![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kiedy chcę się poczuć.../wyliczanka/
Zapraszam do zabawy!
![]() dziewczęco - Flowerbomb EdP romantycznie - Insolence EdP sportowo - pomarańczowa Sonia Rykiel stylowo - Boudoir smętnie - Couture! Moschino retro - L`Heure Bleue nieposłusznie - Hot Couture EdP sobą ![]() bajkowo - Lolita EdP (chociaż coś mi w niej nie gra tak do końca ![]() nieśmiało - Noa Fleur widocznie - Classique EdT, Organza Indecence jak z horroru ![]() inteligentnie - Pleasures Lauder? krystalicznie świeżo - I Love Love imprezowo - Alien świątecznie - Organza Indecence młodziej (a co!) - Miss Dior Cherie EdP domowo - L Lolita Lempicka (albo jej tani zamiennik Sephora Vanille Caramel ![]() uroczyście - Chanel no 5
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-08-14 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy chcę się poczuć.../wyliczanka/
dziewczęco - hmm hmm, nie mam pachnidła na tę okazję
romantycznie - For Her NR, Helmut Lang sportowo - Cologne TM, Gris Clair stylowo - Kelly Caleche, For Her NR smętnie - tak to nie za bardzo chcę się czuć ![]() retro - Chique nieposłusznie - Avignon, Rock Crystal sobą - Black Cashmere, Wenge, Kelly Caleche
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-08-08 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
O, kolejny fajny wątek
![]() ![]() dziewczęco - Rose, P. Smith, The Fragrance; romantycznie - Ombre Rose; sportowo - Mintea; stylowo - Teint de Neige, Boudoir, Mauboussin EdP; smętnie (w sensie nostalgicznie?) - Insolence EdP; retro - Boudoir (dajcie mi l'heure bleue!!!); nieposłusznie - Classique EdP; sobą - Pure Wish, Meteorites. Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-08-08 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje typy: ![]() jakchcę się czuć... dziewczęco - Envy me, słodko - Hypnose (do czasu, aż mnie zemdli ![]() seksowna - Euphoria, codziennie - olejek pomarańczowy, elegancko - Code, wyraziście - Poison. A że ze mnie kameleon, każde pozwalają mi czuć się sobą, w zależności od sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
To ja :)
|
dziewczęco - Naturelle YR
romantycznie - Organza/Organza Indecence sportowo - Wish Turquoise Diamond lub Sport for Woman Sandera stylowo - A taste of Heaven Kiliana smętnie - unikam tego stanu ![]() retro - Wish, New Haarlem nieposłusznie - Euphoria -bo wszystko sie we mnie buntuje, kiedy ja nosze sobą -Acqua Fiorentina, Noa
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A propos tego "smętnego poczucia" - czasami celowo chcę w sobie taki oto stan duszy wywołać ale najczęściej mając na sobie wspomniane Couture! (b.b. rzadko) nie mogę po prostu poczuć się inaczej niźli właśnie smętnie... Takie one smutne i rozżalone...
![]() Jestem ciekawa czy i Wy macie w swoich zbiorach takiego etatowego smętniaczka?
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
dziewczęco - Nina
romantycznie - Midnight Rain sportowo - Etra stylowo - Cinema smętnie - Hypnotic Poison retro - motylek Hanae Mori nieposłusznie - Perles sobą - Kashmina, Kenzo Amour
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nostalgicznie - Organza ( zapach kojarzy mi się z Babcią, z bezpieczeństwem i szczęśliwymi czasami)
seksownie - Hallowen The Kiss Jesus Del Pozo frywolnie - Escada Moon Sparkle dziewczęco - Boss Intense bezpiecznie/leniwie - Kashmine Touch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Perfume Lover
|
seksownie- Crystal Noir- Versace dziewczęco- Nina- Nina Ricci romantycznie- Angel Innocent sportowo - Zielona Herbatka Arden stylowo - Gucci EDP/ Chanel no 5 Eau Premiere retro - Chloe by Karl Lagerfeld nieposłusznie - Bijan EDP by Bijan ze zdziwieniem stwierdzam, ze nie utozsamiam zadnego zapachu ze smutkiem :|
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dziewczęco - Halloween freesia, Live luxe
romantycznie - Eternity Moment sportowo - Sergio Tacchini O-zone stylowo - Addict, Cinema smętnie - Halloween, ale zaznaczam, że tylko czasem wywołuje u mnie takie skojarzenia retro -??? nieposłusznie - Tea for two ![]() sobą ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
dziewczęco - Delice D'epices Nina Ricci
romantycznie - Alchimie sportowo - Mora Bella CsP stylowo - Escada Collection smętnie - Cardinal Heeley retro - Venezia nieposłusznie - Jakiś kadzidlak np. Avignon lub Hinoki - gdy średnio nieposłusznie, a gdzy bardzo nieposłusznie - Memory of Kindness CBIhp sobą - Theorema
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
dziewczęco - paradise
romantycznie - pleasures, eternity sportowo - FV verveine stylowo - OI, femme de mont blanc smętnie - image retro - blumarine II (staroć z 2000r ![]() nieposłusznie - yria sobą - neonatura cocon, kashmina Cytat:
