|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Chrzciny bliźniąt
Mam pytanie, czy wypisać jedną kartkę z życzeniami, czy dwie dla każdego z bliźniąt? Również jestem chrzestną jednego z nich i zastanawiam się nawet jak się podpisać
![]() Co tak na szybko doradzicie? Pierwszy raz mam do czynienia z podwójnymi chrzcinami ![]() Edytowane przez Kirenne Czas edycji: 2014-10-03 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Chrzciny bliźniąt
Cytat:
Dzieci nie są jednością, tylko dwiema osobami, ja bym dała każdemu osobno kartkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie osobne kartki
![]() Na tej która będzie dla chrzesniaka podpisałabym sie pod życzeniami "zyczy Matka Chrzestna". Na drugiej podpisałabym "zyczy Ciocia" "zyczy (tutaj Twoje imie)" - bo nie wiem jakie pokrewienstwo miedzy Toba a dzieckiem ![]() Napewno każde z nich jak dorośnie wolałoby mieć osobno pamiątkę z chrzcin ![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Daj osobną kartkę każdemu dziecku. Pisząc życzenia wymień ich imiona na każdej kartce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dwie kartki. Przecież to dwa małe czlowieki
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja bliźniakom dałam
jedna kartke w kopercie i jakąś sumą pieniędzy w środku ale dwa misie + kolczyki dla mojej chrześnicy, wszystko zapakowane w jedno dużo pudełko. Sent from my RM-941_eu_poland_377 using Tapatalk
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Osobne kartki, szczególnie, że jesteś Chrzestną jednego z dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.