|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Polski ortodonta w Anglii
Witam,
Czy ktos bylby w stanie polecic mi dobrego ortodonte w Anglii? Mieszkam w Gloucestershire ale moge dojezdzac nawet do Londynu jesli zaszlaby taka potrzeba. Zalezy mi na polskim lekarzu bo musze przyznac ze angielskim nie bardzo ufam, widzialam efekty ich pracy.. Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc bo nie mam znajomych ktorzy zakladaliby staly aparat w Anglii u Polaka.. Dzieki
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polski ortodonta w Anglii
Co masz na myśli konkretniej pisząc "widziałam efekty ich pracy"?
Też będę robić aparat tam i nie wiem cóż poczynić
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Widzialam jak zeby ma zrobiona moja kolezanka z pracy chociazby. Zaplacila kupe kasy, bo tutaj leczenie ortodontyczne jest bardzo drogie a ma np jedna jedynke troche dluzsza od drugiej i nie umieli nic z tym zrobic. Inna kolezanka ma generalnie nie za ciekawie wygladajace zeby a nosila dlugo aparat, efekt tragiczny jak dla mnie, biorac pod uwage koszta.
Slyszalas moze o jakiejs klinice w ktorej dobrze robia zeby?..
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
ja chodze do doktor Suchodolskiej. wizyty mam akurat w manchesterze ale ona w kilku miejscach kraju przyjmuje. w londynie chyba rowniez. pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.