| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-03-19, 20:20 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-08 Lokalizacja: Szczecin 
				 | Brak objawów po Escapelle

Witam. Wczoraj o 23:00 wzięłam Escapelle, po 2 godzinach od pechowego stosunku (pęknięta prezerwatywa). Lekarz, które mi ją przepisywał powiedział, że powinnam spodziewać się podobnych objawów do miesiączki, tylko gwałtowniejszych. Od wczoraj czuję się świetnie, nawet nie czuje bólu brzucha. I zastanawiam się, czy tabletka zadziałała... Co myślicie? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2015-03-19, 20:46 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Dot.: Brak objawów po Escapelle

zadziałała...

| 
|     |   | 
|  2015-03-19, 20:51 | #3 | 
				 | 

Tyle się nasłuchałam i naczytałam o tych skutkach ubocznych, że zaczęłam mieć wątpliwości. No mam nadzieję, że dzidziusia na razie nie będzie    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2015-03-19, 21:21 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Skutki uboczne mogą przyjść po czasie. Ja np. nie miałam żadnych skutków ubocznych od razu. Po prostu niespodziewanie jednego miesiąca nie dostałam w ogóle okresu, mimo że wcześniej był.

| 
|     |   | 
|  2015-03-19, 22:30 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

Skutki uboczny nie dają pewności działania tabletki   ponadto wcale nie muszą wystapić. Tak samo hipotetycznie kobieta może mieć każdy skutek uboczny, a tabletka nie zadziała. Nie kieruj się tym, a jak na nic nie narzekasz to się ciesz. | 
|     |   | 
|  2015-03-19, 22:56 | #6 | 
| multitasking ninja Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Arrakis 
				 | 

Zadziałała, spokojnie. Brałam 3 razy w życiu i nigdy nie miałam żadnego z wymienionych skutków ubocznych, czułam się normalnie. Zależy od organizmu.

__________________ If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. | 
|     |   | 
|  2015-03-20, 11:53 | #7 | 
				 | 

Uspokoiłyście mnie dziewczyny, dzięki!   ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Mam teraz kolejny problem... Wyleciał ze mnie kawałeczek prezerwatywy. Postanowiłam od razu sprawdzić, czy nie ma tego więcej, ale nic nie znalazłam. Czy powinnam iść z tym do ginekologa? Czy jednak nie ma potrzeby? Będę wdzięczna za pomoc. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2015-03-21, 10:06 | #8 | 
				 | 

???

__________________ | 
|     |   | 
|  2015-03-21, 13:25 | #9 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-09 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

u mnie tez efektow ubocznych nie bylo, czulam sie najnormalniej na swiecie. jedyne co, to po kilku dniach dostalam normalny okres (choc powinien byc 2 tygodnie pozniej), ale potem juz wszystko regularnie... ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- ale jak: kawaleczek prezerwatywy? O.o co wyscie robili takiego, ze "w srodku" prezerwatywa podarla wam sie na kawalki? O.o 
				__________________ http://www.next-stop-adventure.com      اذا ضحك لك الزمان فكن على حذر... لأن الزمان لا يضحك طويلا | 
|     |   | 
|  2015-03-21, 15:02 | #10 | 
				 | 

Jak to co robiliśmy?   Uprawialiśmy seks. Po raz pierwszy od kilku miesięcy byliśmy sami, dlatego trochę nas poniosło, ale nie było to nic innego jak trochę ostrzejszy niż zwykle stosunek. Zawiodła nas prezerwatywa Durex Extra Safe. To było przy drugim razie tej nocy. Za pierwszym razem pękła Durex Real Feel, ale gdzieś na samym początku, więc się nie przejęliśmy. Dopiero za drugim razem zdecydowaliśmy się na tabletkę "po". Jak powiedziałam TŻ-owi o tym kawałku prezerwatywy to stwierdził, że przyczyną mogło być powietrze, jakie się nabrało do środka. Więc: 1. źle założona prezerwatywa 2. ostrzejszy seks i gumka pękła. A no i jeszcze to, że jest on hojnie obdarzony przez naturę. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2015-03-21, 15:07 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-01 
				 | 

Skutki uboczne mogą przyjść z czasem, np. zatrzymanie miesiączki, potem konieczność brania hormonów, żeby okres się pojawiał regularnie i problemy z wagą, które ciągną się latami  Ja tak miałam niestety. 
				__________________ 01.06.2005 17.10.2015 | 
|     |   | 
|  2015-03-23, 17:47 | #12 | 
| . Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: koniec świata 
				 | 

kwestia źle założonej prezerwatywy. gdyby mnie pękały gumki przy każdym ostrym seksie to byłoby kiepsko   niekoniecznie będziesz miała skutki uboczne, a tabletka zadziała. 
				__________________ -27,9 kg  | 
|     |   | 
|  2015-03-23, 21:13 | #13 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-07 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

też nie miałam żadnych skutków ubocznych, a okres przyszedł co do dnia, bez żadnego poślizgu.    
				__________________ Dopóki mogę iść o własnych siłach,  pójdę tam, gdzie zechcę.  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Seks | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.