|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rzadkie okazywanie uczuć
Hej.Jestem już moim chłopakiem prawie 4 lata on rzadko mi okazuje czułość w miejscach publicznych, czasem mnie złapie za rękę jak gdzieś idziemy, przytuli mnie, na to nie narzekam.Ale jeśli o pocałunki nawet takie krótkie nie jakieś namietne calowanie to bardzo rzadko.Ostatnio jak jechaliśmy tramwajem to jakąś para się calowala i on mi o tym wspomniał, nie wiem po co żebym zazdroscila, czy jak? nie wiem.Pytałam go potem o to czemu tego nie robi odp, że nie wie, jakoś tak, ale wspomniał że go to nie krępuje, ani nic, więc go nie rozumiem.Nie wiem co myśleć o tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rzadkie okazywanie uczuć
Nie jestem facetem, a też nie lubię okazywać uczuć. Na początku mojego związku z TŻ nie 'umiałam' nawet trzymać go za rękę w miejscach publicznych. Wszelkiego rodzaju czułości sprawiały mi trudność. Teraz po kilku latach związku nie jest mi wcale łatwiej. Pocałunki w miejscu publicznym to kosmos. Dla mnie miłość nie jest na pokaz.
A podejście mam takie pewnie przez wychowanie w domu. Wychowywała mnie tylko matka i nigdy żadnych czułości nie widziałam więc było to dla mnie obce.
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Trzymanie się za rękę czy buziak w policzek - jak najbardziej. Lizanie się w tramwaju z wielkiej miłości - obrzydliwe. Chyba chciał ci zwrócić uwagę, jak to niesmacznie wygląda, taka intymność w miejscu publicznym. Nie zrozumiałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym, juz kiedys pisalas, ze w ogole nie calujecie sie z jezyczkiem, wiec mozliwe, ze on nie lubi tego typu czulosci. A sama inicjujesz pocalunki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tzn że przesadzam, że powinnam się cieszyć, że w ogóle okazuje mi jakiejkolwiek uczucia?Jak wtedy ta para się calowala, to tylko powiedział, żebym popatrzyla jak się caluja, to wszystko.Nie, nie chodzi mi o to, że chce żeby wszyscy ludzie patrzyli jak się calujemy, tak na pokaz.Aha to te pary co się caluja nie potrafią się zachować w miejscu publicznym? A jeszcze chciałam wspomnieć że jak jesteśmy sami, np. W parku to też tego nie robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i park to też miejsce publiczne. ![]() W domu jak jesteście sami to też Cię nie całuje? Sorry autorko, moim zdaniem to problem mocno z odwłoka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Park też jest takim miejscem, bo jest dla wszystkich a nie każdy lubi patrzeć na wylizywanie się innych. W parku potwornie mnie brzydzi para: facet na ławce, dziewczyna na nim, oplata go nogami i obejmuje. Liżą się. Jeszcze może powinni zacząć się pier...,bo inaczej tej czynności intymnej nie nazwę w tej sytuacji, chociaż to też sposób na okazywanie sobie czułości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
lokalna gwiazda
|
Miejsca publiczne jak nazwa wskazuje, nie są odpowiednie do intymnych czułości.
Ale jeśli twój chłopak nie całuje tak, jakbyś chciała, to całuj go sama. Pokaż mu, jak to się robi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Sama jestem raczej przylepa i uwielbiam okazywać uczucia, jak i gdy są one okazywane mnie, ale uważam publicznie obcalowujace się pary za obrzydliwe i niekulturalne, z tego co widzę nie tylko ja ale większośc ludzi. A Ty z tego robisz problem. Problem wiesz z jakiej części ciała na dodatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Złapanie za rękę, przytulenie, buziak na przywitanie, ewentualnie w policzek, na to decydujemy się w miejscach publicznych, a i tak czasem czuję się skrępowana, gdy nagle M. mnie przytuli.
Owszem, możesz mu usiąść na kolanach w tramwaju i się całować. Możecie nawet tam odbyć stosunek ( byłam kiedyś świadkiem takiej akcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymanie się za rękę czy zwyczajny buziak jest ok, ale już okazywanie całemu światu jak to się 'loffciamy' jest żenujące. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jeśli od samego początku związku nie jest chętny do okazywania uczuć w miejscach publicznych to nie ma się czym martwić. Po prostu są ludzie, którzy tego nie lubią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
nie ma nic bardziej żałosnego niż pary "liżące się" w miejscach publicznych. trzymanie za rękę TAK, pocałunki w czoło , usta , policzek TAK, ale nic poza tym.
rozumiem Twojego chłopaka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.