|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwne stopy?
Wydaje mi się, że moje stopy są inne, bardzo wystaje mi kość przy małym palcu przez co nie wygląda to chyba za dobrze. Mój chłopak uwielbia kobiece stopy i boje się mu je pokazać, czy dla was te stopy źle/dziwnie wyglądają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwne stopy?
No rzeczywiście dziwne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Faktycznie masz takie wypukłości, ale dla mnie Twoje stopy nie są dziwne. Są ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie to wyglada na Bunionette (koślawość V kości śródstopia). poradniastopy kropka pl/co-leczymy-2/#gallery-details-3368
no ale nie masz się czym martwić ja mam gorsze. a facet jak kocha to nie ważne, że nie masz super idealnych stóp jak z reklamy-nie wiele osób je ma! ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ikonka10 Czas edycji: 2014-08-15 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
szczerze? widziałam dziwniejsze, Twoje stopy są nawet ok. Ale jak masz z tego powodu kompleks to możesz się wybrać do ortopedy i zapytaj czy coś możesz w tej kwestii zrobić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.