![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Singielki ze STOLICY 26-35....:)
Nie znalazłam więc zakładam
![]() ![]() Piszmy kochane piszmy.... Na początek może się przedstawmy popiszmy o tym co nas nurtuje, czego szukamy, jak nam w życiu samymi etc... ![]() na dobry początek Witam was kochane. Krótko na wizażu ale co tam działać terzeba ![]() Ujawnię się troszkę-, 28 latek......singielka..... aczkolwiek nigdy samotna ![]() Miłego dnia ,czekam na WAS ![]() ![]() Edytowane przez empress83 Czas edycji: 2012-01-14 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Singielki ze STOLICY 26-35....:)
Założyłam ten wątek abysmy miały okazję poplotkować, troszkę się poznać,a może spotkac się gdzieś na kawce, poplotkować rzeczywistości....
no cóż chyba brakuje singli w tym mieście a statystyki mówią zupełnie coś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zawsze mam racje
|
spokojnie, wątki potrzebują chwili, żeby się rozruszać
a część 3o paro latek może siedzieć na pod-forum 30+ ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
o w końcu wątek dla mnie
![]() Witam, singielka lat 29 z Ursynowa ![]() ![]() myślę, że singielek (zwłaszcza singielek, bo facetów chyba jest mniej) w wawie nie brakuje, sama mam parę wolnych koleżanek w zbliżonym wieku i zazwyczaj dobrze się bawimy ![]() Co mnie nurtuje?... obecnie to, że muszę znaleźć jakiegoś faceta, co mi zawiesi lampę w kuchni i jeszcze może parę rzeczy zrobi ![]() Pozdrawiam i czekamy na kolejne dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No z tym szukaniem facetów to coś ciężko... co prawda sporo ich tylko problem już tej natury że albo z głową mają coś nie tak albo szukają kolejnej do atrakcji nocnych i tyle....
Do zawieszenia lampy może poproś jakiegoś przystojnego sąsiada?? ![]() jeden z moich zmieniał u mnie kran.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hmm szkoda, że nie mam 3 lata więcej, zmieściłabym się w przedziale wiekowym
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
e tam nie marudź jakie 3 lata, lata to nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do facetów to się w 100% zgadzam, w naszym wieku to już z nimi nie jest tak prosto, dlatego dałam sobie jakiś czas temu spokój z szukaniem i od tego czasu żyję bezstresowo ![]() A sąsiada miałam jednego fajnego, singla w wieku 30 lat, wiele imprez w zeszłym roku razem zaliczyliśmy, ale... piszę "miałam" bo kilka miesięcy temu wyprowadził się do laski, poznał miłość swojego życia i teraz kontakt mamy sporadyczny, innych sąsiadów póki co nie znam, a mój blok pod tym względem jest trochę nieciekawy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
uff bo zobaczyłam ten wiek w temacie i od razu myślałam, że jestem odstrzelona
![]() facetów nie ma fajnych w tej Wawie, ja nie wiem, chodziłam po klubach, znajomych, i na randkowych bywałam, paru się zakręciło, ale szkoda gadać. jak na razie nikt mnie nie rzucił na kolana, zbytnio się tym nie przejmuje jeszcze kupa życia przede mną, ale czas tak zapierdziela, że ja nie wiem co to będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Najgorsze jest to, że znaczna część mężczyzn tutaj uważa że zdrady pełno pseudo koleżanek itp jest ok w związku... Najczęściej trafiają na naiwne kobiety, a jak trafią na taką co ma coś do powiedzenia i nie daje się nabijać w butelkę to ciężko zdziwieni....
