![]() |
#1 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Lipiec. Le Roy Soleil czyste perfumy
Nieaktualne
A tego szukam: perfum: Angel EDP, Angel Sucree, Birmane EDP, LVEB L'Absolue, nowe Opium czarne, Miyako Annayake, Silver Rain, Silver Rain Mist, Silver Rain Shimmer Mist, Midnight Rain, Midnight Rain Mist, Alien Absolue olejku arganowego i z opuncji figowej bazy brązującej Chanel paletki Diora Rosy Tan podkładu Dior Forever 021, podkładu Capture Totale 031 podkładu MUFE HD 123 Bare Minerals Golden Medium Oryginal pomadek MAC: Creme Cup, Candy Yum Yum, Watch Me Shimmer, Vegas Volt, Ruby Woo, Pink Pigeon MUFE Rouge Artist Intense Lipstick in 37 Urban Decay Revolution Lipstick Anarchy MAC's - Prep+Prime Highlighter light boost pielęgnacji Image Skincare i Paula's Choice PAUL MITCHELL SKINNY SERUM książek: podróżniczych z serii "Poznaj Świat" (Halik itd.) wszelakich Blondynek Pawlikowskiej, Philippy Gregory, Doroty Sumińskiej, "Chłopca z Latawcem" i "Shoguna" lakierów: wszelkich wysuszaczy - SV, Poshe, Essie, SH China Glaze (Thistle do nicely, Peonies and park ave, Petal to the metal, Spring in my step, Don’t Honk Your Thorn, The outer edge, Friends Forever, Right? , Surfin' For Boys, Heaven, Modern Elegance, Glam, Doll House, Pink Voltage) Orly (Choreographer Chaos, Prelude To a Kiss, Cotton Candy) O.P.I. (Snow Globetrotter, Mod About You, 4 In The Morning, Pink Outside The Box, Riotously Pink) Essie (I Pink I Can, Knockout Pout, Pink Parka, Punchy Pink) Chanel (Atmosphere 629, Django) Deborah Lippmann (Stairway To Heaven) Revlon (Heavenly) Color Club (Modern Pink, Poptastic, Jackie Oh!, Peace love, Kapow!) Zoya (Electra) Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2014-10-05 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: Lipiec. Le Roy Soleil czyste perfumy
Hej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się zegarek, jaką ma średnicę tarczy? Może chciałabyś za niego np. coś z górnopółkowej pielęgnacji?
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Ciężko mi powiedzieć, jakie Twoja skóra ma potrzeby, ale z ręką na sercu mogę polecić wszystkie kremy/sera które mam w wątku (każdego używałam, oddaje zapasy z racji kuracji). Osobiście chyba najbardziej podobał mi się Sisley, ale wiadomo- klasa sama w sobie ![]() Poza wątkiem mam jeszcze ekskluzywną linię Eisenberga Excellence (tutaj musiałabym coś dobrać) krem na dzień i serum tutaj i z linii Pure White krem do rąk (w Sephorze jakieś 330zł). Jest w czym wybierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Serum Estee ma kos B27, krem Clinique kod C14 (skóra bardzo sucha do mieszanej). Kochana a masz jeszcze ten brązer Diora czy już się pozbyłaś?
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- O matko, muszę sprawdzić czy dobrze spisałam kod. Jak tak to idzie do śmieci odrazu Blondynka to blondynka, kod to B23 nie B27, produkcja 2.2013 a juz do kosza biegłam ![]() Edytowane przez Sukuba Czas edycji: 2014-07-25 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj , czego poszukujesz za zegarek?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej,
podoba mi się zegarek - może coś u mnie...? ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ok
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Tak patrzę na ten zegarek i w sumie bardzo by mi pasował na lato, dlatego jakbyś chciała mogę jeszcze dorzucić jakieś lakiery (widzę że lubisz) czy miniaturki perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za zegarek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
764
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochana, myślałaś może o naszej wymiance?
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- A jakiej w ogóle pielęgnacji szukasz, może pomoge Ci coś wybrać bo dobrze znam te produkty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Patrząc na kosmetyki Twojej ulubionej firmy mógłby Ci się spodobać Sisley (wyciągi roślinne, peptydy, działanie na komórki macierzyste), z bólem mogłabym oddać najnowsze serum dr. Brandt.
Z kolorówki mogłabym się jeszcze pozbyć Dior Nude Rose Powder, mam też pryzmy Givenchy, ale ich chyba jednak nie chce oddawać ![]() Decyzję pozostawiam Tobie, nic na siłę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wieczne Kutango
|
Hej niestety za szminkę nic nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Cos za zestaw.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
:)
|
hej, czego szukasz za kurteczke Stradi?
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- a czy z perfum ktore szukasz interesowały by Cię również odlewki? ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- rozumiem ![]() bo jedynie z listy kyorej szukasz miałabym LVEB 20 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cios u mnie za ramoneske?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mimblo, może znajdziesz coś w moich wątkach za szal z Zary? Kosmetyczny mam już trochę splądrowany, pod ladą mam jeszcze takie serum peptydowo-witaminowe http://kybeauty.com/product_info.php/products_id/1565- jeśli poszukujesz czegoś z pielęgnacji . Jeśli nie-zapraszam do ciuchowego, może jednak coś tam wyszperasz
![]()
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-08-25 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Na drugim miejscu w składzie jest witamina c, na trzecim heksapeptyd, na piątym retinol, czyli składniki aktywne są mocno skoncentrowane (i dlatego dermatolog przy moim trądziku różowatym mi zabronił używać ![]() Moje wrażenia były takie, że serum świetnie napina skórę, wygładza zmarszczki, działało trochę jak pielęgnacja, a trochę jak baza- zdarzało mi się nosić bezpośrednio pod podkład, ale mam mieszaną skórę, na suchą jeszcze coś nawilżającego będzie potrzebne. Komfort używania duży, bo kuleczki zawieszone w żelowej konsystencji fajnie wyglądają, dobrze się rozprowadzają, są w wygodnym opakowaniu z pompką. Ważne są do 15 stycznia 2015r, ja zużywałam jedno opakowanie mniej więcej w ciągu trzech miesięcy. Pojemność 30ml. A, i ma filtr, SPF 15.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za ramoneskę stradi i szal Zary?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś za szalik w kratkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.