|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
调解人
|
Ślubne forum
Witam, pisałam w tej sprawie do Jelonka, ale tez nie wiedziała. Otóż czy na forum ślubnym jest jakis moderator?
Zauważyłam, że zrobiło się z tego forum istne targowisko sukien ślubnych i zastanawiam się czy jest to zgodne z regulaminem i dlatego wątki nie są zamykane, czy tez po prostu nikt nie czuwa? Jelonek interweniował w kilku przypadkach, ale wiadomo, ze ma na głowie całe targowisko, więc nie może regularnie przeglądać, a na forum ślubnym jest sporo wątków typu "kupię/sprzedam". No chyba, że jest to dopuszczalne- tego nie wiem, nie znalazłam w regulaminie. I przy okazji jeszcze pytanie do moderatorów: wolicie zgłaszanie reklam ta opcją "zgłoś do moderatora" (czerwony trójkącik), zakładanie nowych wątków w tej sprawie na technicznym, czy tez PW? Dziękuję z góry za odpowiedź ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubne forum
nie wiedziałam, że łamię regulamin. proszę o zamknięcie mojego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=68961
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Najlepsza jest opcja z założeniem wątku na technicznym, ponieważ jeżeli nie ja, to ktoś inny usunie/zamknie dany wątek, który łamie regulamin.
Oczywiście, że sprzedaż/kupno jest zabronione, na każdym forum, nie tylko na Targowiskach (byłoby śmieszne, gdyby sprzedaż była niedopuszczalna tylko na Targowiskach, a na innych forach wręcz przeciwnie ![]() Zaraz zajmę się tamtym forum i pousuwam wątki, założę redakcyjny z odsyłaczem do regulaminu Targowiska itd. Dopóki nie ma nawału allegrowiczów z sukniami ślubnymi, ten kto zauważy wątek budzący wątpliwości, niech zakłada topic z linkiem na technicznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zauważyłam, że Zło założył już taki wątek
![]() Czyli proszę wklejać wątki na redakcyjnym, ktoś z nas się nimi zajmie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Patrz wątek redakcyjny na ślubnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.