|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Z infekcją u lekarza
Czytam czasami wizaż i wiem, że były już tu tematy związane z podobnymi wydarzeniami ale, że każda sytuacja i okoliczności są inne więc może opisze co mnie spotkało wczoraj u lekarza. Zgłosiłem się wczoraj do swojej przychodni z infekcją dróg moczowych piekący pęcherz bolący męski gruczoł i bolące nisko plecy i oczywiście często wizyty w toalecie + temperatura infekcja pełną parą, i to wiedziałem bez diagnozy lekarza. Gdy w przychodni do lekarza u którego wcześniej byłem była duża kolejka, to na rejestracji zaproponowano mi panią doktor której nigdy na oczy jeszcze nie widziałem. Ale ok, zgodziłem się bo nie chciałem czekać, gdy po 2 pacjentach naszła kolej na mnie i wszedłem, to opowiedziałem o swoich dolegliwościach, pani dr. potwierdziła moje przypuszczenie i powiedziała bez antybiotyku się nie obejdzie i to przez 10 dni, ale powiedziała że chce zbadać mi brzuch i żebym położył się na łóżku i ściągnął górę, a miałem bluzę i koszulkę. Tak zrobiłem gdy już leżałem to lekarka podeszła i dotykała brzuch i uciskała pytając czy boli, po chwili dodała abym ściągnął spodnie, leżałem nawet w butach nie zdjętych, pomyślałem że moje jeansy jej przeszkadzają w badaniu brzucha bo jak leżałem to faktycznie wysoko podchodziły aż pod pępek, i ściągnąłem spodnie za kolana, myśląc badaj sobie teraz brzuch dokładnie, a ona dodała bieliznę też, teraz już bez wahania spytałem ale po co? Odpowiedziała, że chce zobaczyć ujście cewki moczowej, zły pomyślałem jak trzeba to trzeba ale chyba trochę nadużywa swoich kompetencji, i ściągnąłem majtki również za kolana. lekarka ściągnęła napletek pooglądała główkę penisa i powiedziała żeby się ubrać. Młoda była około 30 lat, Wyszedłem z jej gabinetu z myślą, że chciała sobie pooglądać, bo już kiedyś byłem z infekcją u innych lekarzy i żaden nie zaglądał mi w majtki, ale fakt tamte infekcje ograniczały się tylko do pęcherza. Macie jakieś zdanie na ten temat, czy to było konieczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: Z infekcją u lekarza
No pewnie, szokujące, że jak masz infekcję cewki moczowej to lekarka chce zobaczyć ujście cewki moczowej, faktycznie, granda. Zboczeniec, zainfekowanego siusiaka sobie chciała obejrzeć. Na pewno teraz o nim fantazjuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zabawne, ze ostatnio na wizazu sami molestowani mezczyzni przez kobiety-lekarzy. Nie wiedziałam, że to takie nagminne rotfl
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
troll
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fakt, niedawno jakiś koleś tu biadolił, że go zmolestowała lekarka od medycyny pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Harpie nie lekarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No właśnie. Jeden i ten sam od masturbatorów i niby-molestowania-przez-lekarza. Nudny jak zawsze.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Piszecie że niby normalne jak zaglądanie do gardła przy jego bólu, ale jakoś jak moja dziewczyna zachodziła z anginą to buzie otwierała a jak z zapaleniem pęcherza to nigdy jej żaden lekarz w majtki nie zaglądał. Pewnie jakby się pojawił wątek że dziewczyna zaszła do lekarza faceta z infekcją a ten by jej kazał zdjąć majtki to pisałybyście że lekarz zbok, coś tak czuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Niestety, chyba się jeszcze tu nie trafiła dziewczyna, która idzie z infekcją intymną i jest oburzona, że jej lekarz w majty zagląda. Ale możesz poszukać, może była. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Czekam na opis nadużyć lekarskich popełnionych w trakcie badania prostaty.
#16 |
Buc
|
#17 | |
Konto usunięte
|
a mi ginekolog w majtki zaglada prawie za kazdym razem -tez jestem molestowana?
![]() Cytat:
![]() W ogole wtf ,zeby cos takiego za molestowanie brac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zajrzała, bo mogło Ci się wydawać, że to pęcherz, a np. mogła to być jakaś choroba weneryczna. ostanio chir. w prac mowił, jak to trafił do niego pacjent z podejrzeniem zapalenia wyrostka (diagnoza lekarza rodzinnego), a po obejrzeniu go chir. stwierdził, że chłopak złapał trypla
![]()
#19 |
Mów mi Rosia :)
|
Masakra. Powinna zajrzeć i to zrobiła. Jeśli lekarz po opisaniu infekcji za czuja przepisuje całą listę leków to jest coś, co powinno zaniepokoić! A nie to, że chciał obejrzeć, zanim powie co i jak...
![]()
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
po drugiej stronie szafy
|
Zamykam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.