Gdzie najlepszy kredyt konsolidacyjny?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-23, 10:20   #1
ladnaja
Przyczajenie

Gdzie najlepszy kredyt konsolidacyjny??

Mam kilka zobowiązań , których nie jestem w stanie splacic.
Ostatnio się dowiedziałam o kredytach konsolidacyjnych
Mieszkam aktualnie w Warszawie i nie wiem gdzie sie udać i kto mógłby mi pomóc??
Szukam uczciwej oferty!!
ladnaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-24, 08:52   #2
chances
BAN stały

Dot.: Gdzie najlepszy kredyt konsolidacyjny??

Nie wiem czy jest to dobre miejsce na tego typu pytanie. Jest to jednak babskie forum. Na Twoim miejscu popytałabym sie o to na forach finansowych: xxx

Swoją drogą to wiesz,ze przy kredycie konsolidacyjnym spłacisz pod koniec o wiele więcej niż kwota jaką zaciągnęłaś w kredycie?

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-07-27 o 13:02 Powód: Link.
chances jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-24, 11:25   #3
maskara3
Przyczajenie

Nie wiem jak Ty ale ja jestem z okolic Warszawy i korzystałam z tych usług xxx
KRD nie stanowi problemu, dogadać się można.
I naprawdę dzięki nim udało mi się wszystko spłacić.
Fajne jest to, że można wszystko połączyć w jedną całość

Czas edycji: 2016-07-01 o 16:57 Powód: Link.
maskara3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-29, 17:28   #4
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladnaja Pokaż wiadomość
Mam kilka zobowiązań , których nie jestem w stanie splacic.
Ostatnio się dowiedziałam o kredytach konsolidacyjnych
Mieszkam aktualnie w Warszawie i nie wiem gdzie sie udać i kto mógłby mi pomóc??
Szukam uczciwej oferty!!
Najważniejsze to oferty tylko z BANKÓW, nie żadne firmy pożyczkowe, parabankowe itp. Wstępnie poszukaj sobie w porównywarkach internetowych (tam natomiast zawsze są ukryte koszty), ale będziesz miała obeznanie. Potem możesz wybrać się do pośrednika finansowego, który ma dostęp do przeliczenia oferty kredytu w kilku bankach. Tutaj jednak musisz się liczyć z tym, ze nie ma dostępu do wszystkich banków i może prezentować Tobie ofertę dla niego najbardziej korzystną, a nie dla Ciebie najtańszą (po prosu będzie patrzył ile z jakiego banku dostanie prowizji za sprzedaż i wybierze dla siebie najlepszą opcję). Druga możliwość to zrobić sobie rundkę po bankach, chociażby tych, które wyszukała się porównywarka, lub możesz podzwonić na infolinie. Na końcu porównujesz sobie oferty, zawsze na podstawie całkowitego kosztu kredytu i RRSO nigdy nie porównuj tylko zwykłego oprocentowania nominalnego, czy tylko prowizji.
Przy podpisywaniu umowy na pewno zostaniesz poinformowana jakie kroki masz wykonać, aby tamte kredyty były pospłacane, więc już z górki.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-10, 11:21   #5
zazala
Przyczajenie

Hej, jestem w podobnej sytuacji, mam kredyt got na 20 000 zł w mbanku i chwilówkę na 5000 złotych ;/ czy dostane na to konsolidacje w banku? W Open finance jak byłam to polecali mi kredyt konsolidacyjny w millenium (tutaj mam ich oferte xxx i oni odpisali ze dostane też kasę na spłatę tej chwilówki bo np w PKO tylko na kredyt w mbanku dostane - tak powiedzieli - czy to dobra oferta? Oceni ktoś?

Czas edycji: 2017-04-05 o 11:04 Powód: Link.
zazala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-10, 11:41   #6
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zazala Pokaż wiadomość
Hej, jestem w podobnej sytuacji, mam kredyt got na 20 000 zł w mbanku i chwilówkę na 5000 złotych ;/ czy dostane na to konsolidacje w banku? W Open finance jak byłam to polecali mi kredyt konsolidacyjny w millenium (tutaj mam ich oferte xxx i oni odpisali ze dostane też kasę na spłatę tej chwilówki bo np w PKO tylko na kredyt w mbanku dostane - tak powiedzieli - czy to dobra oferta? Oceni ktoś?
Przejdź się po kilku bankach i porównaj sumę wszystkich opłat i rat jakie zapłacisz. Wtedy zobaczysz, który bank daje najlepsza ofertę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6

Czas edycji: 2017-04-05 o 11:04 Powód: Link w cytacie.
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-17, 12:53   #7
lupolas25
BAN stały

Słuchajcie, a co sądzicie o kredytach pozabankowych? Ktoś z was taki może brał? Ja widzę na rynku kilka ciekawych ofert na przykład ta od asaa gdzie można pożyczyć do 10.000 na 24 raty i zastanawiam się co wy o nich sądzicie?

Edytowane przez lupolas25
Czas edycji: 2019-02-21 o 09:23 Powód: reklama
lupolas25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości