|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Nindżopesz
|
Problem ze skins.nl - czy ktoś u nich kupował?
Próbowałam ostatnio kupić perfumy na skins.nl i zastanawiam się czy to ja mam pecha, czy częściej są z nimi takie problemy.
Zamówiłam, zapłaciłam, po czym okazało się, że holenderska poczta dwukrotnie zwracała moją przesyłkę jako "błędny adres". Oczywiście adres był polski, nie wiem, może opisali to jako przesyłkę krajową? Dogadałam się w końcu o zwrot pieniędzy skoro wysyłka jest niemożliwa, ale pieniądze też idą już dwa tygodnie i dojść nie mogą... Czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia? Jedna wielka ściema czy pech? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem ze skins.nl - czy ktoś u nich kupował?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Nindżopesz
|
Czyli jest nadzieja na zwrot kasy.
Wczoraj ręce mi opadły bo po dwóch tygodniach od jej rzekomego zwrotu i moich dwóch pytaniach odpisali, że przelew nie poszedł (planowali w ogóle dać mi o tym znać?) bo... podane konto jest złe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Wielka szkoda, ze masz takie przykre doswiadczenia z nimi.
Mam nadzieje, ze szybko odzyskasz pieniadze. Do tej pory nie mialam zadnego problemu z internetowymi perfumeryjnymi zakupami w Holandii a poniewaz kraj jest bardzo maly to dzis klikniete, jutro jest juz u mnie.
![]() |
#5 |
Nindżopesz
|
Skins znowu mnie irytują
![]() Pieniądze za przesyłkę oddali ale kilka dni temu pod moją nieobecność doszła paczka z zamówionymi wówczas perfumami nadana całkiem niedawno. Pomyślałam, że może to jakiś wspaniałomyślny prezent za dawną fatygę, zapytałam o co chodzi i jednak okazało się, że przesłali je omyłkowo. Ok, zdarza się, odeślę, jednak chcą żebym zapłaciła ze swoich za przesyłkę (zaledwie 56 zł ![]() Świetnie... Piszę więc ku przestrodze, firma uczciwa ale trzeba mieć czas i cierpliwość żeby kupować coś u nich online. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o opłatę przesyłki, to miałam podobnie. Odsyłałam perfumy z fabryczną wadą atomizera do EN i również musiałam pokryć koszt przesyłki, ale natychmiast, jak dotarła, otrzymałam zwrot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nindżopesz
|
No ja też wyślę i poczekam na zwrot ale mam nadzieję, że już mi nic więcej nie przyślą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.