|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() (nie)zdecydowanie
Cześć Dziewczyny!
![]() ![]() otóż o co może chodzić jak nie o faceta? otóż jest pewien pan D. przez którego moja głowa została 'zryta', bo ile można się tak zastanawiać czego on chce i co chodzi... otóż znam się z nim jakiś czas, poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. spędzaliśmy dużo czasu razem i w sumie nie tylko ja zauważyłam, że chyba mnie polubił. zawsze mnie zaczepiał, zagadywał, uśmiechał się itp. po jakimś czasie nawiązaliśmy krótką rozmowę na portalu społecznościowym i zapytał mnie o nr telefonu. i tu właśnie zaczyna się mój problem. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: (nie)zdecydowanie
Cytat:
Jeśli chcesz się przekonać na pewno, to sama zaproponuj spotkanie i wyznacz termin.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może czeka na Twój ruch, a może wiele obiecuje, a nic nie robi. Skoro tyle razy pisał o spotykaniu, przytulaniu, a jeszcze tego nie zrobił, to może po prostu sobie pogrywa. Może pisze z wiekszą ilością dziewczyn lub traktuje waszą relację luźno i nie szuka póki co związku na stałe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że narazie to on nie traktuje tej znajomości zbyt poważnie, podchodzi do niej na luzie. Nie wiadomo czy ma jakąś inną dziewczynę na oku i Ty jesteś "drugą opcją" czy po prostu nie zależy mu aż tak na Waszej znajomości. Na Twoim miejscu podeszłabym do tej znajomości z dystansem, żeby on nie myślał, że jesteś na każde jego zawołanie.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
właśnie tego się obawiam, że mogę być dla niego drugą opcją
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mnie się wydaje, że gdyby on był naprawdę zainteresowany znajomością z Tobą, to by dążył do jej pogłębienia. A tak, to mam wrażenie, że gość czasem sobie do Ciebie napisze dla rozrywki. Też czasem piszę do kolegów, bo mi się nudzi w pracy. A potem mam dużo pracy i nawet nie odpisuję, bo nie są to ważne rozmowy. Nie chcę być czarnowidzem, ale równie dobrze on może mieć dziewczynę, a z Toba pisać dla zabawy. A nawet jeśli nie, to przecież oczywiste, że gdyby chciał się z Toba spotykać, to zaproponowałby spotkanie. A on nie dość, że tego nie robi, to jeszcze zdarza mu się nie odpisywać i Ty czekasz na sms - no proszę Cię. Jeśli lubisz gierki, to możesz go traktować tak samo, ale ja bym przestała do niego pisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ile on ma lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tez kiedys poznałam takiego faceta. Grał dokładnie jak ten twój. Ja wychodziłam ze skory ze mi nie odpisuje. Koniec końców chciał tylko po.uch.. :/ zawsze były jakieś wymówki. Jak poczuł ze mu nie dam to zaczął sie do mnie chamsko odzywać i kontakt sie urwał.
Oczywiście nie mam nawet 1% pewności ze z twoim tez tak jest. Może jest nieśmiały i jakiś kolega powiedział mu : nie narzucaj sie, czasem nie odpisuj, laski na to lecą gdy je zlewamy : D Ale normalni faceci raczej starają sie utrzymać kontakt, pokazać zainteresowanie - mam na myśli faceci który chcą tworzyć związek a nie chodzić ze sobą. Powodzenia ! ![]() Wysłane z kosmosu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
nie wiem czy jest aż tak nieśmiały, z tego co wiem to miał jakiś czas temu dziewczynę i z tego co słyszałam to się rozstali. chciałam go zapytać o to ale nie prowadzimy, aż tak poważnych rozmów i jakoś się nie odważyłam. na mojego wczorajszego smsa odpisał dopiero dziś ok1600... ;/ ta sytuacja niestety powtarza się często. chyba powinnam zacząć się jakoś "wykręcać" z tych rozmów i tej znajomości zamiast coraz bardziej wkręcać ale co ja zrobie, że jak tylko widzę smsa od niego to od razu mam lepszy humor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.