Super sklepy w Łodzi!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-22, 10:00   #1
gobaj
Raczkowanie

GG do gobaj
Wink

Super sklepy w Łodzi!!!

Witajcie.
Proponuję na tej stronce wpisywać i poisywać dobre i niedrogie sklepy w Łodzi. Mogą to być sklepy obuwnicze, odzieżowe czy kosmetyczne. Proponuję wstawiać również fotki produktów, które waszym zdaniem zasługują na uznanie i są niezbyt drogie.
To do dzieła Łodzianeczki
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
gobaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 11:09   #2
anuleńka
Rozeznanie

Dot.: Super sklepy w Łodzi!!!

Witam
Przypomina mi sie tylko sklep kosmetyczny na Rzgowskiej(na nowym czerwonym rynku) z wyjsciem zaraz na ulice ,jest tam ogromnyyy wybór kosmetyków,tych tańszych oraz z wyzszych półek przy czym zawsze jest tam taniej o pare zł ,tylko niestety obsługa mnie juz kilka razy zraziła ,bo niemiła,no ale nie do tych pań tam przychodze tylko po zakupki
a drugi sklep to "Euforia" w bramie na Piotrkowskiej(tu gdzie Havana ).Są tam orginalne ciuszki(vero moda,helikopter itd.),sporo tańsze niż w firmowych sklepach ,co ważne nie ma tam masowej sprzadazy ,tzn jest tylko po kilka par kurtek,bluz itd,aby sie nie powtaraly an ulicach i glupio nie czula sie nosząca osoba,a poza tym przemiła obsługa,dla ktorej miedzy innymi uwilebiam tam przychodzic Jak coś mi sie jeszcze przypomni to napisze
anuleńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 13:05   #3
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez anuleńka
Witam
Przypomina mi sie tylko sklep kosmetyczny na Rzgowskiej(na nowym czerwonym rynku) z wyjsciem zaraz na ulice ,jest tam ogromnyyy wybór kosmetyków,tych tańszych oraz z wyzszych półek przy czym zawsze jest tam taniej o pare zł ,tylko niestety obsługa mnie juz kilka razy zraziła ,bo niemiła,no ale nie do tych pań tam przychodze tylko po zakupki
a drugi sklep to "Euforia" w bramie na Piotrkowskiej(tu gdzie Havana ).Są tam orginalne ciuszki(vero moda,helikopter itd.),sporo tańsze niż w firmowych sklepach ,co ważne nie ma tam masowej sprzadazy ,tzn jest tylko po kilka par kurtek,bluz itd,aby sie nie powtaraly an ulicach i glupio nie czula sie nosząca osoba,a poza tym przemiła obsługa,dla ktorej miedzy innymi uwilebiam tam przychodzic Jak coś mi sie jeszcze przypomni to napisze
Dzięki za cynk, zajrzę do tych sklepów
Dziwne, ze ich nie znałam

Aha, na narutowicza był taki fajny sklep z końcówkami serii, głownie Vero Mody, ale zdarzyły się tez ciuszki innych firm.
tamm gdzie Magda, na 1 pietrze, obok sklepu z butami ccc jest mały sklepik, czasem mozna coś ciekawego zobaczyc.
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 16:49   #4
gobaj
Raczkowanie

GG do gobaj

To ja dorzucę sklepik o nzawie "SRTEFA" na ul. Piłsudskiego (mniej więcej tam gdzie był kiedyś JUVENTUS). Jest to między apteką a księgarnią. Schodzi się w dół po schodkach. Czasami można tam znaleźć ciekawe i niedrogie ubranka. A macie jakiś ulubiony swój sklepik obuwniczy?
Stary 2006-04-22, 17:03   #5
anuleńka
Rozeznanie

Thumbs down Dot.: Super sklepy w Łodzi!!!

