nie ma co walczyc, tym bardziej ze walka polega na tym, ze walczą dwie osoby, a nie jedna.

poza tym, seks jest waznym elementem zwiazku i jesli teraz on nie wyczuwa takiej potrzeby (a Ty tak) to mam przeczucie, że się nie dogadacie.
Stary 2014-08-10, 17:44   #5
coffee
and cigarettes

A o zabezpieczeniu tylko rozmawialiście, w sensie: wyrecytowaliście możliwości i sposoby?
Czy np. kupiłaś prezerwatywy albo poszłaś do ginekologa po tabletki/plastry?
A może facet nie jest jeszcze gotowy na pełny seks? Może czuje presję z Twojej strony i dlatego coraz bardziej się blokuje...
Kiedy Ty go ostatni raz pocałowałaś porządnie? Bo wiesz, z tego co piszesz wychodzi na to, że oboje jedynie gadacie i nic nie robicie.
No, ok. Ty go jeszcze zaspokajasz (cokolwiek to znaczy).

Edytowane przez coffee
Czas edycji: 2014-08-10 o 17:45
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 17:46   #6
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
no tak, tylko, że ciągle powtarza, że kocha i chce ze mną spędzić resztę życia...
To jest tzw. gadka-szmatka. To nic nie znaczy, bo on na pewno nie jest w stanie sobie wyobrazić związku trwającego 20, 30, 40 lat, ani siebie przy Twoim boku jak będziecie po 60-tce na przykład. "Reszta życia" w tym wieku to najczęściej najbliższy rok, dwa. Jesteście do siebie przyzwyczajeni, pierwszy poważny związek - wiadomo. Ale to ani nie oznacza miłości, ani tego, że jemu zależy. Bo z jego słów wynika, że on problemu nie widzi i nie zamierza dostrzec, a jak czuje, że musi Ci jakiś ochłap rzucić, aby się do końca nie wkurzyła, to rzuca "kochaniem".
Stary 2014-08-10, 17:54   #7
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
A o zabezpieczeniu tylko rozmawialiście, w sensie: wyrecytowaliście możliwości i sposoby?
Czy np. kupiłaś prezerwatywy albo poszłaś do ginekologa po tabletki/plastry?
A może facet nie jest jeszcze gotowy na pełny seks? Może czuje presję z Twojej strony i dlatego coraz bardziej się blokuje...
Kiedy Ty go ostatni raz pocałowałaś porządnie? Bo wiesz, z tego co piszesz wychodzi na to, że oboje jedynie gadacie i nic nie robicie.
No, ok. Ty go jeszcze zaspokajasz (cokolwiek to znaczy).
tak, gumki były kupowane, tabletki odpadają, bo mówił,że "mam się nie truć", a do ginekologa chodzę i rozmawiałam. Ale co mu nie powiem- to go nie zadowoli. Pełny seks pełnym seksem, ale są też inne metody. : P

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
To jest tzw. gadka-szmatka. To nic nie znaczy, bo on na pewno nie jest w stanie sobie wyobrazić związku trwającego 20, 30, 40 lat, ani siebie przy Twoim boku jak będziecie po 60-tce na przykład. "Reszta życia" w tym wieku to najczęściej najbliższy rok, dwa. Jesteście do siebie przyzwyczajeni, pierwszy poważny związek - wiadomo. Ale to ani nie oznacza miłości, ani tego, że jemu zależy. Bo z jego słów wynika, że on problemu nie widzi i nie zamierza dostrzec, a jak czuje, że musi Ci jakiś ochłap rzucić, aby się do końca nie wkurzyła, to rzuca "kochaniem".
masz chyba rację... trzeba to zakończyć bo będzie tylko gorzej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-10, 18:14   #8
Leszy
Zakorzenienie

Wbrew pozorom Doris ma rację. Jesteś BARDZO młoda, na pewno znajdziesz kogoś, kto będzie pasował do Ciebie. Sam osobiście również spotkałem się z tym zjawiskiem, gdzie krowa dużo ryczy, a mało mleka daje. Nie twierdzę, że jest to regułą, ale jednak coś jest na rzeczy, gdyż w rozmowach ze znajomymi wychodziła podobna zależność. Także możesz to traktować jako pewien sygnał, ale nie wyznacznik.

