|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ciuchy od blogerek
Lubię przeglądać blogi modowe i stylizacje dziewczyn, często ubrania, które są prezentowane w postach chciałabym mieć sama.
Ostatnio właśnie przeglądając jeden z portali zauważyłam akcję pt. "Blogerki wietrzą szafę": http://szafa.pl/blogerki.html Gdzie można kupić rzeczy od bardziej lub mniej znanych blogerek. Z tego co widziałam, ceny nie są wygórowane, więc można zgarnąć fajne perełki. Co sądzicie o takich "wydarzeniach modowych"? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciuchy od blogerek
część blogerek ma specjalne zakładki, odsyłające np. na ich profile na Allegro, np. Macademian Girl ma zakładkę: shop my closet.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajna opcja
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ciuchy wzorcownia_ na allegro
Poszukaj na allegro. Dużo ciekawych ciuchów masz u użytkownika <ciach>
Pooglądaj, bo ceny niskie, a trafiają się perełki. Ja kupiłam tutaj torebkę Prady za 28zł., sukienkę Zara dla córki za 19zł. a za spodnie męża Diesel dałam tylko 39zł i wiele innych. Sobie ciucki kupuję w innym miejscu, bo nosze większy rozmiar, ale resztę rodziny obkupuję na <ciach> Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2014-10-01 o 11:44 Powód: spam |
|
|
|
|
#5 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po pierwsze nie spamuj, po drugie nie wrzucaj tu linka do znoszonych szmat. Cytat:
Widziałam tam aukcje Charlize Mystery i Fashionelki. Zajrzałam tam z ciekawości, bo tych dwóch jednostek nie trawię, i zastanowiło mnie jedno - w opisie "nowe, nie noszone", a zdjęcia w sprzedawanych ciuchach z bloga wzięte. "Nowe, nie noszone" to raczej nie znaczy "raz założone do zdjęć".
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2014-10-01 o 11:44 Powód: edycja cytowanego posta |
||
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja dość często sprzedają wiele ubrań pochodzących z zagranicznych sklepów, sprzedaję je jako "założone raz do zdjęć" - wtedy nawet nie odrywam metek, jeśli wiem że coś jednak nie leży na mnie tak jak chciałam sprzedaje to dalej, kiedyś czytałam że dziewczyny prowadzące blogi dają wygórowane ceny, ja obrałam sobie taki kierunek że rzeczy wrzucam na licytację od 1zł i za ile się sprzedadzą za tyle się sprzedadzą, a nowe właścicielki są zawsze zadowolone.
Nie sprzedaję ubrań "non stop" robię co kilka miesięcy "wietrzenie szafy" i wystawiam po kilkanaście aukcji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.