![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Torebki :)
Właśnie, skoro są już buty, to teraz kolej na torebki.
![]() Ja najbardziej lubię klasyczne torebki, niezbyt duże, z dużą ilością kieszonek i przegródek, żeby łatwo było wszystko znaleźć, najlepiej skórzane. Chociaż na razie muszę się zadowalać syntetykami- skórzane są takie drogie. ![]() ![]() Latem lubię też plecione (sznurki bądź takie jakby ze słomy ![]() W kwesti stroju zawsze byłam pedantką i tak samo jest z torebkami- muszą pasować do stroju. Strój spotowy- sportowa torebka, elegancki- elegancka torebka. Brązowe buty- torebka brązowa. Beżowe- beżowa, itd. Nie cierpię plecaków i gigantycznych toreb, które wyglądają na większe ode mnie. ![]() Też mam wymagania. ![]() A wy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Torebki :)
Ja lubie takie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jestem bzikiem mój mąż nie ma siły do mnie uwielbiam torebki, i nie mam jakiś szczególnych wymagań jak coś widze i mi sie podoba to raczej nie zastanawiam się do czego mi to pasuje ale kupuje(jak mam kase) .Nie stać mnie na skórzane są BARDZO drogie ,ale teraz jest w czym wybierac są torebki przywożone z importu i są piekne .Ostatnio nakusiłam się na jedną taką która ma zapięcia w kształcie kulek ,cóż jedna się zepsuła ,Gwarancje uwzględniono i mam nadzieje że nadal bede mogła się nią cieszyć .Teraz szukam czegoś na lato ,i mam dylemat tyle tego jest ,pozdrawiam bużka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja bardzo lubię torebki, mogłabym mieć ich kilkanaście. Niestety (a może stety) mój rozsądek zawsze wygrywa z pasją i torebek mam góra 3. Następne kupuję dopiero jak jedna z tych, które mam, znudzi mi się lub nie nadaje się do noszenia. Staram się również kupować torebki niedrogie, żeby móc je częściej zmieniać.
A podobają mi się np. ja te na fotkach:
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam torebki
![]() ![]() Zamieszczam rozne torebki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ale duzo tych torebek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
I takie torebki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zajrzyjcie do katalogu tego importera!
http://www.picassobags.pl ![]() BOSKIE!!! Jeśli wiecie, gdzie to kupić, to błagam o namiary! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Np:
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
i jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że widziałam te torebki w M1 w Poznaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Poznań, poznań, hmm.. może się kiedyś wybiorę.
![]() Ciekawa jestem ile coś takiego kosztuje, bo mam ochotę na jakąś wystrzałową torebkę na wiosnę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ta, którą ja miałam w ręce kosztowała 60 zł. Jak będę w tamtej okolicy to obejrzę je dokładniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dwie ostatnie zamieszczone przez Karolę są świetne. Szczególnie ta czarna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ami to my ten sam typ jestesmy. tez lubie taki klasyczne i tez tylko te dwie mi sie podobaja. Tylko mam ten sam problem ze bialej nie mialabym do czego nosic, wole czarna bo mam czarne buty, a nawet do moich bordowych kozaczkow tez by pasowala bo maja czarny obcas. No chyba ze ta biala byla by w bezu to do czarnych butow moze byc. Zwlaszcza na lato, moze w tym roku kupie sobie bezowe klapki, to i torebka by sie bezowa przydala. Ja ogolem jestem taka jak ty , czyli jakie buty taki kolor torebki. Ale do bezowej i bordowej moge zrobic wyjatek i zalozyc czarne buty . Ale jak widze jak ktos ma jasne buty i czarna torebke to mnie szlag trafia hihihi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja zdecydowanie wolę plecaki - pójdę z nim na miasto i jak coś kupię i schowam do plecaka a ręce mam wolne. Jeśli chodzi już o torebki to muszą być praktyczne. Nie cierpię "krasnolutków" (jak je delikatnie nazywam), w których zmieści się tylko portfelik, klusze i komórka (nie wiadmo czy te 3 rzeczy się zmieszczą). Ja też lubię aby torebka była dopasowana do stroju - sportowa do sportowego stroju, elegancka do elegancka. Jeżeli torebka jest sportowa a stój elegancki (lub odwrotnie) to czuję się jak ostatnia idiotka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
u mnie też z chęcią wygrywa rozsądek
![]() ![]() 1. prada - 580 USD 2. burberry - 240 USD ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
te mi się też podobają - [nie wszystkie pasują do mnie]
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
O, i takie mi się podobają. Tylko te ceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
naprawde piekne!!!!!!!!!1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Sarenko z jakiej strony ściągnęłaś tę drugą torebkę z różowym uchem i czarnym rysunkiem na białym tle??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
tu buszowałam http://www.neimanmarcus.com/store/ca...ntId=cat000000
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ja też bardzo lubię torebki ale jak widzę ,w jakiej są cenie to mnie skręca ,uważam ,że wydatek rzędu 60-70 zł. to już dużo a nie wspomnę o cenach powyżej 100 lub więcej. Tak sobie teraz myślę ,że chyba zacznę buszować po lumpexach w poszukiwaniu taniej ale fajnej torebki "z duszą",mam w domku chyba ze 3 torebki ale są ze mną już zbyt długo i pora na wymianę . Ostatnio podobają mi sie takie torebki z mnustwem kieszonek po bokach ..boskie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
hm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.