Ja raz byłam w tej "Strefie" na Piłsudskiego ale nic mi sie nie podobało . Takie ciuszki wszytskie podobne do "Pretty girl" ,nic fajnego nie znalazłam.
Stary 2006-04-22, 17:03   #6
blackdaisy
Rozeznanie

A macie jakiś ulubiony swój sklepik obuwniczy?[/QUOTE]

Na Próchnika jest chyba 5 sklepów z butami więc duze prawdopodobieństwo, że w którymś coś znajdziesz
Ja polecam również ciuchland( choć nie wiem, czy mówiąc sklepy miałyście na mysli ciuchlandy...?) na Wschodniej przy Pomorskiej. Taki nieduży, pomalowany na różowo od zewnątrz.
blackdaisy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 17:18   #7
anuleńka
Rozeznanie

Ja polecam również ciuchland( choć nie wiem, czy mówiąc sklepy miałyście na mysli ciuchlandy...?) na Wschodniej przy Pomorskiej. Taki nieduży, pomalowany na różowo od zewnątrz.[/quote]

Ja tez polecam ten ciucholand kupiłam tam ładną ,nową ,niedrogą spódniczke i sporo ciuszków mi sie podobało poza nią....teraz czekam na przypływ gotówki i lece zobaczyć czy jest cos nowego pozdrawiam
Stary 2006-04-23, 11:23   #8
gobaj
Raczkowanie

GG do gobaj

Dziewczyny mogą być nawet ciucholandy
Stary 2006-04-23, 11:36   #9
misiolinka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez spray
Aha, na narutowicza był taki fajny sklep z końcówkami serii, głownie Vero Mody, ale zdarzyły się tez ciuszki innych firm.
A mogłabyś sprecyzowac, w którym miejscu na Narutowicza? Byłoby łatwiej
misiolinka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-24, 18:11   #10
gobaj
Raczkowanie

GG do gobaj

Cytat:
Napisane przez spray
Bardzo prosimy o konkrety, tzn. chociaż w jakiej okolicy to jest?
Stary 2006-04-24, 21:50   #11
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez gobaj
Bardzo prosimy o konkrety, tzn. chociaż w jakiej okolicy to jest?
no dobra, przyznaję się: NIE WIEM ! ten sklep był kiedyś na zachodniej przy limanie, czyli rzut beretem od mojego domu, ale potem go przenieśli na narutowicza, tak przynajmniej głosiła kartka na szybie ..i nie wiem który numer narutowicza..bo jakoś wyleciał mi z głowy i nie byłam go szukać ani razu.
Liczyłam, ze ktoś podłapie co i jak i sam napisze
Eh, nie gniewajcie się
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-24, 21:51   #12
Little_Shee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuleńka
Witam
też lubię ten sklep, niedaleko mnie ale te panie to faktycznie niezbyt przyjemne. Najbardziej drazni mnie ta młoda

Co do sklepów z ciuchami to CH Ptak (chyba każda łodzianka zna ), chociaż ostatnio jakoś wieje tam nudą i drożyzną to czasem można kupic coś fajnego i niedrogiego (m.in. torebki).

moj emigrancki blog

my world
Little_Shee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-26, 09:01   #13
Little_Shee
Zadomowienie

podbijam wątek, może jakaś łodzianka cos jeszcze doda

moj emigrancki blog

my world
Little_Shee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-27, 08:59   #14
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Przylaczam sie opinii na temat sklepu kosmetycznego na Rzgowskiej, zdanie na temat obslugi (niestety) rowniez potwierdzam. Zadziwia mnie pojemnosc tego sklepiku. Jest niewielki a mozna tam znalezc chyba wszystko.

Polecam jeszcze 2 lumpeksy:
- na piotrkowskiej, miedzy Zamenhofa a Andrzeja Struga, na przeciwko mcDonalda,

- na placu wolnosci przy ulicy nowomiejskiej,

Lubie rowniez wspomniana juz Strefe, na pierwszy rzut oka nic tam nie ma, same swiecidelka itp ale czasami mozna wypatrzec cos ciekawego w bardzo przystepnej cenie,
pearlania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 15:07   #15
ela_r
Przyczajenie

Masz rację, w STREFIE można kupić niedrogo fajne ciuchy!
ela_r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 15:14   #16
ela_r
Przyczajenie

fajny sklep z ciuchami jest na Wschodniej naprzeciwko Włókienniczej
ela_r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-01, 11:29   #17
gobaj
Raczkowanie

GG do gobaj

Fajne butki można kupić na Zachodniej. Po tej stronie co Kino Cytryna. Jadąc od miasta zaraz za sklepem Pretty Girl (byłym sklepem). Są fajne butki i niedrogie ale trzeba trafić.
Stary 2006-05-01, 22:00   #18
misiolinka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez spray
Eh, nie gniewajcie się
Chyba jakoś to wytrzymamy
misiolinka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-01, 14:54   #19
Lionne
Raczkowanie

