|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
c-thru RUBY
Cześć!
Oddam prawie każde pieniądze za C-thru ruby: ![]() w sprzedaży niestety dawno go już nie ma, a mi została oszczędzana na Bardzo Specjalne Okazje resztka... chyba już tylko na ślub wystarczy i nic więcej ![]() mam oczywiście dezodorant tego typu: ![]() ale chyba każda z nas zdaje sobie sprawę, że to absolutnie nie to samo... gdyby któraś miała nawet napoczętą butelkę, pół butelki, 1/3... odkupię na dobrych warunkach ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: c-thru RUBY
Są na ebayu dwie sztuki, ale ze Stanów, także droga wysyłka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: c-thru RUBY
Fenris, dzięki! pomogłaś mi bardzo! szukałam na ebay UK, a nawet do głowy mi nie przyszło, że są też inne ebaye...
![]() zamawiam!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.