|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co o tym myśleć, zależy czy nie? Co zrobić?
Witam, poznałem dziewczyne z wieku 18 lat. wydaje mi sie ze jest dziewicą. Przez wakacje, często przebywaliśmy wśród wspólnego towarzystwa, mieliśmy czas aby się lepiej poznać, wziołem numer, pisaliśmy troche, później na jakichś dyskotekach również bawiła się ze mną dłuższy czas. jeśli zapytałem czy dostane buziaka chętnie dawała, tak minęło kilka imprez że praktycznie cały czas tanczyla ze mna, dalej pisaliśmy po 2-3 razy w tygodniu. Jestem od niej starszy o 4 lata. Na pewnej domówce, wyszliśmy i pocałowalem ją a ona nie opierała się. Jednak poźniej zapytałem czy nie chce związku, i odmówiła. 2 dni później sama odezwała się co u mnie. Co mam o tym wszystkim myśleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co o tym myśleć, zależy czy nie? Co zrobić?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie spotykaliście się nawet tak sam na sam np. na spacer czy do kina więc chybna trochę za szybko proponowałeś związek. Na tym etapie traktuje Cię jako dobrego kolegę i może trzeba było tylko zapytać delikatnie czy myśli że ta wasza znajomość może przerodzić się w coś więcej.
![]() |
#5 |
ReklaMO(D)żerca.
|
...dobra, ale jaki to wszystko ma związek z dziewictwem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie. Spotykaliście się w grupie znajomych, a przed decyją o związku powinniscie spędzać czas sam na sam. Sprobuj ją zaprosić do kina, moze? Też tego nie czaję po co Autor o tym wspomina ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Też nie czaję sensu wtrącenia "dziewictwa" do wątku , no ale ok xD
Być może w mniemaniu autora dziewica to nieśmiała, jeszcze w wieku 18 lat.. to już w ogóle, taka która pewnie się boi i dlatego jest ostrożna. Otóż autorze- najwyraźniej jesteś dla niej jak na razie zwykłym kolegą. To się może kiedyś zmienić, ale nie musi. Także nie naciskaj na nią, nie wypytuj o związek. Po prostu spróbuj ją gdzieś zaprosić... sam na sam. Jak odmówi, będziesz miał sprawę jasną. Jak się zgodzi, też o niczym jeszcze nie musi świadczyć, ale prędzej ją wyczujesz. A przede wszystkim nie nakręcaj się, bo nic między wami nie ma i niekoniecznie będzie. Luz luz luz i więcej działania niż mówienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.