wesele śląskie żywiec - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 10:00   #1
asia2797
Przyczajenie

wesele śląskie żywiec

Witam chciałam zapytać czy ktoś robił wesele w starym dworze w żywcu, bo samej wydaje mi się tam bardzo fajnie,ale słyszałam sprzeczne opinie.Jakie jeszcze inne lokale polecacie z tego regionu?
asia2797 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 10:54   #2
sabincia
Raczkowanie

Dot.: wesele śląskie żywiec

Osobiście nie byłam ale słyszałam takie rzeczy:
a) Kuzyn od koleżanki miała tam wesele, miesiąc przed przyszli do właściciela określić menu itp. Okazało się, że właściciel nie zapisał sobie terminu i zapomniał o danym weselu.
b) Koleżanka z narzeczonym zastanawiali się nad wyborem tego lokalu. Wszystko pięknie ładnie, właściciel cacy, przyszli tydzień później żeby podpisać umowę a tu zonk. Kwota za odobe została podwyższona o 15 zł ni z tego ni z owego
sabincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 16:40   #3
tyniamaczek
Przyczajenie

Smile Dot.: wesele śląskie żywiec

My mamy w lipcu wesele w Gilowicach- dom weselny Belweder. To jest zaraz obok kościoła w "centrum" Gilowic Nowo wyremontowana piękna sala (do 180 os.)
tyniamaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 22:31   #4
quamar
Raczkowanie

Witam,
Odkopuję zdechlaka
Przekopałam pół @ i wizażu i nie mogę znaleźć info na temat czy warto organizować przyjęcie weselne na ok 25 osób w kawiarni De Kaffe przy zamku w Ż-cu / Maximie na Piłsudzkiego / Ef Ef na Wodnej / Meresie / Dębinie ?
Generalnie chodzi mi o kwestię jedzenia i obsługi, bo niestety muszę wybrać jednak lokal nie dom.
Jeśli, któraś z Was była może na obojętnie jakim przyjęciu bądź go organizowała w ww. lokalach to bardzo będę Wam wdzięczna za jakieś info.
quamar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-09, 15:25   #5
creativve
Rozeznanie

Odświeżam watek w kwestii Starego Dworu lub innych w Żywcu, sama szukam opinii

creativve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 08:26   #6
bozaniec
Przyczajenie

Poszliśmy na szumnie nazwana , imprezę WALENTYNKOWĄ.
Czego się spodziewać po takiej restauracji! Sztuczne płatki kwiatów na stole, tandetne nakrycia, beznadziejny wystrój. Udałam, że się dobrze bawię i przymknęłam oko. Uszu się nie dało. DJ, bo tak w ogłoszeniu było napisane. serwował kawałki disco polo lub stare marne kawałki, przeplatane z nie nadającymi się do tańca huśtańcami, Totalne zero! To nie wszystko. Dopełnieniem okazało się że właściciel robi sobie w Walentynkach prywatną imprezę. (NIKT nas przy rezerwacji i płaceniu o tym nie poinformował!) każe wszystkim wstawać, śpiewać 100 lat komuś kogo nie znam, potem zaprasza góralską kapelę i robi prywatny pokaz, z przemowami, góralskimi tańcami dla własnej świty, mając totalnie w "d..e" pozostałych uczestników WALENTYNEK! Odradzam jakiekolwiek imprezy w tej marnej, instytucji. Pan właściciel jak widać jest zwykłym DZIADEM , którego nie stać na prywatną imprezę i kosztem pozostałych uczestników zapłacił za marnego DJ i kapele. Buractwo!!! Walentynki i impreza ma być dla wszystkich, gdybym chciała iść na góralska imprezę, to poszłabym do karczmy góralskiej. Traktowanie gości przez właściciela jest w tym przypadku nie wybaczalne. Pan właściciel powinien zmienić profesje bo do prowadzenia restauracji się nie nadaje!
bozaniec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-23, 11:14   #7
GabrielaPyj
Raczkowanie

beskid - byłam jako gość weselny, rewelacyjna obsługa

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

tylko nie maxim

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-07, 11:17   #8
Celina23
Przyczajenie

ja ostatnio byłam w Białej Róży w Szczyrku na weselu koleżanki. Spodobała mi się animacja dla dzieci. Moja Zosia po raz pierwszy nie była przyklejona do mojej nogi podczas imprezy!
Celina23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości