|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wypalone uczucie
Czesc,
Chcialem Was zapytac drogie kobiety jak to jest ze kobiecie po 2.5 zwiazku , ktory moze nie byl idealny , ale nie byl tez zly. Wiadomo czasem sie klocilismy , ale kazda para sie kloci . Po prostu pewnego dnia powiedziala , ze sie wypalila. Wczesniej bardzo mnie kochala , a tu nagle takie cos.. Teraz mowi , ze chce byc sama , poznawac nowych ludzi. Mowi , ze nie potrzebuje uczucia bo jest samowystarczalna .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wypalone uczucie
Hm.. może po prostu jesteście oboje bardzo młodzi jeszcze i jesteś jej pierwszym chłopakiem, nie wie jak to jest z kimś innym i dlatego chce zacząć "korzystać z życia".. Jeśli to nie to to prawdopodobnie dopadała ją/was rutyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
nie byłem jej pierwszym chłopakiem.. no może pierwszym poważnym .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Juz o to pytales. Nowe konto, stara sprawa
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Widziałem , że coś się dzieje ale jak pytałem o co chodzi to otrzymywałem odpowiedz , ze jest ok tylko ma gorsze dni i ze mam sie niczym nie przejmować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Czasem po roku, czasem po 10 latach zdarza się wypalenie. Widocznie coś było nie tak w Waszej relacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.