Moja kraina wyobraźni - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Decoupage

Notka

Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-18, 16:59   #1
angelika0103
Przyczajenie

Moja kraina wyobraźni

Życie bywa przewrotne i czasem pisze nam inne scenariusze niż sami sobie zaplanowaliśmy. I tak było w moim przypadku... Zawsze wiedziałem kim chce zostać, wiec podjęłam w tym kierunku szkołe .Zdałam egzamin na opiekuna osób starszych i niepełnosprawnych, i podjęłam prace kocham pomagać i czuć sie potrzebna przy tej pracy zapominałam o wszelkich bólach problemach a przede wszystkim o chorobie. Byłam porostu szczęśliwa. Wynajęłam mieszkanko wyszłam za mąż przygarnęłam pieska i realizowałam się w pracy. Dwa miesiące temu trafiłam z ostrymi bólami brzucha choroba z powrotem wróciła i przyniosła ze sobą kolejne. W jednej chwili wszystko sie zawaliło pracodawca mnie zwolnił, wpadłam w depresje przez to o zamknełam się w sobie, nie moge pracować w swoim zawodzie i gdy to usłyszałam poczułam się że jestem nikim że jestem nikomu nie potrzebna że o prace o ktorą tak się starałam straciłam na zawsze przed oczami zobaczyłam moich podopiecznych którzy czekają na mnie którzy tak mnie serdecznie witali za każdym razem. Wiele razy słyszłam z ich ust że jestem ich aniołem że nie daliby rady beze mnie że potrzebują mnie. W ich oczach widziałam wdzięczność.A ich uśmiech był dla mnie bezcenny. Wiem jedno że moje serce zostało tam z nimi. A ja byłam w rozsypce musiałam znaleśc kolejną droge którą mam podążać w życiu. i Mam nadzieje że znalazłam bo znów na mojej twarzy pojawia się uśmiech...
Kraina wyobraźni to odzwierciedlenie mojej duszy są to prace do których wkładam swoje serce i całą siebie.W końcu mój świat nabiera kolorów a wszystko dzięki mojej twórczości.
Skromnie proszę o komentarze krytykę wezmę na klatę. A wasza opinia będzie dla mnie również ważna jak moje małe dzieła.
Pozdrawiam Was Serdecznie Z Krainy Wyobraźni ;]
Angelika
http://krainawyobraznii.blogspot.com/ Zapraszam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10330258_707537585980170_4716350678999047707_n.jpg (31,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10294496_717677291632866_6658364280845247603_n.jpg (68,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10253756_717677528299509_8052024893678799567_n.jpg (57,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000262.jpg (120,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10350539_717679211632674_3802227207880436991_n.jpg (39,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1662048_707537669313495_5934264707532822842_n.jpg (49,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000260.jpg (145,0 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez angelika0103
Czas edycji: 2014-09-18 o 17:08
angelika0103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-18, 21:17   #2
lexor
Zakorzenienie

GG do lexor
Dot.: Moja kraina wyobraźni

Witaj wśród nas

smutna jest Twoja opowieść, życie pisze nam rożne scenariusze i często bywa okrutne, ale najważniejsze, że się nie poddajesz, a więc głowa do góry. Prace Twoje są bardzo ciekawe i starannie wykonane
Papierowe różności
Rodzinne dłubanki
Decoupage
lexor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-18, 22:39   #3
esmolny
Rozeznanie

Angelika, bardzo ładne dekupażowe początki
Stary 2014-09-19, 16:21   #4
inion_mekhi
Zadomowienie

Bardzo ładne prace, najbardziej podoba mi się świecznik z pszczółką
Wszystkiego najlepszego życzę, będę zaglądać!

MOJE WYTWORY
MOJA GALERIA NA DEVIANTART
PREFERENCJE
inion_mekhi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 15:20   #5
bernikula
mOLDerator

Doceniam to, co robisz, ponieważ wkładasz w to wiele serca! Jednak rynek jest już przepełniony decupagem i mi się osobiście znudził, ale życzę Ci, byś znalazła swoich odbiorców! Wszystkiego dobrego i pozdrawiam

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 01:26   #6
jambolaja
Zakorzenienie

Witaj wsród nas!
A ja myslę,że Twoja opowieść nie jest smutna ale z nadzeją na przyszłość. Odnalazłaś pocieszenie w nowym hobby i dodałas swemu życiu kolorów.
I widzę,że nie chodzi Ci o sprzedaż jak sugeruje bernikuła,która nie wiadomo skąd i po co sie tu wzięła tylko własnie o urozmaicenie swojego otoczenia. Nawet jesli początkowo to jest nieudolne ale daje ci radość tworzenia to ma sens bo radość jest w tym najważniejsza!!
Dużo sie jeszcze musisz nauczyć ale ćwicząc i podglądając mistrzynie szybko i ty zaczniesz tworzysz cacuszka.
Twoje prace są czyste i staranne i jak na poczatek ciekawe. Próbujesz na różnych materiałach, urozmaicasz prace,próbujesz różnych faktur(bardzo ciekawie wygląda to sznurku!), widze chyba nawet użycie patyny-czyli masz potencjał.
Stary 2014-09-22, 15:51   #7
angelika0103
Przyczajenie

