|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
tabletki anty a antybiotyk
Witajcie dziewczyny
![]() w sobote kochalam sie z chlopakiem, a dzis (poniedzialek) zaczelam brac antybiotyk, ktory wplywa na dzialanie tabsow. Stad moje pytanie, czy moge miec obawy co do mozliwego zaplodnienia? Dodam, ze jestem w trakcie przerwy w 5 dniu. Rowniez moja lekarka rodzinna powiedziala ze nie mam sie czwgo obawiac, jednak same wiecie jak to jest.. Aha i biore rowniez tabsy od kilku miesiecy, co slyszalam od pani ginekolog ze ma to duzy wplyw (nie ma az takiego ryzyka nawet przy pominieciu tabsa w 1 tyg) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tabletki anty a antybiotyk
Może być kiepsko, bo antybiotyk brany przez następne dni osłabi działanie tabletek z pierwszego rzędu, co wpłynie na stosunek który miał miejsce w trakcie przerwy... Na pewno prezerwatywy do końca nowego opakowania, ale z tym stosunkiem z soboty niewiele już możesz zrobić. A, i ja bym tak nie wierzyła ginekolog, że bierzesz tabsy kilka miesięcy więc hulaj dusza, mało to historii że któraś ileś bitych lat na hormonach, nagle sokiem z grejpfruta popiła i ciąża?
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Sprawdź sobie czy zachodzą interakcje pomiędzy antybiotykiem a składnikami tabletek. W ulotce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Jeśli jest to antybiotyk o szerokim spektrum działania to może zajść interakcja z tabletkami antykoncepcyjnymi. Powinno to być napisane w ulotce, pod hasłem: Interakcja z innymi lekami. Zobacz, na jakie składniki działa antybiotyk i zobacz, czy znajdują się one w tabsach.
Szczerze Ci powiem, że nie ryzykowałabym seksu bez dodatkowego zabezpieczenia. ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buc
|
dla świętego spokoju używaj prezerwatywy przez najbliższe 7 dni.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
To akurat pewne, a i zapewne dla swietego spokoju bede sie zabezpieczac przez caly miesiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Addicted of makeup.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Choco_Latte_ za uspokojenie i innym za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.