|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1
|
Zycie w samotno¶ci - da sie?
Witam!! Jako ch³opiec chcia³em zapytaæ dziewczyn, kobiet o pewn± sytuacje widzian± okiem p³ci przeciwnej.. Jestem ch³opakiem mam 23 lata w wieku 19 lat pozna³em o dwa lata starsz± dziewczynê od siebie by³em z nia 4 lata i 2 tygodnie temu nadszed³ kres naszego zwi±zku.. Nie mam rodziców ani nikogo bliskiego do kogo móg³bym sie przytuliæ i porozmawiaæ mia³em tylko j± jednak¿e ca³y czas dominowa³a w naszym zwiazku.. Jak wspomnia³em mam 23 lata i pracê która uwielbiam, do której lubie rano wstac.. Zarabiam ponad 10tys z³ miesiecznie mam w Krakowie swoje w³asne nowe 70metrowe mieszkanie ale nie by³em mimo to w stanie jej zadowoliæ.. Dorobi³em siê czerwonego Cabrio i terenowej BMK i i jak pisa³em mam 23 lata.. Od zawsze by³ miedy nami problem ito na ka¿dej p³aszczy¼nie.. Ona zrobi³a co¶ nie halo ale to ja musia³em ja przepraszaæ, przytoczê przyk³ad: Mowie do niej pamiêtaj ¿eby kupiæ kasze w sklepie, w sklepie pytam co mieli¶my kupiæ bo zapomnia³em? Ona ry¿.. Ja jej na to ¿e mi sie wydaje ze kasze a ona ¿e dobrze pamiêta i to mia³ byæ ry¿, po powrocie do domu okazuje siê ¿e ja mia³em racje ale ona jest obra¿ona i chocia¿ bym 3 dni sie nie odzywa³ to nie przyjdzie przeprosiæ ¿e bez racji sie wspiera³a dopiero 4 dnia ja jak przeprosi³em ¿e ona sie pomyli³a to dopiero by³o ok, ale to jest ma³y mi¶... Prawdziwy dramat by³ w ³ó¿ku.. Mowie jej jak podoba mi sie jej ubiór w ³ó¿ku s³yszê - To ja Ci sie powinnam podobaæ a nie moje ubranie, my¶le sobie mo¿ê i ma racje to ja proszê przyjdz do ³ó¿ko nago, te¿ nie.. Babcine reformy i podkoszulek z d³ugim rêkawem
Mowie jej,uwielbiam Twoje stopy.. Nie nie wolno dotykaæ bo mnie to w☠☠☠☠ia i faktycznie dostawa³a furii, lubie ma³± jej lizaæ ale nie wolno raz na 2 miesiace (i to mowie ca³kiem powa¿nie) jak ju¿ ja uprosi³em to nie na górze wole na dole, na kolejny raz juz u góry woli na dole nie lubi i sie awanturuje ¿e nie znam jej cia³a (szkoda ¿e sie zmienia co pare dni jej upodobanie nie informuj±c mnie o tym), zabra³em j± na kozak wczasy na wyspy kanaryjskie z all incliziw , przez tydzien nawet sie nie dotykali¶my nie wolno sie kochac i hooj, nie dotykaj mnie nie ca³uj.. Na koniec sie dowiedzia³em ¿e takie sobie by³y te wczasy, a dziewczynê od p³uga odci±gna³em wzia³em z gospodarki prosto,wczêsniej mieszka³a w domu z drewna i jedyny pojazd to by³ ursus pod domem.. Bardzo dla niej sie stara³em, jak spa³a to budzi³em sie raz na czas i s³ucha³em czy serduszko jej bije czy oddycha, ca³owa³em po policzku, ci±gle przytula³em.. Naprawde opiekowa³em siê ni± jak moja mama mn± jak by³em ma³y... Dziêkujê nawet nie umia³a mówiæ, jak pyta³em czy za ma³o robie na dziekuje to s³ysza³em ¿e ona nie operuje takimi s³owami.. Ostatnio rozstali¶my siê poniewa¿ odmówi³em odchudzania siê bo mam ma³a nadwagê ale ona w zupe³no¶ci mi nie przeszkadza, powiem wiêcej lepiej z nia siê czuje.. Proszê o odpowied¼ czy to ze mna jest co¶ nie tak czy tak zle trafi³em bo mam teraz taka zrazê ¿e jak widzê jaka¶ dziewczyne na ulicy to kolega mówi ¿e kocha³ by j± a ja mam odruch odwrotny.. Nie mam ochoty do niej podej¶æ nawet... PS przez 4 lata 3 razy liza³a mi ma³ego, mówi³a ¿e sie brzydzi..
