![]() |
#1 |
BAN stały
|
33. urodziny
Szanowne Wizażanki i Wizażanowie,
dzisiaj przypadają moje trzydzieste trzecie urodziny. Jest to moim zdaniem dobry czas na podsumowanie mojego życia. I tak: w sferze zawodowej: - mam renomowane wyższe wykształcenie, - mam pracę za parę średnich krajowych, - w podróżach służbowych zwiedziłem 5 z 6 kontynentów i mnóstwo krajów na nich, - znam biegle 3 języki obce. w sferze prywatnej: - nigdy nie byłem w związku, - jestem prawiczkiem, - nigdy nie miałem żadnego kontaktu fizycznego z kobietą, nawet złapania za rękę czy przytulenia, nie mówiąc o pocałunku, - byłem na kilkudziesięciu randkach z kilkunastoma kobietami, ale żadna nie była mną zainteresowana, - mam dość dziwne relacje z rodziną, nie lubię ich towarzystwa i atmosfery w domu. A co dla Was jest ważniejsze? Życie zawodowe czy prywatne? Gdybyście mieli mieć sukces w jednym, a totalną klęskę w drugim, które byście wybrali? Mam też plany na następny rok: - chodzić na więcej randek - próbować zapraszać absolutnie każdą kobietę, która choć trochę mi się podoba, - jeśli wyjazdy służbowe ustaną, zoperować stulejkę, która jest moim problemem zdrowotnym. Jakieś jeszcze pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 33. urodziny
Cytat:
![]() Edytowane przez Colderia Czas edycji: 2014-10-06 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Szanowny autorze, wszystkiego najlepszego z okazji osiągnięcia wieku chrystusowego !
I oby dotarło wreszcie do Ciebie , że wszystko co osiągnąłeś w życiu zawodowym jest ważne lecz ze stulejką niczego nie osiągniesz w życiu prywatnym. Spraw sobie prezent urodzinowy, udaj się na zabieg. Życzę Ci abyś wykrzesał z siebie trochę odwagi i pokonał strach z zabiegiem związany. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Chłopie, dam ci radę i robię to z dobrego serca, bo chcę żebyś się choć trochę ogarną i wyszedł na prostą- idź do psychologa.
Kobiety, z którymi byłeś na randce i które nie były tobą zainteresowane, zostały odstraszone przez twoje problemy ze sobą. Jeśli się z tobą umówiły, to znaczy, że na początku były zainteresowane lub przynajmniej nastawione neutralnie, dopiero w trakcie spotkania coś je odstraszyło. Napisałeś, że dobrze zarabiasz. Idź prywatnie do lekarza lub do prywatnej kliniki i załatw stulejkę raz na zawsze. To zwykle jest dużo szybsze niż przez nfz. Choć podejrzewam, ze niechęć do rozprawienia się z problemem na podłoże psychiczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Kontynentów nie jest czasem 7, nie 6
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
dostałeś tyle sensownych rad w poprzednim wątku i we wszystkich innych, a ty dalej na wizażu
![]() jakbyś chciał coś zmienić, to byś chyba to zrobił, a nie wieczne wymówki i niekończące się tematy na babskim forum. odpowiadając na pytanie - dla mnie ważniejsze jest życie prywatne, bo nawet jakbym zarabiała miliony, to i tak nie mogłabym sobie kupić miłości i poczucia bezpieczeństwa, które mam w obecnym związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zielona Driada
|
100 lat dla Ciebie i stulejki
![]()
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie bez różnicy! ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pamiętacie wątek, o wspaniałym bracie - naukowcu, któremu nie dorównywała żadna panna i przy każdej się nudził ? Autorka dziwiła się czemu nikt go nie chce.
Coraz bardziej mam wrażenie, że samotny to ten koleś. Samotny - znasz modne ostatnio w internecie powiedzenie o tym, że nie opuszcza się dnia nóg na siłowni? No, to odnieśmy tę metaforę do Ciebie. Są różne rodzaje inteligencji. Ty pakowałeś = wykształcony jesteś, ale inteligencję emocjonalna odwiesiłeś na kołku. Trzeba iść równomiernie we wszystkie kategorie. Pora zmienić trening. Z ternerem, nie samemu, na tym etapie 'Chodakowska uczuć' nie pomoże. Potrzeba psychologa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.
|
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Chodziło mi o zamieszkałe kontynenty, aczkolwiek nie jest to główna materia wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
SERIO?
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
A ja życzę tobie byś w końcu się odważył na przeprowadzenie zabiegu oraz znalazł wymarzoną partnerkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
To wszystkiego najlepszego i dodatkowo życzę Tobie, abyś zakładał mniej bezsensownych wątków
![]()
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że życie zawodowe można bardziej zaplanować, robić karierę, piąć się po szczebelkach i awansować. Z życiem prywatnym trudniej, bo nawet 1000 randek z 1000 osób płci przeciwnej nie gwarantuje znalezienia drugiej połowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Nie mam żadnego zespołu Aspergera. Parę lat temu potrzebowałem badań psychologicznych, zostałem przebadany i nie mam nic takiego.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
W profilu masz inną datę urodzenia
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przestańcie go wysmiewać! Wszystkie wiemy że ma problemy z psychiką, samooceną. Chcecie go jeszcze bardziej zdołować?
Wszystkiego najlepszego. Mi się wydaje że to wszystko ma swoje podłoże w dzieciństwie autora, pisał o zaniedbaniu zdrowia (mówił o stulejce rodzicom, olali to), zakrzywiony obraz kobiety (matka). Autorze jak to było ? I czemu do **uja zarabiając tyle mieszkasz z rodzicami ? To nie jest normalne... nie dość że zniechęca do ciebie to są toksyczni i powinieneś jak najszybciej się wyprowadzić. ![]() Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-10-06 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
uparta chmura
|
![]()
Stoo lat
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Tak, pamiętam. Próbowałeś terapii ?
Przez to że olali to w dzieciństwie możesz mieć teraz zakodowane w podświadomości że to coś co można olać, odkładać w nieskończoność... Ale jesteś już dorosłym facetem i musisz wziąć życie w swoje ręce - najlepiej z pomocą psychoterapeuty Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-10-06 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.