|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Fota do oceny - prośba do kobiet
Witam,
Chciałbym,abyście ocenili mój wygląda w skali 1 do 10. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c5661e098.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9eef5e233.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...540c023cd.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...20bc1c3a7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...54224c228.html Dla porównania starsze zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d416a7dff.html Proszę o rzeczową opinię i argumentacje,co się podoba,a co nie Dzięki temu będę wiedział nad jakimi elementami mam popracować. Póki co planuje rozpocząć trening na siłowni i przybrać trochę na wadzę. Ewentualnie WYBRAĆ się do kosmetyczki w celu dobrania odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji twarzy. Pozdrawiam i z z góry dziękuje za wszelkie opinie i pomoc Edytowane przez spidi666 Czas edycji: 2014-09-18 o 23:22 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fota do oceny - prośba do kobiet
Cytat:
Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2014-09-19 o 12:43 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
link mi nie działa
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ok,
Czy to zdjęcie jest odpowiednie? Edytowane przez spidi666 Czas edycji: 2014-09-18 o 18:00 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
siłownia to dobry krok.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebne zdjęcie w dobrej rozdzielczości i normalnym oświetleniu. Na razie jedyne co można, to odnieść się do Twojej sylwetki. Poszukaj/wykonaj inne zdjęcie, pokaż twarz z bliska, pokaż się na kilku różnych ujęciach. Jesli piszesz, że wybierasz się do kosmetyczki, to znaczy, że jest jakiś problem chociażby z cerą. Na takim zdjęciu nie można go dostrzec - nie mozna też ocenić jak wpływa na Twoją atrakcyjność. Ps. światło z żarówki powoduje, że twarz okularnika wygląd ana zdjęciu inaczej niż w świetle dziennym, bo okulary rzucają cień. Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2014-09-18 o 15:58 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
No to lecimy:
- nie podoba mi się ta broda. Mało który mężczyzna wygląda dobrze z brodą, moim zdaniem nie pasuje ci ona. Bez niej będziesz wyglądał przystojniej i sympatyczniej. - według mnie ta fryzura sprawia, że wyglądasz tak trochę "cwaniakowato". Lepiej byłoby ci bez stojącego czubka. W połączeniu z brodą wygląda to hipstersko, a to nie sprzyja powodzeniu u płci pięknej. - buty są okropne i w ogóle nie pasują do garnituru. Do niczego zresztą by nie pasowały - siłownia to dobry pomysł, radzę zwrócić uwagę na nogi. - nie wiem, czy to kwestia ułożenia się na zdjęciu, ale nogawki wydają mi się zbyt obcisłe w kolanach. Osoba o twojej sylwetce powinna zwracać uwagę na to, żeby nie wysmuklać optycznie nóg. Ale nie popadajmy w skrajności, zbyt szerokie spodnie to też zły pomysł. To moja prywatna opinia, wiem, że dużo osób się z nią nie zgodzi. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2014-09-18 o 17:10 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zgadzam. Też chciałam napisać o butach :P
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
na plus:
+ fryzura - mi sie bardzo podoba + pasuja do Ciebie okulary, ale NIE TE + ubranie + nie jesteś gruby + z twarzy ok, tylko zrobiłeś dziwną minę ;p na minus... - buty...fuuu... - broda..za duża... - okulary - zmień na inne - brak siłowni... ogólnie to 6/10
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym się zastanowiła nad upublicznianiem zdjęć bardziej niż nad sylwetką, koledzy znajdą i obciach będzie
![]() Też zmieniłabym buty i może więcej masy, ale to moja prywatna słabość, ogólnie lubię dużych mężczyzn. Tak jest dla mnie okej, a zarost lubię. |
|
|
|
|
#11 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Żeby nie robić offtopu: do garnituru te buty zdecydowanie nie pasują. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Ok,że by nie było zaraz znajdę inne zdjęcie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Buty koszmaren ;mdleje: Broda fajna (ja lubie brodatych) gruby nie jestes wiec tylko nabrac troche miesni, Twoja postawa n pierwszy rzut oka to jakbys sie czul nie na miejscu,zawstydzony. Brzydki nie jestes, podetnij troche wloski
Moze sie pokazesz w jakims bardziej codziennym stroju?