No cóż jak ma się znaleźć to sam się znajdzie.... chociaż z drugiej strony szczęściu czasami trzeba pomagać.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Dolce vita
|
Witam. Singielka. Niedługo 26 lat. Co będzie, to będzie. Bawię się pełną parą. Można powiedzieć, że się bawię na całego. Traktuję mężczyzn tak, jak oni z reguły traktują kobiety. Naiwność zamieniłam w przedmiotowość. Tak mi łatwiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
No ja też tak robiłam... hehe a jak skończyłam 26 lat , to się śmiałam, że przeżywam kryzys wieku średniego 20 lat wcześniej bo miałam pomysły i zajawkę na imprezki jak nastolatka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
jestem za
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
to ja zacznę aby nie było hehe
![]() weekendy różnie, zawsze się znajdzie ktoś ciekawy aby gdzieś wyskoczyć, w najgorszym wypadku znajoma ![]() A tak innej beczki.... Myślałam o założeniu bloga, tylko przyznam się szczerze, że nie wiem o czym pisać... Nie chciałabym zrobić tam kapusty z grochem. O czym najchętniej czyta się takie blogi? co najbardziej lubicie? macie jakieś swoje ulubione??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Dolce vita
|
Co do bloga.... zależy. Są blogi kosmetyczne, książkowe, ubraniowe, makijażowe, misz-masz.... I tak naprawdę każdy blog może być czytany
![]() A mieszkasz we własnym gniazdku? Oj, ja też tak miewam, co Ty.. Zdarza się, ze siedzę sama, a czasami jednak spotkam sie z jakąś koleżanką. Ale mnie otaczają same pary, więc nie zawsze mam z kim pójść na imprezę, bo "zakochańce" siedzą w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Wynajmuję małą kawalerkę... a do tego borykam się jeszcze z brakiem pracy makabra.... i po co mi było 5lat prawa..... na nic...mogłam zostać fryzjerką było by lepiej.....
no ale nie ważne bo aż się zachmurzyłam a staram się o tym nie myśleć bo w deprechę wpadam.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
ufff wróciłam z ikei, musiałam dokupić parę rzeczy bo właśnie urządzam swoje gniazdko (już od 1,5 roku ![]() empress - nie pisz tak, że po co było Ci 5 lat prawa, z pewnością znajdziesz coś co Ci będzie odpowiadać i jesteś w lepszej pozycji niż ktoś bez studiów. Ja kiedyś po studiach czasem tak myślałam, jak szukałam pracy, że jestem na tym samym etapie co po maturze, ale wcale tak nie było, wprawdzie nie pracuję w zawodzie, ale bardzo dziwnym zbiegiem okoliczności mam pracę, którą kocham. Aczkolwiek fima coś zaczyna mieć kiepską kondycję i nie wiadomo co będzie dalej ![]() Jeśli chodzi o blogi to ja w zasadzie nie czytam żadnych, chyba z braku czasu, śledzę regularnie ze 4 wątki tutaj na wizażu i już mi czasu nie starcza, żeby czytać blogi ![]() A jak sobie radzę z tym, że jestem singielką? Zaczyna mnie już chyba przerażać, że aż tak dobrze sobie z tym radzę i im jestem starsza tym lepiej ![]() ![]() Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2012-01-20 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
No kochane i umarło coś nam widzę tutaj.... co to singielek w Wawce nie ma???? nie uwierzę.....
![]() koleżanka u góry mówiła że zrobimy wyjatek, pewnie że zrobimy... Dziewczyny kochane nie spać nie spać ![]() ![]() ps. a tak swoją drogą przepraszam za tak długi okres nie odzywania się ale dopadły mnie choroby po kolei.... zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok etc... Ale już powracam i czekam teraz na WAS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() Ja, singielka, powinnam zmienić swoje życie, uspokoić się, bo chyba przesadzam z ilością %%, imprez, nieodpowiedzialności i bezmyślności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Dolce vita
|
A może odświeżymy wątek? czy singielki przestały być singielkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ojjojojojo...... widzę że padło... a tak miło się zapowiadało... U mnie w tym czasie sporo się zmieniło kochane.... A więc od początku. Znalazła się praca- sąd, więc pracuję w sumie w zawodzie. Niestety w czasie mojej nieobecności.... też wydarzyła się przykra syt. zmarła mi bliska osoba...
