|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Farba siê nie trzyma! :(
Hej dziewczyny! Historia moich w³osów zaczê³a siê od przej¶cia z naturalnego jasnego br±zu do jasnego blondu i niestety gdzie¶ po drodze pojawi³ siê rozja¶niacz zamiast po prostu kolejnej blond farby. Niestety mam wra¿enie, ¿e od czasu tego w³a¶nie rozja¶niania na w³osach nie utrzymuje mi siê ¿adna farba. Dopóki pozostawa³am przy blondzie ten fakt mi zbytnio nie przeszkadza³ jednak gdy teraz wracam do swojego br±zu mam z tym okropny problem.
![]() ![]() Edytowane przez gwiazdkaa_95 Czas edycji: 2014-09-17 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Dot.: Farba siê nie trzyma! :(
1. Nawil¿ w³osy i odpowiednio o nie zadbaj, pewnie stan ucierpia³ i s± wytrawione.
2. Je¶li na rozja¶niane w³osy chcesz po³o¿yæ ciemniejsz± farbê, zacznij od pigmentacji.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Dot.: Farba siê nie trzyma! :(
Zapraszam tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83260
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.