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 165
|
Dot.: Zycie w samotno¶ci - da sie?
Nie wiem czy ¼le trafi³e¶, ale to, ¿e z Tob± jest co¶ nie tak jest pewne.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 482
|
no to po trollu....
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 986
|
Czemu troll?
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
dla mnie troll
facet my¶li, ze tu mo¿e bêd± jakie¶ blachary i poprzez ci±g³e nadmienianie, ¿e ja mam 23 lata i w ojjjj kasy to co¶ mu skapnie. we¼ siê facet za siebie a nie g³upoty na necie wypisujesz! |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 986
|
Zycie w samotno¶ci - da sie?
Ee no niekoniecznie. Moze mowiac, ze ma kase chcial tylko podkreslic, ze dziewczyna miala wszystko przy nim: mysle, ze to nie kasa tutaj jest glownym watkiem, tylko zachowanie dziewczyny.. O kasie zreszta tylko 2 zdania chyba sa
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 041
|
Te¿ uwa¿am ¿e to niekoniecznie troll. Ch³opak chce nakre¶liæ sytuacjê, bo nie rozumie zachowania dziewczyny.
Jak dla mnie, to dziewczyna jaka¶ "nie teges", jak mo¿na nie podziêkowaæ bo "takimi s³owami nie operuje"?? Nosz kurna, to nikomu nie dziekuje, nie przeprasza itd.? No i te akcje w ³ó¿ku to jakby wrêcz z³o¶liwie robi³a, ¿eby facet przypadkiem nie mia³ za dobrze:-/ W ogóle ona przypomina mi by³± kolegi, bardzo podobne mia³a zagrania, co by kole¶ nie zrobi³ to ci±gle by³o ¼le i ma³o. Mieszka³a na wiosce parê km od niego i co noc ch³opak j± musia³ odwoziæ ok. 2 w nocy do domu (on mieszka³ sam we w³asnym domu), bo mama zabrania³a jej u niego spaæ ( dziewczyna 26 lat). By³a mega têpa, nie sz³o z ni± pogadaæ o niczym bo zwyczajnie nic nie czai³a. Ci±gle tylko wyje¿d¿a³a na ch³opaka z jazgotem bez powodu, chcia³a chyba sobie go pod pantofel wsadziæ, ale on, mimo ¿e podatny na takie "têperowanie", nie da³ siê;-) no za g³upie dziewuszysko by³o do czegokolwiek i tyle;-) Piszê z telefonu-pozdro szejset
![]() |
Nowe w±tki na forum Seks
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

Mowie jej,uwielbiam Twoje stopy.. Nie nie wolno dotykaæ bo mnie to w☠☠☠☠ia i faktycznie dostawa³a furii, lubie ma³± jej lizaæ ale nie wolno raz na 2 miesiace (i to mowie ca³kiem powa¿nie) jak ju¿ ja uprosi³em to nie na górze wole na dole, na kolejny raz juz u góry woli na dole nie lubi i sie awanturuje ¿e nie znam jej cia³a (szkoda ¿e sie zmienia co pare dni jej upodobanie nie informuj±c mnie o tym), zabra³em j± na kozak wczasy na wyspy kanaryjskie z all incliziw