|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
One Direction
Może się to Wam wydać niektórym dziwne, ale mimo że mam 22 lata, to lubię piosenki One Direction. Nie żebym była jakąś ich fanką, ale po prostu ich piosenki wpadają mi w ucho. Czy jest tu ktoś w moim wieku lub starszy i też lubi ich piosenki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: One Direction
ja jestem starsza od Ciebie i też ich słucham
![]()
Sometimes you just have to accept that some people can only be in your heart, not in your life. _________________________ _ Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14 ![]() Norway 27.04 - 31.05 ![]() London 1.01 - ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: One Direction
Same here, dziewczyny!
W zasadzie jeszcze jakiś czas temu, w ogóle nie znając ich muzyki i generalnie nie wiedząc na ich temat nic, należałam do grona osób, które podchodziły do tego zespołu z pobłażaniem. Po tym, jak jeden z nich jakiś czas temu opuścił zespół i obiegło to wszystkie media, trochę o nich poczytałam, potem zaczęłam słuchać muzyki i generalnie jestem na tak ![]() Chociaż nie powiem, niektóre starsze kawałki w ogóle dla mnie bez polotu. Za to ostatnia płyta naprawdę fajna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.