|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 | |
|
Zakorzenienie
|
Obrazki w podpisie
Widziałam, że moderatorki mogą mieć w podpisie wstawione obrazki, czy szarzy użytkownicy też jakoś mogą wstawić
? Bo nie widzę ikonki "wstaw obrazek", ręcznie też nie mogę
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Obrazki w podpisie
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-07-11 o 23:15 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, a co jeżeli chcę mieć w podpisie taki znaczek-serduszko: pod którym jest link, a za nic nie mogę go ustawić, bo serduszko ciągle znika? Raczej pod obrazek się to nie kwalifikuje, bo widziałam coś takiego u niektórych "zwykłych" użytkowników forum...
EDIT: widzę, że nawet w poście nie mogę umieszczać tego znaczku...
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Chodzi o np. taką ikonkę: ♥
Skopiuj ikonkę i wklej ale pamiętaj, że podpis nie może może mieć więcej niż 600 znaków razem z kodami i spacjami. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-08-28 o 11:41 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie o tę ikonkę mi chodzi. I dokładnie tak robię, podpis ma zdecydowanie mniej niż 600 znaków (łącznie ze spacjami), a ikonka nadal znika...
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Wkleiłam Ci ♥ testowo do podpisu, nie znika
zrób tak jak napisałam wyżej. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za umieszczenie ikonki w moim podpisie, ale problem ciągle się powtarza jak tylko kliknę w 'podgląd podpisu'. Spróbowałam zachować podpis bez wcześniejszego kliknięcia w podgląd podpisu, ale cały czas ikonka znika. Nie wiem też co robię źle, bo działam wg Twoich wskazówek (sama zresztą wcześniej robiłam dokładnie tak jak mi napisałaś)
Chciałam tylko ukryć link z suwaczkiem pod ikonką serduszka, ale widzę, że nie mogę umieścić nawet samej ikonki (bez linku) w swoim podpisie. A przy tej rozmowie okazało się, że nawet w poście nie mogę wstawić ikonki..
Edytowane przez poise Czas edycji: 2014-08-28 o 18:41 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
A jak ustawić sobie avatar na Szafie?
Bo wyświetla mi się na forum a tam nie
|
|
|
|
|
#10 |
|
po drugiej stronie szafy
|
poise - co dokładnie robisz, żeby mieć serduszko? To dziwne, że nie chce się nawet w posta wstawić...
|
|
|
#12 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Aaa, widzisz, ja na mozilli siedzę, to pewnie dlatego nie miałam problemów z wstawieniem serduszka i temu się zdziwiłam, że poise nie może. Aż zaraz z ciekawości się przełączę na Chrome i sprawdzę
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- wstawiło i z Chrome...ale przy edycji faktycznie znika.
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha! To było to! Musiałam zmienić Chrome na Mozillę... Dziękuję Wam, dziewczyny! Już myślałam, że nie potrafię korzystać z opcji kopiuj-wklej
Podejrzewałam Adblock i program antywirusowy, ale o przeglądarce nawet nie pomyślałam... Dzięki!
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

? Bo nie widzę ikonki "wstaw obrazek", ręcznie też nie mogę

Podejrzewałam Adblock i program antywirusowy, ale o przeglądarce nawet nie pomyślałam... Dzięki!