I tak, jeśli nie jesteś osobą wierzącą, nie chcesz czekać z seksem do ślubu i tym podobne kwestie moralności osobistej, to powinnaś szukać kogoś, z kim dobrze się będziesz czuć w łóżku LUB kogoś, kto będzie chętny się dograć w kwestii seksu.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:14   #9
coffee
and cigarettes

Cytat:
Pełny seks pełnym seksem, ale są też inne metody. : P
Czyli co? Jak coś inicjujesz, to on Cię odpycha i mówi "nie, bo nie"?
Stary 2014-08-10, 18:15   #10
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
a na wszystko ma jedną odpowiedź " nie gderaj tyle i nie narzekaj, jak chcesz to zerwij i znajdź lepszego". No ileż można... Doradźcie mi coś, błagam
No ,trzeba skorzystać z rady ,bo chłopak strasznie słaby.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:19   #11
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Czyli co? Jak coś inicjujesz, to on Cię odpycha i mówi "nie, bo nie"?
częściej słyszę "daj spokój". chociaż... w sumie, to za każdym razem to słyszę gdy chodzi o moje potrzeby

Edytowane przez smutnachomiczka
Czas edycji: 2014-08-10 o 18:21

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-10, 18:21   #12
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
częściej słyszę "daj spokój". chociaż... w sumie, to za każdym razem
A jak reaguje jak Ty nie chcesz go zaspokoić?
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:22   #13
Jeannee
Zakorzenienie

Ja bym się zastosowała do jego rady- odeszła i znalazła kogoś lepszego.

Wcale bym się nie zdziwiła jak facet ma kogoś na boku.
Jeannee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:23   #14
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
A jak reaguje jak Ty nie chcesz go zaspokoić?
nie odzywa się przez dwie godziny jak nie więcej i smutny chodzi ciągle
Stary 2014-08-10, 18:26   #15
coffee
and cigarettes

Cytat:

Niee, to nie jest normalne. Się chłopiec przyzwyczaił, że on nic nie będzie robił, a Ciebie ma zawsze na skinięcie palcem.
Stary 2014-08-10, 18:26   #16
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Ty żartujesz? Czy to wszystko tak na serio?
I później chodzą dziewczyny sfrustrowane ale nie zerwą 'no bo jak to tak, przez seks zrywać'. Ten facet to jest jakaś chodząca porażka, skorzystaj z jego rady, zerwij i znajdź lepszego.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:27   #17
phideaux
Wtajemniczenie

Dostosuj się do jego rady
Stary 2014-08-10, 18:27   #18
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Ty żartujesz? Czy to wszystko tak na serio?
I później chodzą dziewczyny sfrustrowane ale nie zerwą 'no bo jak to tak, przez seks zrywać'. Ten facet to jest jakaś chodząca porażka, skorzystaj z jego rady, zerwij i znajdź lepszego.
no na serio niestety
Stary 2014-08-10, 18:29   #19
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
no na serio niestety
Robi się coraz zabawniej. A jak reaguje na wskazywanie mu Tego cudnego zachowania w kontekście odmawiania seksu tobie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-10, 18:30   #20
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Robi się coraz zabawniej. A jak reaguje na wskazywanie mu Tego cudnego zachowania w kontekście odmawiania seksu tobie?
tak jak pisałam wyżej, że mam znaleźć sobie innego, z jakim będę zadowolona i mam nie narzekać.
Stary 2014-08-10, 18:34   #21
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak pisałam wyżej, że mam znaleźć sobie innego, z jakim będę zadowolona i mam nie narzekać.
Nie powtórzyłaś nigdy tej formułki kiedy godzinami cierpiał bo go nie zaspokoiłaś?? Aż się prosi..

