|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sukienka na wesele i na poprawiny-dodatki
Witam Was,
Proszę o pomoc i poradę. Stylizacja na wesele: sukienka (zdjęcie 1) + buty (zdjęcie nr 2) + łańcuszek (zdjęcie nr 5) czy to wszystko do siebie pasuje? Buty nie są czerwone tylko bardziej takie wpadające w malinowy...nie mogłam uchwycić dobrze koloru na zdjęciu nr 4 zdjęcie robione z fleszem, natomiast na załączniku nr 3 robione bez flesza. Podpowiedzcie mi czy buty w takim kolorze ładnie wyglądają z tą sukienką? Sukienka jest w kolorze pudrowego różu. Łańcuszek kupiony w H&M, nie jest on taki błyszczący złoty tylko te złoto też wpada w taki delikatny róż. Jaka kopertówka do tej sukienki?? Stylizacja druga tj na poprawiny sukienka(zdjęcie nr 6)+buty (zdjęcie nr 7). Jak to wygląda? Co o tym myślicie? Tutaj też nie mam pojęcia jaka biżuteria, kopertówka... Buty są w kolorze złota, wyglądają jak stare ale one są tak przetarte oryginalnie. Zdjęcie nr 8 zdjęcie robione z fleszem, zdjęcie nr 10 bez flesza.. Na zdjęciu nr 9 uchwyciłam jak wygląda faktura tych butów. Jeszcze dwa pytanka...jakie ewentualnie żakiet, marynarkę kupić do tych sukienek??? I jakie rajstopy?? Edytowane przez nynka77 Czas edycji: 2014-08-13 o 17:07 Powód: zła kolejność zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienka na wesele i na poprawiny-dodatki
Co zrobić żeby zdjęcia były większe? Albo żeby można było je otworzyć w nowym oknie??
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Dziewczyny pomóżcie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
na drugie mam Irena
|
zaznaczasz odpowiedz zaawansowane i tam jest taki spinacz klikasz i wybierasz fotki z kompa, ładujesz zjezdzasz niżej odpowiedz i powinno być git.
oba zestawy mi się podobają
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Myślę, że spokojnie możesz się tak pokazać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Pierwszy zestaw bardzo fajny, i w końcu ktoś się odważył na inne buty niż nude
![]() ![]() ![]() Moim zdaniem, do butów odsłaniających palce rajstop się nie zakłada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jest bardzo ładnie, wszystko pasuje
![]() Rajstop absolutnie nie zakładaj ze względu na buty z odkrytymi palcami, chyba że zdecydujesz się na szpilki to wtedy ciałowe pończochy i już. Co do marynarki - najlepiej bez, ale jak będzie chłodno to może jakaś grafitowa albo po prostu czarna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
zestawy są jak najbardziej ok!
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mi też bardzo podobają się obydwa zestawy. Całkiem fajnie połączone kolorystycznie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne zestawy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.