|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oddam ubrania potrzebującym Kraków
Hej, mam trochę za dużo ubrań w szafie i chciałabym je oddać komuś potrzebującemu,w Krakowie. Osłuchałam się wielu historii na temat placówek,które teoretycznie miały pomagać ubogim a robiły z tego biznes, bądź pracownicy zgarniali co lepsze "kąski" dla siebie. Dlatego wolałabym oddać je komuś bezpośrednio. Jeśli jesteście w potrzebie,lub znacie kogoś potrzebującego,albo znacie instytucje,które są godne zaufania,to dajcie znać. Pewnie będę oddawać regularnie,bo co jakiś czas lubie zrobic czystke w szafie
![]() najprędzej pewnie złapiecie mnie na mailu. majka.radek@gmail.com
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Oddam ubrania potrzebującym Kraków
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio widziałam jak się udzielałaś w wątku mówiąc, że żałosne jest spotykanie się przez neta i wyśmiewałaś dziewczyny. A przyjmowanie czegoś za darmo z neta nie jest już żałosne? Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2014-10-13 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale tak, wmawiaj sobie dalej te swoje głupoty i na przyszłość najpierw się zastanów bo większej palnąć nie mogłaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.