|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Prostowanie w³osów bez u¿ycia ciep³a
Witam. Co my¶licie o takim prostowaniu w³osów? Mam na my¶li czy w³osy bardzo siê niszcz± od tych wsuwek? Albo czy jest jaka¶ alternatywa dla nich? Wypróbowa³am pierwszy sposób z tym ¿e na suche w³osy - dzia³a, tylko czy to nie jest przypadkiem ¶lepy zau³ek, ¿e rezygnujê z prostownicy po to aby nie katowaæ w³osów a tymczasem i tak czy siak siê niszcz± mo¿e nawet bardziej. Który sposób by³by bezpieczniejszy? Pozdrawiam
![]() https://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs https://www.youtube.com/watch?v=pdnEqKCjTpo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 546
|
Dot.: Prostowanie w³osów bez u¿ycia ciep³a
ciekawy pomys³, choæ nie wyobra¿am sobie spaæ w takiej ilo¶æi wsówek
mo¿e spróbujê, ale wiem ¿e moje w³osy by³yby odgniecione od wsówek - w tych miejscach pewnie by wygl±da³y jak po karbownicy a czê¶æ w³osów któr± podpinasz do góry mo¿e po wyschniêciu odstawaæ od g³owy na pewno nie niszczy to w³osów tak bardzo - o ile nie szrpiesz potem zdejmuj±c wsówki czêste spinanie tak ciasno na ca³± noc mo¿e te¿ os³abiaæ cebulki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Wsuwki tak ciasno i gêsto upiête, szczególnie na noc os³abi± cebulki w³osów.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 262
|
Cytat:
![]() ![]() Nasz³a mnie jeszcze my¶l.. Czy te wsuwki nie odgniataj± w³osów i nie zostawiaj± poziomych kresek? W efekcie w³osy nie wygl±daj± jak po u¿yciu karbownicy? Edytowane przez 1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 Czas edycji: 2014-09-27 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Ja nie zauwa¿y³am takich ¶ladów. W³osy by³y wyprostowane i lekko przylizane jak po prostownicy. Kurcze szkoda, bo ja i tak mam bardzo rzadziutkie w³osy a nie chcê dodatkowo ich os³abiaæ
![]() Mam takie pytanko jeszcze nie zwi±zane do koñca z tematem, zastanawiam siê nad keratynowym prostowaniem tylko bojê siê, ¿e kiedy ta keratyna mi siê wyp³uka to koñcówki zmieni± siê w jeszcze wiêksze siano ni¿ jest za spraw± formaldehydu. Czyta³am te¿ gdzie¶, ¿e wielokrotne wykonywanie tego zabiegu os³abia w³osy, ¿e wypadaj±. Co o tym my¶licie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Zajrzyj na w±tek o keratynowym prostowaniu, jest tutaj calutki, masa opinii.
![]()
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.