|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
na ratunek czarnym ubrankom ;)
Dziewczyny, pomóżcie, proszę
![]() Jestem namiętną fanką czerni, właściwie w mojej szafie 3/4 rzeczy ma właśnie ten kolor, pojawia się problem, bo jak wiadomo czerń dość szybko płowieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: na ratunek czarnym ubrankom ;)
O środku powodującym odzyskanie głebi czarnego koloru nie słyszałam, ale żeby zapobiec ich płowieniu używam płynów do prania do czarnych/ciemnych ubrań i piorę je w niskich temperaturach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki za szybciutką odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jest dość dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mogę się wtrącić ,
to ja zrobiłam mały teścik i kupilam dwie czarne koszulki,jedną piorę normalnie,drugą w perwolu i rzeczywiście,ta czerń jest jakaś taka..czarna;-) świeża, głęboka a nie taka wypłowiała.. Dla moich ciuszków jest skuteczny. Czarna_Ines napisał(a): > Dzięki za szybciutką odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Namietne_Usta napisał(a):
> Jeśli mogę się wtrącić , > to ja zrobiłam mały teścik i kupilam dwie czarne koszulki,jedną piorę normalnie,drugą w perwolu i rzeczywiście,ta czerń jest jakaś taka..czarna;-) świeża, głęboka a nie taka wypłowiała.. > Dla moich ciuszków jest skuteczny. O, proszę, jaka sprytna ![]() To teraz już wiem, że reklamy czasami mówią jakąś tam prawdę ![]() Ale że chciało Ci sie to przetestować - podziwiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
izucha napisał(a):
> Namietne_Usta napisał(a): > > Jeśli mogę się wtrącić , > > to ja zrobiłam mały teścik i kupilam dwie czarne koszulki,jedną piorę normalnie,drugą w perwolu i rzeczywiście,ta czerń jest jakaś taka..czarna;-) świeża, głęboka a nie taka wypłowiała.. > > Dla moich ciuszków jest skuteczny. > > O, proszę, jaka sprytna ![]() > To teraz już wiem, że reklamy czasami mówią jakąś tam prawdę ![]() > > Ale że chciało Ci sie to przetestować - podziwiam ![]() ![]() HIHI !! Niezły patent ![]() A jeśli chodzi o Perwoll to mam nadzieję, że u mnie poskutkuje i czarne ukochane spodnie staną się troszkę bardziej "czarne" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tey polecam plyny do prania czarnych tkanin. Uzywam na zmiane (w zaleznosci od promocji
![]() PS Przepraszam za brak polskich liter, ale cos mi sie komp buntuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hyhy no ba
![]() ja nienawidze tych reklam więc wytestowałam ![]() (niczym hajzer w reklamie jakiegoś proszku wrrr mam ochotę go tam rozszarpać "co Pani syn ma najbardziej brudnego wrrrrrrrrr ![]() no i ..serio..tak jakby farba na włosach.przy dobrym szamponie się trzyma,przy zwykłym mniej. tu jest podobnie. buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dot.: na ratunek czarnym ubrankom ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: na ratunek czarnym ubrankom ;)
grunt to refleks:P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.