Dziewczyno... przestań się nabierać a głupie gadki rzędu "kocham i chcę spędzić z tobą życie", przecież to tylko słowa... chyba sama widzisz, że nie zachowuje się jakby cię kochał i chciał z tobą spędzić choć trochę czasu, nie mówiąc już o całym życiu.
Stary 2014-08-10, 18:36   #22
coffee
and cigarettes

Cytat:
Wygląda na skrajnego egoistę.
W innych sferach życia dba o Ciebie? Troszczy się o Twoje potrzeby, Twoje dobro?
Stary 2014-08-10, 18:36   #23
bernikula
mOLDerator

Cytat:
No to tak po prostu zrób. Wątpię, żeby w przyszłości się zmienił. Znam tez jednego faceta, co za seksem po prostu nie przepada i cały czas się wykręca (przysłowiowy ból głowy), a jest prawie 15 lat starszy od Twojego chłopaka. Jego żona narzeka. Ja bym wiała, bo co jak co, ale udane życie seksualne jest w życiu ważne i tyle.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:36   #24
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Ha ha ,co za gość rozpieszczony .
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:40   #25
201803290936
Konto usunięte

Autorko wątku, a przez zaspokajanie jego potrzeb rozumiesz co? Ty mu robisz fellatio? Czy co?
Stary 2014-08-10, 18:40   #26
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Wygląda na skrajnego egoistę.
W innych sferach życia dba o Ciebie? Troszczy się o Twoje potrzeby, Twoje dobro?
no niby tak, ale coraz mniej. Kiedyś bardziej się mną interesował a teraz nawet nie chce mu się mnie przytulić, gdy pytam czy to zrobi.
Odtrąca mnie często i mówi, że ciągle mam jakieś prośby i ciągle czegoś chcę. A najgorsze jest to, że ja w to zaczynam wierzyć, przez co chodzę zdołowana prawie każdego dnia.
Stary 2014-08-10, 18:42   #27
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bernikula Pokaż wiadomość
No to tak po prostu zrób. Wątpię, żeby w przyszłości się zmienił. Znam tez jednego faceta, co za seksem po prostu nie przepada i cały czas się wykręca (przysłowiowy ból głowy), a jest prawie 15 lat starszy od Twojego chłopaka. Jego żona narzeka. Ja bym wiała, bo co jak co, ale udane życie seksualne jest w życiu ważne i tyle.
Autorka wątku napisała, że jego zaspokaja regularnie, czyli facet seksu nie unika póki to polega na zaspokajaniu jego potrzeb.

Niech ta żona się przyjrzy, czy małżonek nie ma romansu / nie woli facetów.
Stary 2014-08-10, 18:42   #28
smutnachomiczka
Przyczajenie

Cytat:
Autorko wątku, a przez zaspokajanie jego potrzeb rozumiesz co? Ty mu robisz fellatio? Czy co?
tak. jeszcze footjob no i ręka
Stary 2014-08-10, 18:43   #29
bernikula
mOLDerator

Cytat:
Autorka wątku napisała, że jego zaspokaja regularnie, czyli facet seksu nie unika póki to polega na zaspokajaniu jego potrzeb.

Niech ta żona się przyjrzy, czy małżonek nie ma romansu / nie woli facetów.
Aha, rzeczywiście- no to "jeszcze lepiej". Czułabym się totalnie wykorzystana- jeszcze szybciej bym wiała

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-10, 18:44   #30
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
no niby tak, ale coraz mniej. Kiedyś bardziej się mną interesował a teraz nawet nie chce mu się mnie przytulić, gdy pytam czy to zrobi.
Odtrąca mnie często i mówi, że ciągle mam jakieś prośby i ciągle czegoś chcę. A najgorsze jest to, że ja w to zaczynam wierzyć, przez co chodzę zdołowana prawie każdego dnia.
No to się dołuj dalej. Albo zakończ ten (z opisu coraz bardziej toksyczny) "związek". Inaczej skończysz jako zdołowana własnym życiem dwudziestokilkulatka, z kompleksami i załamana, że straciła kilka lat młodości na życie z trollem.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości