|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ines-Atelier Warszawa - suknia ślubna wg własnego projektu -ktoś korzystał?
Drogie Dziewczyny
![]() jestem nowa, potrzebuje pomocy :P Czy któras z Was szyła suknię slubną w pracowni Ines-Atelier w Warszawie na al. Jana Pawła (pasaz muranow). Wymysliłam sobie suknię (nie moge znaleźć gotowej takiej ktora by mi się podobała na tyle zebym zemdlała :P ) wiec pomyslałam ze uszyję wg. mojego projektu, ale wiadomo to ryzyko... Bedę wdzieczna za opinię nt tej pracowni lub polecenia innej
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ines-Atelier Warszawa - suknia ślubna wg własnego projektu -ktoś korzystał?
Cytat:
Tej pracowni nie znam, ale na pasażu muranów mogę polecić DESIRER Szyję u nich sukienkę na świadkową, wszystko idealnie Suknie (i sukienki) super uszyte. Ja swoją sukienkę sukienkę też stworzyłam z kilku innych i nie było problemu ![]() https://www.facebook.com/suknieslubnedesirer
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ines-Atelier Warszawa - suknia ślubna wg własnego projektu -ktoś korzystał?
dzieki za opinie
, o tym salonie nie pomyslalam. Skontaktuje sie zobaczymy, chociaz juz prawie zdecydowalam sie na Ines-Atelier. Moze ktos ma jednak jakies doswiadczenie z nimi?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Ja osobiście polecam Ines Atelier. miałam u nich szyta suknię ślubną, super )) tak jak sobie wymarzyłam...miałam zdjecie ale wprowadziłam na nie dużo zmian i wyszła zupełnie inna suknia . PIĘKNA!!!. bardzo dopracowana i super cena!!!! POLECAM Dodatkowo dla moich trzech druchen też zamawiałysmy tu sukienki- bardzo profesjonalnie. Polecam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.