| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-10-07, 09:52 | #1 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-03 
				 | Jak to rozegrać?

Hej   Witam wszystkim Ostatnio zastanawiam się nad pewną kwestią, mam jeszcze w sumie miesiąc czasu ale powoli zastanawiam się jak to rozegrać. Ale do rzeczy. W pewnym mieście X oddalonym od mojego o około 70km jest koncert (festival). Chciałam się na niego wybrać wraz z moją przyjaciółką i przyjacielem, którzy mieszkają ok. 500km od tego miasta. I problem jest taki, że nie wiem, gdzie załatwić im miejsce do spania. W moim mieszkaniu studenckim to raczej średnio, bo jest nas sporo osób i mało miejsca, więc nie bardzo nawet będę mieć ich gdzie położyć. Zastanawiałam się czy nie wynająć na te kilka dni w mieście X (gdzie ma być festival) jakiegoś pokoju, np 3 osobowego czy coś, tak, że nie będziemy musieli dojeżdżać, i będzie dla wszystkich miejsce. Problem w tym, że na pewno wynajęcie takiego pokoju na kilka dni trochę kosztuje, do tego bilety na festival też tanie nie są. Głupio mi tak powiedzieć przyjaciołom, że muszą sami za siebie płacić za mieszkanie, bo w końcu ja ich zapraszam. Hmm.. co radzilibyście w takiej sytuacji zrobić? 
				__________________ Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post48482672 Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=782500 Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2014-10-07, 10:14 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-09 Lokalizacja: Świętokrzyskie. 
				 | 

Dot.: Jak to rozegrać?

Cytat: 
  Owszem Ty ich zaprosiłaś, ale to nie świadczy o tym, że masz im zasponsorować ten wyjazd i ponieść wszystkie koszty. Zwłaszcza, że jesteś studentką i pewnie taką sumie nie możesz wyrzucić lekką ręką. To są Twoi przyjaciele wiec na pewno zrozumieją. Myślę też, ze sami zaproponują   
				__________________ "Opłacz to, wykrzycz to, a później weź się w garść, stań na nogi i zacznij żyć. Możesz żyć tak szczęśliwie, że głowa mała!" | |
|     |   | 
|  2014-10-07, 10:36 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Siedzę na walizkach 
				 | 

Zapłaciłaś za bilety no ale wiadomo że pewnie nie liczą na to że zasponsorujesz też nocleg.. Jesteście studentami . Wiadomo że każdy liczy się z kasą. Myślałaś o Hostelu?

__________________ !!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. | 
|     |   | 
|  2014-10-08, 12:24 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-06 
				 | 

Nie pakuj się w takie koszta    
				__________________ "Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara)  | 
|     |   | 
|  2014-10-08, 12:29 | #5 | |
| sissy that walk Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Według mnie w takiej sytuacji nie ma nic dziwnego w tym, że muszą zapłacić za swój pokój. Bilety kupiłaś Ty? Znajdźcie jakiś tani hostel, często można gdzieś zanocować za 20-30 zł, to nie jest jakiś ogromny koszt jeśli się planuje taką wyprawę. 
				__________________ Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.