|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie najlepszy kredyt konsolidacyjny??
Mam kilka zobowiązań , których nie jestem w stanie splacic.
Ostatnio się dowiedziałam o kredytach konsolidacyjnych Mieszkam aktualnie w Warszawie i nie wiem gdzie sie udać i kto mógłby mi pomóc?? Szukam uczciwej oferty!! |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gdzie najlepszy kredyt konsolidacyjny??
Nie wiem czy jest to dobre miejsce na tego typu pytanie. Jest to jednak babskie forum. Na Twoim miejscu popytałabym sie o to na forach finansowych: xxx
Swoją drogą to wiesz,ze przy kredycie konsolidacyjnym spłacisz pod koniec o wiele więcej niż kwota jaką zaciągnęłaś w kredycie? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-27 o 13:02 Powód: Link. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem jak Ty ale ja jestem z okolic Warszawy i korzystałam z tych usług xxx
KRD nie stanowi problemu, dogadać się można. ![]() I naprawdę dzięki nim udało mi się wszystko spłacić. Fajne jest to, że można wszystko połączyć w jedną całość Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-01 o 16:57 Powód: Link. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy podpisywaniu umowy na pewno zostaniesz poinformowana jakie kroki masz wykonać, aby tamte kredyty były pospłacane, więc już z górki.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Hej, jestem w podobnej sytuacji, mam kredyt got na 20 000 zł w mbanku i chwilówkę na 5000 złotych ;/ czy dostane na to konsolidacje w banku? W Open finance jak byłam to polecali mi kredyt konsolidacyjny w millenium (tutaj mam ich oferte xxx i oni odpisali ze dostane też kasę na spłatę tej chwilówki bo np w PKO tylko na kredyt w mbanku dostane - tak powiedzieli - czy to dobra oferta? Oceni ktoś?
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-04-05 o 11:04 Powód: Link. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-04-05 o 11:04 Powód: Link w cytacie. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Słuchajcie, a co sądzicie o kredytach pozabankowych? Ktoś z was taki może brał? Ja widzę na rynku kilka ciekawych ofert na przykład ta od asaa gdzie można pożyczyć do 10.000 na 24 raty i zastanawiam się co wy o nich sądzicie?
Edytowane przez lupolas25 Czas edycji: 2019-02-21 o 09:23 Powód: reklama |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.