![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Miejsce na szybka robotke reczna
Witam drogie wizazanki.
Mam do Was pytanie. Otoz nie widzialem sie ze swoja dziewczyna juz miesiac i za tydzien mamy szybkie dwu godzinne spotkanie podczas ktorego obiecala mi ulzyc reka, ponieważ wie ze nie uznaje masturbacji i cały ten czas bylem czysty jak lza. Z racji mlodego wieku kompletnie nie mamy do tego odosobnionego miejsca i musimy znalezc jakies miejsce. Nie zajmie to dlugo, jeden pocalunek, kilka ruchow reka i gotowe a ulga dla mnie po miesiacu abstynecji niesamowita. W ostatecznosci moze to sie odbyc w samochodzie bo mam kategorie b1, jednak chcialbym tego uniknąć. Czy macie jakies pomysly dziewczyny ? Dodam ze miasto to warszawa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Miejsce na szybka robotke reczna
Nie da sie tego jakos dyskretnie zalatwic u ktoregos w mieszkaniu ? Moze wynajmijcie pokoj hotelowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Cześć.
U nas w domu akurat nie będzie możliwości bo zjazdy rodzinne itd. Niestety opcja z hotelem tez odpada bo to glupio na 2 godziny wynajac pokoj a pozatym będzie bardzo drogo finansowo Pozdrawiam i czekam na dalsze propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może idźcie do jakiegoś baru na piwko i skorzystajcie z toalety ![]() Albo na spacer do lasu ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
@weak dzieki za odpowiedz.
Właśnie z samochodem jest o tyle zle ze jest to malutki samochod bo mozna go prowadzic od 16 lat i budzi dosyc spore zainteresowanie na ulicy - ludzie dosyc czesto na niego patrza i tu jest wlasnie problem, bo nie chcialbym sie znalezc na jakims YouTube :P pozatym musialbym poprosic brata o samochod bo to jego wlasnosc i musialbym sie jakos wytłumaczyć po co mi ![]() Opcja z lasem bardzo ciekawa i kuszaca tylko nie wiem czy czasowo sie wyrobimy. Bar i piwko odpadaja bo nie jesteśmy jeszcze pelnoletni. Ciesze się ze sa osoby na tym forum ktore staraja sie doradzic w tak pozornie glupiej i blachej sprawie ![]() Jak macie jeszcze jakies propozycje to slucham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
piwnica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Oooo, super
![]() ![]() Moze jeszcze jakies propozycje ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wawa? Bizzariusz, proste.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
astro-loszka
|
Ławka w parku?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Przyszło mi do głowy jeszcze kino, gdyby było mało ludzi na seansie jakiegoś bardzo nudnego filmu i winda, ale to trochę hardcore
![]() Toaleta nie musi być koniecznie w barze, może to być na przykład kinowa, albo w centrum handlowym, albo kawiarni, restauracji (dyskretniej, mniej ludzi niż w centrach i nie zawsze są podziały na męską i damską) ![]()
You can't change what's already happened. I wish you could. But... You just can't. ♥ 09.11.2012 ♥ Edytowane przez weak Czas edycji: 2014-07-27 o 01:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Dzieki
![]() Jeszcze jakies pomysly dziewczyny ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Pod stołem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
polecam w lesie, seks w lesie tez fajna sprawa :3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Tak pomyślałam.... może przejścia podziemne !? Ciemno, ciasno i nastrojowo ! Tak jak nasi mężczyźni lubią najbardziej.
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
miejsca publiczne! polecam przystanki auttobusowe, klasyka - przymierzalnie, kina, teatry, opery, a nawet twój dom łóżko (ale tak standardowo 0 ryzyka)
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
dzieki za rade ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Toaleta w kinie ? chyba dobry pomysł, mało kto wychodzi z kina do toalety podczas seansu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Hmm, całkiem dobry pomysł, tylko ze jest duzo sal i filmy zaczynaja sie i koncza w roznych godzinach, ale bardzo kuszaca propozycja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Chyba stary dziad już ze mnie, bo mam wrażenie, że tylko ja dostrzegam absurd tej sytuacji
![]() Śmieszne jest to współczesne celebrowanie cielesności pod każdym względem. Także pod tym 'jestem dojrzałym mężczyzną, więc nie uznaję masturbacji. Z tego powodu moja dziewczyna musiała mi obiecać ze mi strzepie w bramie. Mam już nawet scenariusz jedno buzi rach ciach'. L. O. L. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ema
![]() ![]() ![]() autorze ja kiedys z bylym uskutecznilismy szybki numerek w samochodzie zaparkowanym w garazu domu jego rodzicow, w miedzyczasie w domu trwala rodzinna impreza, do garazu nikt sie nie pchal bo po co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
_ema_
Nie uznaje masturbacji, bo po prostu tego nie lubie i po co mam to robic skoro jestem w związku. I dziewczyna wcale nie musiała mi tego obiecywac, sama wyszla z taka inicjatywa, zeby mi po prostu ulżyc po tylu dniach całkowitej abstynencji. A miejsce publiczne dostarcza dużego napięcia seksualnego, podekscytowania, wiec tym bardziej fajnie dla mnie. Ja lubie takie rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ema, też się muszę z tobą zgodzić. W sumie to w szoku byłam, że dopiero ty o tym wspomniałaś, a wcześniej była cisza.
Autorze, naprawdę nie jesteś w stanie wymyśleć żadnego miejsca, w którym nie byłoby tłumu ludzi? Jak zależy to wszystko da radę wykombinować, wystarczy tylko chcieć! ![]()
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Wikolek , uwierz mi ze staram sie cos wymyślić :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Sauna, klatka schodowa, piwnica, las kabacki ?
Chłopaku, ciesz się ze masz dziewczyne która sama ci to zaproponowala, wybierz jakas opcje i korzydtaj z tego poki mozesz Edytowane przez sweetberrycandy Czas edycji: 2014-08-02 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Będzie jakaś relacja z trzepania?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Moge cos napisac wieczorem, bo to juz dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
No i stalo się : D
Mieliśmy jednak troche więcej czasu, niz myslalem, wiec poszliśmy na saunę. Było dośc mało osób, więc wszystko mogło odbyć sie po naszej myśli. Weszlismy na saune suchą aroma - 45* C, obydwoje nago, stanęliśmy na przeciwko drzwi tyłem. Dostalem kilka porzadnych całusów, chwila całowania po karku, przez ten czas mogłem podotykać jej pupy i piersi, potem zaczęła robić mi ręką no i po kilkunastu ruchach było już po wszystkim. Oczywiście wszystko poszło na jednorazowy ręcznik podkładkę do siedzenia, zeby inni się w tym nie babrali :P Ale miesiąc abstynencji + ryzyko że w każdej chwili może ktoś wejść dało naprawde porządny orgazm ![]() Po saunowaniu odprowadziłem ją do mieszkania i zapytała czy jestem już w pełni zaspokojony. Zostało nam około 20 - 30 minut więc zeszliśmy do piwnicy jej bloku i tam dokładnie ten schemat, ale tym razem juz darowalem i wszystko poleciało na ziemie, no bo i tak tam mnostwo kurzu brudu, nikt nie zauwazy :P Ale doznania super, polubilem miejsca publiczne i bede to praktykowal dalej. Doceniam fakt, ze moja dziewczyna zgodziła się dla mnie zrobić coś takiego... Jak macie jakies ciekawe miejsca to piszcie dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A Ty jej dałeś coś w zamian za jej abstynencję?
![]()
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Nie, ona nie ma az takich potrzeb
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.