|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
listopad Chloe, Sephora, Bioderma, kalendarzyk.
proszę o usuniecie, zdublowaly mi sie watki.
Witam serdecznie ![]() zapraszam do mojego nowego wątku. Jeśli chodzi o formalności to : wymiany tylko przesyłką rejestrowaną, produkty zawsze dobrze zabezpieczam i tego samego oczekuje. Ponieważ już parokrotnie nie otrzymałam przekupki, to wystawiamy je po otrzymaniu przesyłek, informując się meilowo o tym. Nie wystawię przekupki pierwsza, mimo że nie posiadam ich za dużo. Wystawiamy je równocześnie. Wszelkie dokładki będą zaznaczane kolorem czerwonym, wymiany szarym, rezerwacje zielonym, ten kolor oznacza, że oddam te rzeczy za coś przydatnego typu płyn do kąpieli. ![]() Zdjęcia dodam wieczorem. Proszę czytać, nie wszystko jest na zdjęciach. Ponieważ wymieniam się też z koleżankami w realu, to czasem niektóre kosmetyki będę znikać. Whishlista Szukam na już: REDERMIC R Krem pod oczy Pharmaceris, nawilżający żel fizjologiczny do mycia twarzy i oczu Pudrowe zapachy- np.Intimissimi Płyny micelarne Płyny do kąpieli Alantan plus krem Pielęgnacja i ochrona.
Perfumy:
Inne Stojak na waciki, Bioderma Kalendarzyk z różowym długopisem, od września 14 do grudnia 2015Tampony Facelle, 16 normal, bez jednej sztuki na tych tamponach nie widzę daty ważności Tampony Facelle, 16 Super Plus, bez jednej sztuki, tutaj jest data ważności i są po terminie, termin wskazuje na 5/2014
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265270 Edytowane przez sowaa5 Czas edycji: 2014-11-03 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.