![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Super sklepy w Łodzi!!!![]() Proponuję na tej stronce wpisywać i poisywać dobre i niedrogie sklepy w Łodzi. Mogą to być sklepy obuwnicze, odzieżowe czy kosmetyczne. Proponuję wstawiać również fotki produktów, które waszym zdaniem zasługują na uznanie i są niezbyt drogie. To do dzieła Łodzianeczki ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Super sklepy w Łodzi!!!
Witam
![]() Przypomina mi sie tylko sklep kosmetyczny na Rzgowskiej(na nowym czerwonym rynku) z wyjsciem zaraz na ulice ,jest tam ogromnyyy wybór kosmetyków,tych tańszych oraz z wyzszych półek przy czym zawsze jest tam taniej o pare zł ,tylko niestety obsługa mnie juz kilka razy zraziła ,bo niemiła,no ale nie do tych pań tam przychodze tylko po zakupki ![]() a drugi sklep to "Euforia" w bramie na Piotrkowskiej(tu gdzie Havana ).Są tam orginalne ciuszki(vero moda,helikopter itd.),sporo tańsze niż w firmowych sklepach ,co ważne nie ma tam masowej sprzadazy ,tzn jest tylko po kilka par kurtek,bluz itd,aby sie nie powtaraly an ulicach i glupio nie czula sie nosząca osoba,a poza tym przemiła obsługa,dla ktorej miedzy innymi uwilebiam tam przychodzic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Aha, na narutowicza był taki fajny sklep z końcówkami serii, głownie Vero Mody, ale zdarzyły się tez ciuszki innych firm. tamm gdzie Magda, na 1 pietrze, obok sklepu z butami ccc jest mały sklepik, czasem mozna coś ciekawego zobaczyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To ja dorzucę sklepik o nzawie "SRTEFA" na ul. Piłsudskiego (mniej więcej tam gdzie był kiedyś JUVENTUS). Jest to między apteką a księgarnią. Schodzi się w dół po schodkach. Czasami można tam znaleźć ciekawe i niedrogie ubranka. A macie jakiś ulubiony swój sklepik obuwniczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja raz byłam w tej "Strefie" na Piłsudskiego ale nic mi sie nie podobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A macie jakiś ulubiony swój sklepik obuwniczy?[/QUOTE]
Na Próchnika jest chyba 5 sklepów z butami więc duze prawdopodobieństwo, że w którymś coś znajdziesz ![]() Ja polecam również ciuchland( choć nie wiem, czy mówiąc sklepy miałyście na mysli ciuchlandy...?) na Wschodniej przy Pomorskiej. Taki nieduży, pomalowany na różowo od zewnątrz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja polecam również ciuchland( choć nie wiem, czy mówiąc sklepy miałyście na mysli ciuchlandy...?) na Wschodniej przy Pomorskiej. Taki nieduży, pomalowany na różowo od zewnątrz.[/quote]
Ja tez polecam ten ciucholand ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogą być nawet ciucholandy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Liczyłam, ze ktoś podłapie co i jak i sam napisze Eh, nie gniewajcie się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do sklepów z ciuchami to CH Ptak (chyba każda łodzianka zna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
podbijam wątek, może jakaś łodzianka cos jeszcze doda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Przylaczam sie opinii na temat sklepu kosmetycznego na Rzgowskiej, zdanie na temat obslugi (niestety) rowniez potwierdzam. Zadziwia mnie pojemnosc tego sklepiku. Jest niewielki a mozna tam znalezc chyba wszystko.
