![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
frustracja seksualna mnie dobija
Cześć
![]() założyłam specjalnie konto, żeby poprosić Was o zdanie. Jestem z chłopakiem dwa lata, a znam go cztery. Od początku wydawało mi się, że do siebie pasujemy, taaak, wydawało mi się. Tematem, który mnie tu sprowadza jest współżycie, a mianowicie jego brak. Mam 19 lat a mój facet 20. Ogółem ideał chodzący. Gdy się poznaliśmy ciągle opowiadał sprośne żarty- co cholernie mi się w nim spodobało (nie oceniajcie mnie źle, taka po prostu jestem), ale jak się okazało, krowa, która dużo ryczy- mało mleka daje. O seksie rozmawiałam z nim wiele razy, bo ja jego zaspokajam regularnie, a jemu się do tego wcale nie pali... Nie robi kompletnie nic. Nie zaspokaja wcale, nic nie robi dla mnie, ale jego zachcianki się liczą. Gdy go pytałam, to mówił, że boi się ciąży, ale upewniałam, mówiłam o zabezpieczeniach wszelkiego rodzaju, a jedyne co zyskiwałam to tekst "skoro tak bardzo tego chcesz no to okej." Nie chcę seksu z litości- to zrozumiałe, chce tego z miłości i pożądania. A on ostatnio daje mi buziaki jak małej dziewczynce. nie pamiętam, kiedy ostatnio mnie porządnie pocałował, a na wszystko ma jedną odpowiedź " nie gderaj tyle i nie narzekaj, jak chcesz to zerwij i znajdź lepszego". No ileż można... Doradźcie mi coś, błagam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: frustracja seksualna mnie dobija
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no tak, tylko, że ciągle powtarza, że kocha i chce ze mną spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Realistka
|
zgadzam sie z Doris - jesli nie jestes szczesliwa to nie ma co walczyc, tym bardziej ze walka polega na tym, ze walczą dwie osoby, a nie jedna.
poza tym, seks jest waznym elementem zwiazku i jesli teraz on nie wyczuwa takiej potrzeby (a Ty tak) to mam przeczucie, że się nie dogadacie.
![]() |
#5 |
and cigarettes
|
A o zabezpieczeniu tylko rozmawialiście, w sensie: wyrecytowaliście możliwości i sposoby?
Czy np. kupiłaś prezerwatywy albo poszłaś do ginekologa po tabletki/plastry? A może facet nie jest jeszcze gotowy na pełny seks? Może czuje presję z Twojej strony i dlatego coraz bardziej się blokuje... Kiedy Ty go ostatni raz pocałowałaś porządnie? Bo wiesz, z tego co piszesz wychodzi na to, że oboje jedynie gadacie i nic nie robicie. No, ok. Ty go jeszcze zaspokajasz (cokolwiek to znaczy). Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-08-10 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
To jest tzw. gadka-szmatka. To nic nie znaczy, bo on na pewno nie jest w stanie sobie wyobrazić związku trwającego 20, 30, 40 lat, ani siebie przy Twoim boku jak będziecie po 60-tce na przykład. "Reszta życia" w tym wieku to najczęściej najbliższy rok, dwa. Jesteście do siebie przyzwyczajeni, pierwszy poważny związek - wiadomo. Ale to ani nie oznacza miłości, ani tego, że jemu zależy. Bo z jego słów wynika, że on problemu nie widzi i nie zamierza dostrzec, a jak czuje, że musi Ci jakiś ochłap rzucić, aby się do końca nie wkurzyła, to rzuca "kochaniem".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wbrew pozorom Doris ma rację. Jesteś BARDZO młoda, na pewno znajdziesz kogoś, kto będzie pasował do Ciebie. Sam osobiście również spotkałem się z tym zjawiskiem, gdzie krowa dużo ryczy, a mało mleka daje. Nie twierdzę, że jest to regułą, ale jednak coś jest na rzeczy, gdyż w rozmowach ze znajomymi wychodziła podobna zależność. Także możesz to traktować jako pewien sygnał, ale nie wyznacznik.
I tak, jeśli nie jesteś osobą wierzącą, nie chcesz czekać z seksem do ślubu i tym podobne kwestie moralności osobistej, to powinnaś szukać kogoś, z kim dobrze się będziesz czuć w łóżku LUB kogoś, kto będzie chętny się dograć w kwestii seksu.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
częściej słyszę "daj spokój". chociaż... w sumie, to za każdym razem to słyszę gdy chodzi o moje potrzeby
Edytowane przez smutnachomiczka Czas edycji: 2014-08-10 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się zastosowała do jego rady- odeszła i znalazła kogoś lepszego.
Wcale bym się nie zdziwiła jak facet ma kogoś na boku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I później chodzą dziewczyny sfrustrowane ale nie zerwą 'no bo jak to tak, przez seks zrywać'. Ten facet to jest jakaś chodząca porażka, skorzystaj z jego rady, zerwij i znajdź lepszego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dostosuj się do jego rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyno... przestań się nabierać a głupie gadki rzędu "kocham i chcę spędzić z tobą życie", przecież to tylko słowa... chyba sama widzisz, że nie zachowuje się jakby cię kochał i chciał z tobą spędzić choć trochę czasu, nie mówiąc już o całym życiu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
mOLDerator
|
No to tak po prostu zrób. Wątpię, żeby w przyszłości się zmienił. Znam tez jednego faceta, co za seksem po prostu nie przepada i cały czas się wykręca (przysłowiowy ból głowy), a jest prawie 15 lat starszy od Twojego chłopaka. Jego żona narzeka. Ja bym wiała, bo co jak co, ale udane życie seksualne jest w życiu ważne i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Autorko wątku, a przez zaspokajanie jego potrzeb rozumiesz co? Ty mu robisz fellatio? Czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Odtrąca mnie często i mówi, że ciągle mam jakieś prośby i ciągle czegoś chcę. A najgorsze jest to, że ja w to zaczynam wierzyć, przez co chodzę zdołowana prawie każdego dnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niech ta żona się przyjrzy, czy małżonek nie ma romansu / nie woli facetów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.