Ja też polecam ten sklepik kosmetyczny przy Rzgowskiej (róg Rzgowskiej i Broniewskiego) - nazywa się "Zuzanna". Jest tam rzeczywiście bardzo dużo kosmetyków, nawet takich rzadkich, których nie spotka się w każdej drogerii. Co do obsługi: ja bardzo lubię taką 1 panią w średnim wieku (są 2) - zawsze jest gotowa coś doradzić i poświęcić chwilkę czasu, a nie przepadam za tą młodą.
Lionne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-23, 15:09   #20
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Odświeżam wątek aby polecić Łodziankom świetna drogerię. Skelpik jest malutki, to taki kiosk/pawilon ale dobrze zaopatrzony a ceny bardzo zaskakujące. Ale do rzeczy. Drohgeria mieści się na Ul. Pomorskiej zaraz przy tym wielkim skrzyżowaniu (Rondo Solidarności). Kierując się w stronę tego skrzyzowania będzie po lewej stronie. Jak juz pisałam to taka budka. Obok są 2 inne budki z pieczywem. A polecam ten sklepik ponieważ kupiłam tam cienei sypkie bell za 4 zł Nie ma wprawdzie wszytskich kolorków ale mozna coś wybrać. I naprawde wszystko z nimi jest w porządku Jest troszkę cieni inglota (np. vertigo ok 7 zł), inne cienie bell. Naprawdę duzy wybór i niziutkie ceny Az chciałam zapytać czemu te cienie sypkie sa tak tanie
pearlania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-23, 00:42   #21
anuleńka
Rozeznanie

Podbijam wątek.Może odkryłyście jakieś nowe,ciekawe sklepy????
Stary 2007-11-06, 16:43   #22
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

To znowu ja

polecam dziewczyny sklepik wyprzedażowy polleny-evy ! można tam dostać bardzo tanie kosmetyki tej marki; niektóre po prostu nie maja naklejek na opakowaniach, niektórym kończy sie data ważności np. za miesiąc lub 2 albo przeznaczone są na rynek wschodni (m aja etykietki po rosyjsku i ukraińsku ) ale ceny są zabójcze; od 1 zł;

dziś np kupiłam 2 płyny do kąpieli, litrowe - kokos i czarna porzeczka - 3 zł za sztukę oraz litrowy szampon z czarna rzepa za 5 zł, parę dni temu krem do rak za 1,50 zł, krem do twarzy dla Mamy za 2,50 zł

naprawdę warto tam zajrzeć

PS. czy nie byłoby dobrym pomysłem przenieść ten watek na plotkowe skoro piszemy nie tylko o sklepach z ciuchami ?
Stary 2007-11-06, 16:54   #23
kasientos
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gobaj Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogą być nawet ciucholandy
ja np moglabym polecic ten kiermasz na piotrkowskiej.. co prawda to jest ala ciucholand..ale ceny nie zawsze odpowiadaja ciucholandzkiemu cennikowi

a ja bym nie mogla zyc bez teranovy...uwielbi am ten sklep... ciuchy sa poprostu miodzio..a ceny... od3 zl za tshirt naprawde ladny zeby nie bylo
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-06, 17:02   #24
zffazoffana
Zakorzenienie

moja kochana bershka tam jest

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 13:48   #25
Lionne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pearlania Pokaż wiadomość
polecam dziewczyny sklepik wyprzedażowy polleny-evy !
A gdzie on jest?
Lionne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 16:27   #26
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
Napisane przez Lionne Pokaż wiadomość
A gdzie on jest?
...ale jestem zdolna ....pochwaliłam a nie napisałam gdzie co więcej była przekonana, ze na pewno podałam namiary na niego

już piszę: sklep znajduje sie na ul. 6-tego sierpnia, między wólczańska i Gdańską, nie wiem dokładnie jaki numer (ale spojrzę przy okazji); jeżeli wiesz, gdzie jest sklep firmowy polleny na zielonej to ten jest na tej samej wysokości tylko na równoległej ulicy, naprzeciwko całej fabryki polleny-evy; sklepik jest malutki i łatwo go przeoczyć ale mam nadzieję, ze znajdziecie
Stary 2007-11-07, 16:55   #27
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez pearlania Pokaż wiadomość
To znowu ja

