|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Salon Ślubny KREACJA ŻANNET w Krakowie-wasze opinie
Witam wszystkie PM 2011
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Salon Ślubny KREACJA ŻANNET w Krakowie-wasze opinie
Po przejrzeniu setek zdjęć na forum i zawitaniu do salonów, ostatecznie tam zamówilam suknie, na salon trafilam przypadkowo. osobiscie polecam
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Salonu niestety nie znam, jednak firma Kreacja Żannet jest polska firmą, suknie szyte są w Polsce, dość dokładnie, także powinnaś być zadowolona (nie jest to przede wszystkim np. "hiszpańska" chińszczyzna)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
rzeczywiście suknie są piękne, b.dokładnie wykończone ,mierzyłam pare modeli b.podobają jedna zrobiła na mnie ogromne wrażenie i ją zamówię,byłam ciekawa Waszych opini,szukałam po internecie i znalazłam o tym salonie same pozytywy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie,
Trochę późno, ale warto przeczytać! Bardzo odradzam salon Kreacja Żannet w Krakowie na ul. Długiej!!! W zeszlym roku w czerwcu zdecydowałam się na sukienkę z tego salonu. Ta, którą przymierzyłam była piękna, koronkowa idealna dla mojej figury ze ślicznym małym trenem. Bardzo dobrze skrojona i uszyta - ta z salonu, którą przymierzałam... Sympatyczna Pani pomierzyła mnie dokładnie, pozapisywała wszystko, zapłaciłam zaliczkę... Niestety to co otrzymałam na pierwszej przymiarce było okropną porażką!!! Suknia zupełnie inaczej wyglądała od tej, którą przymierzałam za pierwszym razem! Zupełnie inaczej uszyta! Jak gdyby, ktoś próbował podrobić krój oryginalnej sukni!!! Po drugiej przymiarce nie było lepiej.... I niestety nie było już czasu na kolejne zmiany i przymiarki, do ślubu poszłam w tym czymś... Dodam jeszcze, że koszt mojej sukienki to 3 300zł, więc nic taniego. DZIEWCZYNY! NIE KUPUJCIE w Kreacja Żannet w Krakowie na ul. Długiej!!! Bardzo Was proszę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja już wpłaciłam zaliczkę, ślub w sierpniu, przymiarka w lipcu i... przez Ciebie zaczynam się mocno stresować :P Chyba się do nich przejdę i jeszcze popytam co i jak...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Już jestem po! Suknia była cudownie odszyta, piękna, dokładnie taka jaką zamawiałam! Nie ma się czego bać!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.