Polecam jeszcze 2 lumpeksy: - na piotrkowskiej, miedzy Zamenhofa a Andrzeja Struga, na przeciwko mcDonalda, - na placu wolnosci przy ulicy nowomiejskiej, Lubie rowniez wspomniana juz Strefe, na pierwszy rzut oka nic tam nie ma, same swiecidelka itp ale czasami mozna wypatrzec cos ciekawego w bardzo przystepnej cenie, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Masz rację, w STREFIE można kupić niedrogo fajne ciuchy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
fajny sklep z ciuchami jest na Wschodniej naprzeciwko Włókienniczej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Fajne butki można kupić na Zachodniej. Po tej stronie co Kino Cytryna. Jadąc od miasta zaraz za sklepem Pretty Girl (byłym sklepem). Są fajne butki i niedrogie ale trzeba trafić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja też polecam ten sklepik kosmetyczny przy Rzgowskiej (róg Rzgowskiej i Broniewskiego) - nazywa się "Zuzanna". Jest tam rzeczywiście bardzo dużo kosmetyków, nawet takich rzadkich, których nie spotka się w każdej drogerii.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek aby polecić Łodziankom świetna drogerię. Skelpik jest malutki, to taki kiosk/pawilon ale dobrze zaopatrzony a ceny bardzo zaskakujące. Ale do rzeczy. Drohgeria mieści się na Ul. Pomorskiej zaraz przy tym wielkim skrzyżowaniu (Rondo Solidarności). Kierując się w stronę tego skrzyzowania będzie po lewej stronie. Jak juz pisałam to taka budka. Obok są 2 inne budki z pieczywem. A polecam ten sklepik ponieważ kupiłam tam cienei sypkie bell za 4 zł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Podbijam wątek.Może odkryłyście jakieś nowe,ciekawe sklepy????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
To znowu ja
![]() polecam dziewczyny sklepik wyprzedażowy polleny-evy ! można tam dostać bardzo tanie kosmetyki tej marki; niektóre po prostu nie maja naklejek na opakowaniach, niektórym kończy sie data ważności np. za miesiąc lub 2 albo przeznaczone są na rynek wschodni (m aja etykietki po rosyjsku i ukraińsku ![]() dziś np kupiłam 2 płyny do kąpieli, litrowe - kokos i czarna porzeczka - 3 zł za sztukę oraz litrowy szampon z czarna rzepa za 5 zł, parę dni temu krem do rak za 1,50 zł, krem do twarzy dla Mamy za 2,50 zł naprawdę warto tam zajrzeć ![]() PS. czy nie byłoby dobrym pomysłem przenieść ten watek na plotkowe skoro piszemy nie tylko o sklepach z ciuchami ? ![]()
![]() |
#23 |
BAN stały
|
ja np moglabym polecic ten kiermasz na piotrkowskiej.. co prawda to jest ala ciucholand..ale ceny nie zawsze odpowiadaja ciucholandzkiemu cennikowi
![]() a ja bym nie mogla zyc bez teranovy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moja kochana bershka tam jest
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
...ale jestem zdolna ....pochwaliłam a nie napisałam gdzie
![]() ![]() już piszę: sklep znajduje sie na ul. 6-tego sierpnia, między wólczańska i Gdańską, nie wiem dokładnie jaki numer (ale spojrzę przy okazji); jeżeli wiesz, gdzie jest sklep firmowy polleny na zielonej to ten jest na tej samej wysokości tylko na równoległej ulicy, naprzeciwko całej fabryki polleny-evy; sklepik jest malutki i łatwo go przeoczyć ale mam nadzieję, ze znajdziecie ![]()
![]() |
#27 | |
zielony stworek
|
Cytat:
mają w starych opakowaniach serię lnianą albo jakieś eksportowe kosmetyki(z napisami np po rosyjsku,ale czy to ważne ![]() Buty najlepiej na Próchnika pojechać-sklep za sklepem (ja polecam But-S ![]() ![]() Kosmetyczny Jaracza przy Piramowicza- Vipera,Delia,Venita,Lumen e(cała szafa)!! w bardzo przystępnych cenach! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
DH Batory na widzewie albo DH Teofil na teofilowie. Fajne są stoiska. Szczególnie na widzewie !!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Spodnie Jeansy firmy Jukon (głownie, lecz nie tylko) rewelacyjny pan w obsłudze, który dobiera spodnie jak nikt inny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy sklepiek ma nazwę? bo to nie moje okolice i pewnie łatwiej byłoby mi trafić. Chyba, ze to jedyny z ciuchami w poblizu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.