![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nowość CK - Euphoria
Drogie znawczynie perfum, czy czyjś nos wąchał już może to cudo:
http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=1138 Tak na marginesie dodam, że fora typu Perfumy, są podstępne i zgubne, oj tak ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowość CK!?
Znawczynią to może i nie jestem, ale niuchałam i stwierdzam, że dla amatorek świeżych i owocowych zapachów to może i będzie cudo, obiektywnie rzecz ujmując zapach calkiem przyjrmny i nazwa jak najbardziej pasuje, ale ja nie lubię takich zapachów więc, moja opinia miarodajną nie będzie. Aha - ni8chałam z blotera i tylko pierwszą nutę - na pcozatku jest świeżo, owocowo i gorąco - trochę paradoksalne, ale takie mam wrażenia...
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapamiętywalny zapach.Pierwsza nuta powala oblepiającą wręcz słodkością. Potem zapach robi się trochę pospolity, takie odniosłam wrażenie, ale wąchałam tylko raz z blottera i to w towarzystwie innych zapachów, więc mogę się mylić.Ale na pewno nie powiedziałabym, że to zapach świeży.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wąchałam go właśnie dzisiaj, jeszcze czuję na nadgarstku
![]() Cóż, mnie się on nie podoba. W pierwszym momencie istotnie wydaje się świeży i mocno owocowy, poźniej robi się coraz bardziej słodki, wręcz lepki. Poza tym, jest najzupełniej banalny i nieodkrywczy - przypomina dziesiątki innych zapachów, które kiedyś wąchałam (oczywiście jak na złośc żaden nie przychodzi mi teraz do głowy;-)). Jedynie flakon zwraca uwagę ciekawym designem - zwłaszcza na stronie sephory, gdzie jest bardzo inteligentnie sfotografowany ;-) Podsumowując cytatem z piosenki, "...ale(ż) to już było!" (I to wiele razy!) Pzdr Kajka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Trochę o Euphorii pisałyśmy już w wątku o My Queen
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=73706 Ja nie mogę sobie wyrobić zdania na razie - podoba mi się w sumie, ale pierwsze nuty mnie odrzucają. Zgadzam się że wtórny i słodki ale ładny ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi. Mnie się właśnie bardzo flakon spodobał
![]() pozdrawiam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Calvin Klein EUPHORIA
Czy któraś z Was zna ten zapach? Jest chyba stosunkowo nowy, nie widzę recenzji na KWC, a ciekawi mnie Wasza opinia, gł. dotycząca jego trwałości. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK Euphoria
Niestety wiele o nim powiedziec nie moge, bo testowalam jedynie na papierku, ale wydaje mi sie, ze to kolejny ulepek. Chyba lepszy od Hypnose - bardziej owocowy, taki troche "dziki", tropikalny. Nie wiem jak z trwaloscia, ale wydaje mi sie, ze jest zadowalajaca, w kazdym razie tego typu (slodkie) zapachy z reguly trzymaja sie dlugo. Radze przetestowac - jest w Sephorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: CK Euphoria
Dość niedawno było kilka postów na ten temat. Sama nawet coś tam napisałam.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=74021 Pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dziś zawarłam znajomość z Euphorią (na razie tylko na blotterze) i powiem tak: zapach ładny, słodki, z żadnej strony nie świeżak. Istotnie wtórny: wyczuwam pewne powinowacto do MontBlanc Indivduelle, ale to tylko moje skojarzenie. Ze wszystkich nowości tej jesieni jak na razie najbardziej mi się podoba. Przy okazji przetestuję na skórze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To zapach z tych, które określam jako całkiem ładne, a którego jednak nigdy nie kupię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Eh, hmm... EUPHORIA nie wywolala u mnie euforii...
