|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przedłużanie rzęs 1:1 Łódź
Witajcie dziewczyny. Chciałam przedłużyć rzęsy jak się pewnie domyślacie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przedłużanie rzęs 1:1 Łódź
Byłam w salonie Boroń w grudniu i przyznam że jestem zadowolona. Przedłużałam rzęsy. Teraz chyba mają fajne promocje, ale nie jestem pewna jakie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hej hej
byłyśmy z koleżanką w jednym z salonów ale nam pani spartoliła rzęsy , za mało i w ogóle jakieś wykrzywione, wyglądają komicznie ... gdzie to mozna naprawić, macie jakiś sprawdzony adres ? będę wdzięczna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja chodze na drewnowska 62 ( nie jestem pewna numeru) tj na parkingu manufaktury xD w sumie...jestem zadowolona...calkiem sympatyczne dziewczyny tam sa...uzupelniam co 4 tygodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja chodze do Boroń na Kopernika właśnie.
Gdyby nie fakt, że już tylko uzupełniam mogłabym być Twoją parą na przedłużanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś przedłużała rzęsy na Piłsudskiego 135 u pani Justyny?
Bo znalazłam ofertę na gruperze za 75 zł i jestem ciekawa.
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja tam chodzę prywatnie. dziewczyna robi za 70 zl i tak samo jak w salonie, bo w salonie też pracuje i tam przedłuża
![]() ![]() pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
a ja Wam mogę dziewczyny polecić dziewczynę ze studia urody Angel na Pogonowskiego 17 -Elizę. Ja u niej przedłużam rzęski już 3 lata i nigdy nic się złego nie działo, a na każdym kroku proszą mnie o namiary do stworzycielki moich cudeniek na oczach
![]() Babka jest mistrzynią w swoim fachu i co ważne, ma NORMALNE CENY! Dla niedowiarków - tu są jej prace: https://www.facebook.com/urodaangel# Naprawdę Godna Polecenia (: xoxox |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Idę w przyszłym tygodniu w czwartek na przedłużanie rzęs do Boronia. To mój pierwszy raz, bardzo jestem ciekawa efektu. Zastanawiam się czy ktoś chciałby skorzystać z promocji 2 zabiegów w cenie 1 ze mną? Jeśli jesteście chętne to czekam na kontakt 880 868 112. Pani z Boronia powiedziała, że w ciągu dwóch tygodni należy zrealizować drugi zabieg usmiech.gif Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ciekawe historie tu powstaja
![]() ![]() Uwazajcie na takie pseudostylistki jak p.Eliza z Pogonowskiego ![]() pozdrawiam Agnieszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dla mnie Boroń katastrofa! i to za taką cenę!
Robiłam rzęsy w róznych miejscach, nawet raz wszytskie odpadły mi po 3 dniach ... Na szczęscie znalazłam dziewczynę z polecenia która wcześniej pracowała w 2 salonach a teraz robi rzęsy u siebie w mieszkaniu, trzymają się super, na uzupełnienie chodzę co 4 tygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Co prawda nie na 1:1, ale byłam na przedłużaniu rzęs w super salonie i panie zrobiły mi super Russian Volume
![]() Edytowane przez AgnieszkaPoremba Czas edycji: 2020-12-04 o 21:07 Powód: ukryty link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.