|
Notka |
|
Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Dermokosmetyki anti-age Skinétic
Skinétic to program dermokosmetycznej pielęgnacji przeciwstarzeniowej, opracowany przez specjalistów z Laboratorium Naukowo-Badawczego Oceanic. czytaj więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dermokosmetyki anti-age Skinétic
nie dajcie się nabrać, kupiłam te kremiki gdyż u nas w aptece były promowane te produkty można było uzyskać dermo konsultacje , pani w powiększeniu obejrzała moja skórę po czym stwierdziła że mam przesuszoną skórę po czym zachęciła mnie do zakupu serii NAWILŻAJĄCY KREM NA PIERWSZE ZMARSZCZKI
Cera normalna i sucha. Używałam już krem z tołpy też 30+, skóra wyglądała moim zdaniem dobrze, ale według pani która przeprowadzała dermo konsultacje stwierdziła że powinnam używać właśnie te bo są nawilżające, pragnę zaznaczyć że mam cerę normalną- mieszaną i w żadnym wypadku nie jest wrażliwa, ale pomyślałam że przez nadmierne opalanie mogła mi się trochę przesuszyć wiec zachęconą zakupiłam specyfik, dziś po nie całych dwóch tygodni mogę stwierdzić że kremy absolutnie nie nawilżają, jeśli ja nie potrzebuje takiego nawilżenia to jakie działanie będą miały dla kogoś przy cerze suchej/wrażliwej! Pojawiły mi się na całej twarzy zaskórniki, twarz jest podrażniona i szara, przy każdym razie kiedy spoglądam w lustro mam ochotę wyciąć sobie skórę z twarzy, nigdy jeszcze żaden krem ani kosmetyk do twarzy nie zrobił takiego spustoszenia na mojej twarzy, specjalnie aby się wypowiedzieć na temat tych kremów założyłam konto, straszne, po prostu płakać mi się chce, nie dosyć że kupiłam te buble i straciłam kasę to jeszcze stracę jej o wiele więcej lecząc twarz po tych cudownych kremikach! |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Dermokosmetyki anti-age Skinétic
bardzo miłe, fajne kremy..polecam serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.