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
według mnie Euphoria pachnie prawie identycznie jak Chance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
![]()
nie wiem, co jest w tym zapachu, ale niezmiennie dziala na mnie wpsaniale, wprawia mnie w lepszy humor, dodaje spokoju, ale i energii. sprawia, ze czuję się wspaniale. aż mój narzeczony jest zazdrosny...
hehe nie tylko mężczyźni mogą tak działąć na kobietę ![]() najdziwniejsze jest to, że zawsze lubiłam świeże, lekkie, zielone zapachy, a ten... jest inny. Kto z Was jeszcze uwielbia euphorię? dla mnie cudo |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: euphoria-c.kleina-moje ukochane perfumy
gdy pierwszy raz powąchałam nie spodobał mi się ten zapach...później przyszedł czas na próby...nienawidziłam go, ale uzależniłam sie do tego stopnia, że psiknięcie się czymś innym działało na mnie jak czerwona płachta na byka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
MNie się bardzo spodobały te perfumy, jak je po raz pierwsz wąchałam. Teraz zrobiłam w sklepie do nich drugie podejście i już mnie trochę opuściła ta euforia
![]() ![]() Miłe, słodkie, jakby wanilowo-migdałowe, ciepłe, podobne odrobinkę do Angela. Fajne ![]() Szkoda, że na Allegro pojawiły się podróbki Euphorii, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Moje początki z Euhorią były kiepskie, przy pierwszym powąchaniu byłam niemile zaskoczona nadmiarem słodyczy- do tej pory Klein kojarzył mi się raczej z rześkimi, przestrzennymi zapachami
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś to jedne z moich ulubionych perfum... jak żadne inne poprawiają mi humor, upajają wręcz ![]() Nie pogniewałabym się, gdyby wyszła letnia wersja ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja dzieki kochanej Sabi euphorię dopiero poznaję. Ojjjjjjjj, może byc niebezpiecznie, zauroczyła mnie, przyciąga mnie, powoli uzaleznia mnie. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale chyba rokowania dla mojego portfela są kiepskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
cudowny zapach, co parę godzin zmienia zapach - na mnie działa prawie jak feromony jakieś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Euphorię mam dzisiaj na sobie
![]() Zapach słodki i radosny. Inaczej nie potrafię go opisać. Może trochę za bardzo "świeży" jak dla mnie, czuję w nim odrobinę za dużo tych lekkich nutek, rodem z Coolwater. Ale potem się ociepla i pozostaje sama beztroska wiosenna słodycz. Jestem tym zapachem zachwycona, ale dziwię się, że nie mogę znaleźć w perfumeriach pojemności mniejszych niż 50ml (niestety, wszystko zaczyna mi się nudzić po ok. 40ml, a wolę pozostawić niedosyt, niż się przejeść ![]()
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wchodzę sobie spokojnie na Strawberry, a tam... Euphoria Blossom: http://www.strawberrynet.com/product...x?ProdId=48866 W życiu nie podejrzewałam, że moje życzenie tak prędko się spełni ![]() ![]() ![]() Ja chcę, potrzebuję, po prostu MUSZĘ to powąchać ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]()
Kurczę ale flakon to już nie ta bajka
![]() eiri widze,że masz niebywałe zdolności ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
mnie euphoria uzaleznia za kazdym razem, gdy ją wącham i używam. a humorek tez mam od razu lepszy. wersja blossom - wow, któraś z Was wąchała już? jestem bardzo ciekawa tego zapachu, moze rowzniew piękny jak zapach matka. juz czuję, że znów wydam oszczędności na perfumy....
![]() pozdrowienia dla wszystkich w euphorii basia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro już Los zwrócił do mnie swoje oblicze, to ja idąc za ciosem poproszę o możliwość jak najszybszego powąchania tego cuda ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
też bardzo lubię Euphorię. Dostałam w grudniu na urodziny i jak dotąd żaden flakon nie skończył mi się tak szybko, jak ten. Może dlatego, że zapach z tych przyjemnych, nie drażniących i raczej niekontrowersyjny;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Ja ciagle sie waham, co chce na urodziny-CK czy Diora 'Miss dior " Od tygodnia co rano psikam sie testerami i wciaz nie moge sie zdecydowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Logest bierze Euphorię.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sądziłam, że będzie mi pasować... Ale niestety moja skóra aż za bardzo osłodziła ten zapach. Musiałam się ratować plastikową miską ![]() Brrr. Nigdy więcej. Dobrze, że pod wpływem impulsu nie kupiłam całego flakonu, bo bym chyba zazgrzytała się na śmierć ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.