Do tego wszystkiego nie jestem już singielką.... pytanie czy lepiej czy gorzej... Teraz czasami człowiek się wkurza i wnerwia- było lepiej być samej... przynajmniej się człowiek nie denerwował..... ale za to jest sie do kogo przytulić.... i na kogo pokrzyczeć jak zbliżają się ciężkie dni ![]() Kochane odzywajcie się nie może być tak że Was nie ma.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() U mnie bez zmian - singielka od ponad roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Szczęście raczej nie bije.... czy to miłość cieżko stwierdzić. Swoje narozrabiał, ma sporo wad... ale też ma zalety.. robi rano śniadanko mi do pracy, kawusia stoi na stole, stara się nie powiem.... Tylko że ja nie należę do ludzi którzy zapominają i wybaczają... niestety. Sama trochę utrudniam nie powiem.
Gdzie go poznałam... hehe... na portalu społecznościowym. Zwykły przypadek. Nie miałam co robić weszłam pogadać od tak po prostu i się odezwał.... Wywiązała się rozmowa, długa nocna... Z rozmowy wyszło spotkanie a później się potoczyło. Czy to ten jedyny.... nie wiem. Wydaje mi się że ten jedyny był 10 lat temu.... i więcej nie będzie.... Ale nie jest źle. Teraz sama jestem na etapie wielu zmian, przemyśleń etc. więc tak czy siak ten chłód w poście bije raczej z tego powodu. Zastanawiam się nad wyjazdem z Polski za jakieś pół roku, zobaczymy jak będzie z kasą.,, bo to jedyny powód który mnie tutaj jeszcze trzyma.... Niestety jadąc do UK trzeba mieć ze sobą chociaż z 1000GBP=5000zł..... a w obecnych realiach ciężko o takie pieniądze. Przynajmniej w tym momencie..... Jak wspomniałam znalazłam pracę w sądzie rejonowym, więc zajmuję się w końcu prawem. Oprócz tego sobą bym nie była gdyby nie to że zajęłam się jakiś czas temu FM i Avonem. Ale raczej korzyści mam z FM niż z Avonu. A jak u ciebie??? Singielka dalej.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Dolce vita
|
Cytat:
Fajnie, że sobie dorabiasz dodatkowo ![]() A ja nadal szaleję. Singielka pełną parą. Umawiam się, owszem, ale poki co jeszcze nie poznałam kogoś wartościowego. Co do Twojego związku - nie sądzisz, że lepiej być samemu zadowolonym, niż z kimś nieszczęśliwym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I poumierało ![]() Co do mnie... no cóż wyszło wiele rzeczy, dalej jestem w związku z tą samą osobą po ostrym odcieraniu jest ok ![]() Z wyjazdem jak zawsze jeden problem- kasa i o to się rozbija, Co do wyjazdu to mam kilkoro znajomych w UK więc nie jechałabym zupełnie w ciemno. Co do pracy na etacie. Cóż powiem wprost i szczerze. Etat w polsce to śmiech na sali... co ja tutaj zarobię 1800-2000zl.... a wynajęcie mieszkania a życie... Tam pracując na najniższej krajowej, spokojnie można spać bo człowiek się nie martwi o mieszkanie, rachunki, jedzenie a może sobie coś kupić i żyć normalnie.... W Polsce jest to niemożliwe. I tak bez zastanowienia rzucam tutaj etat i jadę tam. Owszem nie jest tam łatwo i też trzeba swoje przetrwać, ale wolę tam się przemęczyć pół roku niż tutaj męczyć się całe życie.... Poza tym mentalność tamtych ludzi jest inna niż w Polsce, nie są wiecznie marudni i niezadowoleni. Tam jest uśmiech na twarzy... No ale co się dziwić ze Polak marudzi w tych realiach.... a jest i będzie coraz gorzej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Dolce vita
|
Jesteście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.