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ok,dodałem inne foty chociaż ciężko było znaleźć coś sensownego nie jestem fotogeniczny
![]() Ale proszę o opinię i oceny od 1 do 10. I co ewentualnie można poprawić. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
A mi się właśnie podoba taki 'hispterski' wygląd
Według mnie powinieneś zacząć chodzić na siłownię, jak dla mnie 7/10
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
możesz całkiem fajnie wyglądać, jeśli zmienisz okulary, zgolisz bródkę i trochę nabierzesz ciała
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Tej koszuli nie noszę to było tylko tak dla zabawy,Twoja ocena w skali 1 do 10.
Okulary było długo wybierane i uważam,że są jednak ok,ewentualnie dodałem jedno ostatnie zdjęcie w soczewkach i okularach przeciwsłonecznych. Edytowane przez spidi666 Czas edycji: 2014-09-18 o 19:17 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi przypominasz kolege z dziecinstwa
Broda do zgolenia, odmlodzi Cie, Loloo pokazala bardzo fajne okulary, idz do optyka i dobierz fajne oprawki. Kolejna sprawa, nie wiem czy nie dowidzam czy masz tradzik na twarzy?
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
ale co Ci da to od 1 do 10? popracuj nad samooceną, bo jeśli tak ważna jest dla Ciebie ocena w jakiejś skali przez obce baby na wizażu, to nowe ciuchy nie pomogą.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Nie chodzi o to nie jestem żadnym narcyzem i generalnie wygląda dla mnie nie jest
najważniejszy,tylko są osoby,które są obiektywnie przystojne inne nie.Zastanawiam się jak jest ze mną po prostu. |
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
a może to konto założyła jakaś laska,która sie waha nad jakims facetem poznanym przez neta
? coś mi tym zalatuje..
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Jasne
![]() Po prostu są jeszcze faceci,którzy chcą pracować nad sobą. |
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Siłownia z całą pewnością, ale mądrze może z jakimś trenerem, który również pomoże ustalić odpowiednią dietę na masę, która faktycznie pomoże zbudować masę mięśniową. Wielu osobom nie jest łatwo schudnąć ale przytyć też bywa ciężko. A przy siłowni niezwykle ważna jest odpowiednia dieta aby efekty spełniały oczekiwania.
Jeśli chodzi o cere to szczerze mówiąc nie wiele widać. Myślę że na początek siłownia i dieta.a u faceta nieskazitelna cera nie ma aż takiego znaczenia jak u kobiet |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że zgolenie brody nie jest dobrym pomysłem. Facet jest drobny, blady i kościsty do tego ma dość długą żuchwę i po prostu zgolenie brody spowoduje, że może nieco "szczurzo" wyglądać a nie młodo.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
przeciwsłoneczne - wg mnie zupełnie Ci nie pasuje taki model, bardziej coś jak wayfarer bym wybrała. a co do oprawek - idź i przymierz coś w takim stylu jak pokazałam, serio będzie różnica duża na plus.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Co do siłowni to będzie to na poważnie,z dietą itd.Co do cery to po prostu ostatnio
próbowałem dużo kosmetyków do cery,która dość szybko się przetłuszcza z różnym efektem dlatego raz chce się wybrać do kogoś kto mi doradzi coś konkretniejszego. Co do brody zostaje i fryzura.Jak dla mnie najbardziej optymalna i potwierdził to całkiem dobry fryzjer i stylista za razem.Tak jak było powiedziane przy pociągłej twarzy broda jest wskazana,wiadomo nie każdemu się to podoba. |
|
|
|
|
#29 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dzięki za zdjęcia.
Broda do kasacji, nie masz tak perfekcyjnego zarostu, żeby dobrze z nią wyglądać. Fryzura najlepiej do zmiany, bo dziko wygląda taki 'nastrosz'. Sam je tak stawiasz, czy tak po prostu się układają? Jeśli to specjalne działanie to odpuść. I idź do optyka pokombinować z oprawkami, bo te dziwnie pasują. No i oczywiście - nie znam faceta, któremu siłownia by zaszkodziła ![]() Ogólnie jest nieźle, nie masz się co stresować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.