Zdaje sobie sprawę że przede mną wiele nauki ,podpatruje innych i z tego tworze coś własnego. I wiem że z tego nie wyżyje ale dzięki temu uwierzyłam na nowo w siebie że mogę być dobra jeszcze w czymś innym. Jak tworze, maluje zapominam o chorobie.Chciałabym się jeszcze raz w życiu poczuć tak jak czułam się pracując w ośrodku. Być spełnioną i szczęśliwa kobietą.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-23, 07:50   #8
bernikula
mOLDerator

Cytat:
Napisane przez jambolaja Pokaż wiadomość
Witaj wsród nas!
A ja myslę,że Twoja opowieść nie jest smutna ale z nadzeją na przyszłość. Odnalazłaś pocieszenie w nowym hobby i dodałas swemu życiu kolorów.
I widzę,że nie chodzi Ci o sprzedaż jak sugeruje bernikuła,która nie wiadomo skąd i po co sie tu wzięła tylko własnie o urozmaicenie swojego otoczenia. Nawet jesli początkowo to jest nieudolne ale daje ci radość tworzenia to ma sens bo radość jest w tym najważniejsza!!
Dużo sie jeszcze musisz nauczyć ale ćwicząc i podglądając mistrzynie szybko i ty zaczniesz tworzysz cacuszka.
Twoje prace są czyste i staranne i jak na poczatek ciekawe. Próbujesz na różnych materiałach, urozmaicasz prace,próbujesz różnych faktur(bardzo ciekawie wygląda to sznurku!), widze chyba nawet użycie patyny-czyli masz potencjał.
Nie bądź taka mądra, bo głupich zabraknie! I jeśli masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to proponuję powrót do szkoły. Życzę Autorce jak najlepiej i również uważam jej historię za smutną, ale z powietrza również człowiek nie wyżyje, a sama wcześniej o pracy pisała- stąd mowa o zarabianiu. To tak gwoli wyjaśnienia. Jak masz jeszcze jakiś problem to wal śmiało.

Insta
Stary 2014-09-23, 13:02   #9
jambolaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bernikula Pokaż wiadomość
Nie bądź taka mądra, bo głupich zabraknie! I jeśli masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to proponuję powrót do szkoły. Życzę Autorce jak najlepiej i również uważam jej historię za smutną, ale z powietrza również człowiek nie wyżyje, a sama wcześniej o pracy pisała- stąd mowa o zarabianiu. To tak gwoli wyjaśnienia. Jak masz jeszcze jakiś problem to wal śmiało.
Jedyną osobą,która widzę ma jakiś problem jesteś Ty.
Nie będę się wdawać w dyskusje bo po 1. szkoda mi czasu na zaczepki i dyskusje bez sensu. Po 2. Zaśmiecamy czyjś wątek a to niegrzeczne.
Sorki Angelika
Stary 2014-09-23, 13:18   #10
bernikula
mOLDerator

Cytat:
Napisane przez jambolaja Pokaż wiadomość
Jedyną osobą,która widzę ma jakiś problem jesteś Ty.
Nie będę się wdawać w dyskusje bo po 1. szkoda mi czasu na zaczepki i dyskusje bez sensu. Po 2. Zaśmiecamy czyjś wątek a to niegrzeczne.
Sorki Angelika
Masz rację ja również nie mam zamiaru tego robić- jest takie powiedzenie- nie ruszaj g..a, bo śmierdzi i to się tyczy również niektórych na forum w kontekście rozmowy- mam na myśli Twoją poprzednią wypowiedź. EOT

Insta
Stary 2014-09-25, 13:02   #11
beatrix28
Zadomowienie

Angelika kiedy Bog drzwi zamyka to otwiera okno,jesli jakas droga w życiu przestaje byc dla nas z powodu jakis ograniczen tzreba probowac w innych branzach, ale tez nie nastawiac sie od razu na zysk. potrzeba duzo czasu! no i szlifuj warsztat, mysle ze dobrze jakbys wziela pod uwage papierową wilkine albo kartki i kwiatki bo widze ze tu jests potencjał.
ja nadal robie doecu ale inne formy papierowe tez mnie krecą,tak juz mam.
wazne zeby nie stać w miejscu a sie rozwijać.
a głupimi docinkami sie nie przejmuj i rob swoje .

Edytowane przez beatrix28
Czas edycji: 2014-09-25 o 13:04
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-29, 12:52   #12
angelika0103
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
Angelika kiedy Bog drzwi zamyka to otwiera okno,jesli jakas droga w życiu przestaje byc dla nas z powodu jakis ograniczen tzreba probowac w innych branzach, ale tez nie nastawiac sie od razu na zysk. potrzeba duzo czasu! no i szlifuj warsztat, mysle ze dobrze jakbys wziela pod uwage papierową wilkine albo kartki i kwiatki bo widze ze tu jests potencjał.
ja nadal robie doecu ale inne formy papierowe tez mnie krecą,tak juz mam.
wazne zeby nie stać w miejscu a sie rozwijać.
a głupimi docinkami sie nie przejmuj i rob swoje .
Dziękuję za dobre słowo Robie też kartki okolicznościowe
Stary 2014-09-29, 12:59   #13
angelika0103
Przyczajenie

A to moje kartki. Okazja Dzień Mamy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Decoupage

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości