|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Paryż w jedną noc
Witajcie,
Za miesiąc będę przelotem w Paryżu, niestety tylko jedną noc, samolot ląduje przed 19, potem dojazd do hotelu itd, myślę że ok 21 będę wolna. Na drugi dzień rano mam kolejny długi lot, zatem całonocne włóczenie się po mieście też raczej w grę nie wchodzi. Niestety, czasu mam bardzo mało, będzie to moja pierwsza wizyta w Paryżu, chciałabym zobaczyć chociaż jedno, dwa fajne miejsca. Wjazdu na Wieżę nie planuję, bo mam straszny lęk wysokości, obejrzę ją "z dołu" ![]()
"...И твердит он, смотря на закат, и на берег — покинутый узкий: этот город вернётся назад, Севастополь останется русским..." Edytowane przez nadijahh Czas edycji: 2014-09-03 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paryż w jedną noc
конечно ale nocą trochę cięźko zwiedzać. Ja byłam w paryźu tylko na weekend ale z racji świeżości relacji ( ówczesnej) z TŻ siedzieliśmy w hotelu. Jeśli masz wolny wieczór ja poszłabym po prostu do centrum , wypiła lampkę wina. Wtopiła się w tłum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.