|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wesele śląskie żywiec
Witam chciałam zapytać czy ktoś robił wesele w starym dworze w żywcu, bo samej wydaje mi się tam bardzo fajnie,ale słyszałam sprzeczne opinie.Jakie jeszcze inne lokale polecacie z tego regionu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wesele śląskie żywiec
Osobiście nie byłam ale słyszałam takie rzeczy:
a) Kuzyn od koleżanki miała tam wesele, miesiąc przed przyszli do właściciela określić menu itp. Okazało się, że właściciel nie zapisał sobie terminu i zapomniał o danym weselu. b) Koleżanka z narzeczonym zastanawiali się nad wyborem tego lokalu. Wszystko pięknie ładnie, właściciel cacy, przyszli tydzień później żeby podpisać umowę a tu zonk. Kwota za odobe została podwyższona o 15 zł ni z tego ni z owego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
My mamy w lipcu wesele w Gilowicach- dom weselny Belweder. To jest zaraz obok kościoła w "centrum" Gilowic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam,
Odkopuję zdechlaka ![]() Przekopałam pół @ i wizażu i nie mogę znaleźć info na temat czy warto organizować przyjęcie weselne na ok 25 osób w kawiarni De Kaffe przy zamku w Ż-cu / Maximie na Piłsudzkiego / Ef Ef na Wodnej / Meresie / Dębinie ? Generalnie chodzi mi o kwestię jedzenia i obsługi, bo niestety muszę wybrać jednak lokal nie dom. Jeśli, któraś z Was była może na obojętnie jakim przyjęciu bądź go organizowała w ww. lokalach to bardzo będę Wam wdzięczna za jakieś info. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Odświeżam watek w kwestii Starego Dworu lub innych w Żywcu, sama szukam opinii
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Poszliśmy na szumnie nazwana , imprezę WALENTYNKOWĄ.
Czego się spodziewać po takiej restauracji! Sztuczne płatki kwiatów na stole, tandetne nakrycia, beznadziejny wystrój. Udałam, że się dobrze bawię i przymknęłam oko. Uszu się nie dało. DJ, bo tak w ogłoszeniu było napisane. serwował kawałki disco polo lub stare marne kawałki, przeplatane z nie nadającymi się do tańca huśtańcami, Totalne zero! To nie wszystko. Dopełnieniem okazało się że właściciel robi sobie w Walentynkach prywatną imprezę. (NIKT nas przy rezerwacji i płaceniu o tym nie poinformował!) każe wszystkim wstawać, śpiewać 100 lat komuś kogo nie znam, potem zaprasza góralską kapelę i robi prywatny pokaz, z przemowami, góralskimi tańcami dla własnej świty, mając totalnie w "d..e" pozostałych uczestników WALENTYNEK! Odradzam jakiekolwiek imprezy w tej marnej, instytucji. Pan właściciel jak widać jest zwykłym DZIADEM , którego nie stać na prywatną imprezę i kosztem pozostałych uczestników zapłacił za marnego DJ i kapele. Buractwo!!! Walentynki i impreza ma być dla wszystkich, gdybym chciała iść na góralska imprezę, to poszłabym do karczmy góralskiej. Traktowanie gości przez właściciela jest w tym przypadku nie wybaczalne. Pan właściciel powinien zmienić profesje bo do prowadzenia restauracji się nie nadaje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
beskid - byłam jako gość weselny, rewelacyjna obsługa
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- tylko nie maxim ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ja ostatnio byłam w Białej Róży w Szczyrku na weselu koleżanki. Spodobała mi się animacja dla dzieci. Moja Zosia po raz pierwszy nie była przyklejona do mojej nogi podczas imprezy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.