|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nagły problem z doprowadzeniem do orgazmu faceta....
Hej dziewczyny , wczoraj zdarzyła się nam z chłopakiem po raz pierwszy taka sytuacja....mianowicie uprawialismy seks oralny i w żaden spósob nie mogłam doprowadzić go do orgazmu aż w końcu odpuściłam...bardzo się tym przejęłam bo pierwszy raz nam sie zdarzyło, za każdym razem dochodził i to całkiem szybko a wczoraj...''męczyłam'' się chyba z pół godziny aż przestałam bo zwyczajnie opadłam z sił...Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało, wszystko było dobrze , był podniecony itd. a mimo wszystko do wytrysku nie doszło...
Czy któraś z was miała może kiedyś podobną sytuacje ? jak myślicie dlaczego tak się stało ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nagły problem z doprowadzeniem do orgazmu faceta....
Myślę, że skoro wcześniej nie mieliście tego typu problemów to przyczyny trzeba szukać w głowie. Może to stres? Miałam kiedyś taką samą sytuację jak Ty i była spowodowana tym, że niestety oboje z moim TŻ mieszkaliśmy wtedy jeszcze z rodzicami i mieliśmy mało czasu na... wiadomo co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tak, miałam, ale to było np po alkoholu. Przecież to jednorazowa akcja więc nie wiem czym się martwić. Przecież chłop to nie maszynka do seksu i może mieć gorszy dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Facet to nie maszyna do seksu, czasem nie może dojść z różnych powodów. To nic takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Bez przesady, zdarzyło się to tylko raz. Stres, zmęczenie, ogólne samopoczucie i wiele innych czynników ma na to wpływ. Mój TŻ też tak czasami ma, ja również miewam momenty, że nie mogę dojść mimo, że jest mi przyjemnie. Nie ma co panikować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mój dobrze kontroluje wytrysk a czasem ma problem z tym by dojść podczas stosunku,jak dotąd zdarzyło się to parę razy,nie wiemy jaka jest przyczyna ale nie przykładamy do tego wielkiej wagi
![]() Naprawdę to nic takiego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.