|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
asymetria piersi
Witam, mam 21 lat i taki sam problem jak dziewczyna z programu - moje piersi sa roznej wielkosci, mozna powiedziec ze wygladaja tak samo jak jej. http://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1...ki,100596.html
Wiem, że w programie operacje wykonywane są darmowo, ja jednak nie mam na tyle odwagi żeby pokazać się z moim problemem w tv, a nie stać mnie na samodzielne opłacenie takiego zabiegu. Słyszałam jednak, że takie operacje są refundowane, czy to prawda? Bardzo proszę o odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: asymetria piersi
szczerze nie wiem, czy są refundowane. Poza tym ja bym się jednak trochę bala iść do jakiegoś nieznanego lekarza. Ale rozumiem, że możesz się wstydzić iść do takiego programu, bo jednak to jest bardzo intymna sprawa. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, żebyś może postarała się zaoszczędzić na taki zabieg i wybrała się do dobrego specjalisty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: asymetria piersi
też nie wiem, ale takie nierówne piersi mogą być naprawdę dużym powodem do kompleksu. Na pewno jak tylko masz ku temu okazję to warto to zmienić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.