polecam dziewczyny sklepik wyprzedażowy polleny-evy ! można tam dostać bardzo tanie kosmetyki tej marki; niektóre po prostu nie maja naklejek na opakowaniach, niektórym kończy sie data ważności np. za miesiąc lub 2 albo przeznaczone są na rynek wschodni (m aja etykietki po rosyjsku i ukraińsku ) ale ceny są zabójcze; od 1 zł;

dziś np kupiłam 2 płyny do kąpieli, litrowe - kokos i czarna porzeczka - 3 zł za sztukę oraz litrowy szampon z czarna rzepa za 5 zł, parę dni temu krem do rak za 1,50 zł, krem do twarzy dla Mamy za 2,50 zł

naprawdę warto tam zajrzeć

PS. czy nie byłoby dobrym pomysłem przenieść ten watek na plotkowe skoro piszemy nie tylko o sklepach z ciuchami ?
Znam ten wyprzedażowy-ulica 6 sierpnia pomiędzy gdańską a wólczańską.
mają w starych opakowaniach serię lnianą albo jakieś eksportowe kosmetyki(z napisami np po rosyjsku,ale czy to ważne )

Buty najlepiej na Próchnika pojechać-sklep za sklepem (ja polecam But-S ).Traktorowa jest przyfabryczny sklep But-S i tam jest tanio,modele starszych kolekcji,ale jak ktoś lubi klasykę to czemu nie

Kosmetyczny Jaracza przy Piramowicza-
Vipera,Delia,Venita,Lumen e(cała szafa)!! w bardzo przystępnych cenach!

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-15, 19:46   #28
mnbvcxz2009
Przyczajenie

DH Batory na widzewie albo DH Teofil na teofilowie. Fajne są stoiska. Szczególnie na widzewie !!!!
mnbvcxz2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-15, 22:17   #29
assisi
Raczkowanie

GG do assisi

Spodnie Jeansy firmy Jukon (głownie, lecz nie tylko) rewelacyjny pan w obsłudze, który dobiera spodnie jak nikt inny Sklepik mieści się na rzgowskiej vis a vis'a krańcówki z jednej strony i vis'a vis'a mc donalda, przy Kurczakach. Obok bramy z apteką. Rewelacyjny można znaleść modele najmodniejsze rurki, skinny jeans, ale nie tylko, są chyba każde z prostymi nogawkami, biodrówki, wysokie, dzowny, szwedy... A do tego Pan który nie wypuści jeśli nie dobierze idealnych Ceny za spodnie z I gatunku od 80-110, a z drugiego zalezy jaka wada od 40-70, są również męskie Dostępność rozmarów bardzo duża, bez problemu Pan domawia inna długośc lub kolor jeśli takie jeszcze są. Od 4 lat kupuje tylko tam, a uwierzcie że spódniczke zakładam raz na rok;p
assisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-16, 00:20   #30
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assisi Pokaż wiadomość
Spodnie Jeansy firmy Jukon (głownie, lecz nie tylko) rewelacyjny pan w obsłudze, który dobiera spodnie jak nikt inny Sklepik mieści się na rzgowskiej vis a vis'a krańcówki z jednej strony i vis'a vis'a mc donalda, przy Kurczakach. Obok bramy z apteką. Rewelacyjny można znaleść modele najmodniejsze rurki, skinny jeans, ale nie tylko, są chyba każde z prostymi nogawkami, biodrówki, wysokie, dzowny, szwedy... A do tego Pan który nie wypuści jeśli nie dobierze idealnych Ceny za spodnie z I gatunku od 80-110, a z drugiego zalezy jaka wada od 40-70, są również męskie Dostępność rozmarów bardzo duża, bez problemu Pan domawia inna długośc lub kolor jeśli takie jeszcze są. Od 4 lat kupuje tylko tam, a uwierzcie że spódniczke zakładam raz na rok;p
Oj chyba zajrzę

Czy sklepiek ma nazwę? bo to nie moje okolice i pewnie łatwiej byłoby mi trafić. Chyba, ze to jedyny z ciuchami w poblizu

Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości