|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Sukienka na jesień pilnie poszukiwana!
Gdzie znajdę sukienki na jesienną pogodą? W sklepach widzę tylko sukienki z krótkim rękawkiem, albo z cienkiego szyfonu.
Sezon chyba już się zaczął, skoro wszędzie królują kozaki i puchówki, ale sukienek z długim rękawem jak na lekarstwo. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka na jesień pilnie poszukiwana!
Ta jest dla mnie super jesienna
Co sądzisz?---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- W w zasadzie te 2 pierwsze ![]() http://i1.wp.com/www.balladine.com.p...size=838%2C568 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
POszukaj sobie sukienek firmy Katrus, zwłaszcza bawełniane - ja ostatnio kupiłam sobie granatową, jakby dresową, ale z bardzo grubegp dresu, jest ciepła i świetnej jakości.
Też właśnie nie do końca rozumiem tych wszystkich kolekcji sieciówek: wszystko z krótkim rękawem, lub bez rękawów, z dekoltami na plecach (co od razu skreśla ubranie sukienki do pracy). Tutaj masz link do sukienki, ale jest też dostę pna w wielu sklepach internetowych i na allegro. http://katrus.pl/sklep/produkt/153-s...4_wyprzedaz_/0 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jest ich cała masa, tylko nie wiem, jakie sklepy cię interesują. ostatnio z benettona i sisleya wyszłam z 4 (typowo jesienne - albo ze "swetra" albo wełny)
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
w Quiosque często sa grubsze sukienki z rękawem do łokcia lub sięgającym do połowy przedramienia.
Często w tych bardziej eleganckich sklepach (np Monnari itp) takie się trafiają. Osobiście wolę te z krotkimi rękawkami (nawet zimą) bo wtedy mogę pokombinować ze sweterkami czy żakietami, natomiast na długi rękaw nie bardzo lubię zakładac kolejną warstwę. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Moja propo:
1. H&M 2. Zara 3. Sklep Dotii
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Co sądzisz?