Edytowane przez aldi1174 Czas edycji: 2009-08-08 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczęco: Pleasures Estee Lauder romantycznie: Printemps Micallef sportowo: Green Diesel stylowo: Dzing! L'artisan smętnie: chyba nie wprowadzam się w taki stan perfumami ![]() retro: Chloe Lagerfeld nieposłusznie: coś z biblioteki Demeter sobą: Nu edt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dziewczeco- Moschino I Love Love
Romantycznie-Coco Chanel edp. Nieposlusznie-Alien Sportowo-Clinique Happy Stylowo-Coco Chanel No5 Eau Premiere Smetnie-DKNY Delicious Night Soba-Tendre Poison |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dziewczęco - Dolce Vita
romantycznie - OI sportowo - Black Sea stylowo - Chanel No5 Eau Premiere smętnie - Chaos retro - Samsara EDP nieposłusznie - Rock Crystal sobą - każdy, pod warunkiem, że jest "moim zapachem" Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-08-08 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
grozi wypollizowaniem
|
dziewczęco -
![]() romantycznie - OI, Olimpia Polleny ![]() sportowo - Kashmina Touch stylowo - Safran Troublant smętnie - ![]() retro - Black Cashmere nieposłusznie - Elixir penhaligons sobą - Wenge
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nindżopesz
|
Jak inni to i ja
![]() dziewczęco - hmmmm, czy ja się w ogóle czułam kiedyś dziewczęco? romantycznie - coś słodkiego: Belle de Minuit, Botrytis sportowo - Bvlgari Black stylowo - Poison, Dolce Vita smętnie - moja ulubiona kategoria, jakiś jesienny zapach: Burning Leaves, Fireplace, BC, Black Tourmaline retro - Habanita, Poison nieposłusznie - koniecznie coś cynamonowego, może Cinnamon Bun sobą - chyba Nu EDP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dziewczęco - L Lolita
romantycznie - Buduar sportowo - ![]() stylowo - FT Lutensa smętnie - L'ombre dans L'eau retro - Shalimar nieposłusznie - Cabochard sobą - we wszystkim co mi sie podoba
![]() |
#22 |
spin doctor
|
dziewczęco - Jil Sander Style, Flowerbomb
romantycznie - Armani Diamonds, sportowo - Innocent stylowo - Coco Mademoiselle, Allure smętnie - Celine Oriental Summer, Vanilla Fields-u mnie wywołują nostalgię... retro - Czarna Coco nieposłusznie - Kenzo Tiger sexy - Kenzo Elephant, Rush, Boss Intense sobą - Kenzo Elephant, Coco M, Dune
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dziewczęco - Flowerbomb, wanilio-paczula
romantycznie - Halle sportowo - Eau Illuminee stylowo - Musc Ravageur smętnie - Stella retro - Botrytis nieposłusznie - NR edt sobą - Shalimar
![]() |
#24 |
perfumowy zawrót głowy
|
dziewczęco - Gucci Rush 2, sezonówki Escada
romantycznie - Jil Sander Sun sportowo - CH 212 stylowo - Jil Sander No. 4, Dune smętnie - Kyoto, Zen retro - Byzance nieposłusznie - Jungle Elephant sexy - Hypnose sobą - Joop Femme
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
dziewczęco - Miami Glow
romantycznie - Stella edp, Rose Essentielle sportowo - Philosykos, Au the Rouge stylowo - Dolce Vita, Narciso smętnie - BC, Zagorsk, Palisander retro - Asja nieposłusznie - Cinnamon Bun, Angel, Harissa sobą - Bois Farine, Feminite du Bois Edytowane przez Vanessa io Czas edycji: 2009-08-12 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
dziewczęco - Nina NR, Wish
romantycznie - Innocent, Magnetism sportowo - L'eau par Kenzo, Grosselina stylowo - Coco Mademoiselle, Gucci by Gucci edp smętnie - Perły retro - Indian Holi nieposłusznie - Angel, New Haarlem, BC sobą - T4T, Kashmina... nie umiem wybrać - tym co mi się aktualnie najbardziej podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
dziewczęco - Halloween, La Chasse aux Papillons
romantycznie - Alchimie, Lalique Le Parfum sportowo - nie lubię sportowego stylu, ani tak się czuć ![]() stylowo - Hermes 24, Faubourg, Cartier Le Baiser du Dragon smętnie - Lou Lou (ale to taki pozytywny, jesienny smutek) retro - Guerlain Mitsouko, Lancome Tresor nieposłusznie - Kenzo słoń, kadzidlaki, Lalique Perles seksownie - Givenchy OI, T.Ford BO, V.Westwood Boudoir beztrosko - Acqua di Parma Arancia albo Fico sobą - Kenzo słoń, NR for HER, Rochas Absolu
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
romantycznie - Nina Ricci Nina lub Flowerbomb sportowo - DKNY Be Delicious stylowo - Prada EDP lub Chloe (2008) smętnie - Midnight Poison retro - nie lubie zapachow retro! nieposłusznie - Madame JPG sobą ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
dziewczęco - Vanille Coco
romantycznie - Dalimania sportowo - Flowerbomb edt stylowo - Dolce Vita smętnie - Tea for Two retro - tak nie pachne ![]() nieposłusznie - Ange ou Demon sobą ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2009-08-09 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.