|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
podstawy makijazu ...
dopiero zaczynam sie malowac i chcialabym wiedziec cos o podstawach ..jak oceniac dobre kosmatyki..na co zwracac uwage? jak prawidlowo malowac oczy ? jak prawidlowo uzywac tuszu, zeby sie rozmazywal na dolnych rzesach ....po prostu wszytsko co niezbedne do mega podstawowej wiedzy
![]() licze na pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: podstawy makijazu ...
Po pierwsze, tego typu pytania zadajemy na forum dla wizażystki. Poza tym na forum jest masa informacji na ten temat. Zerknij do poradnika:
http://www.wizaz.pl/?content=category&id=11 (wprawdzie jest chyba aktualizowany i nie ma części artykułów ale zawsze coś). Zajrzyj na forum Moje makijaże, tam dziewczyny wklejają zdjecia, i dają precyzyjne instrukcje co i jak robić - można sporo podpatrzyć i się nauczyć ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy już się określisz, sporządź na podstawie zawartych tam informacji listę potrzebnych kosmetyków. Potem zdecyduj się na ich markę, w zależności od ceny i dobrej ich opinii. W tym celu posłuż się katalogiem kosmetyków (http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ ) i archiwum. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
takie tematy są na forum wizazystka.Wszystkie znajdziesz , są na pierwszej stronie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Smoczyca dała Ci już link do nowego poradnika, ale ponieważ jest on jeszcze niedokończony - podsuwam Ci jeszcze linka do starszej, pełnej wersji:
http://www.wizaz.pl/kurs_narzedzia.php po prawej jest menu - wybierasz interesujące Cię zagadnienie ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hmm..ja nie weim jak ci pomoc ..ale kiedy weszłam na wątek..chciałam zobaczyc ile masz latek..i nie mogłam sie powstrzymac napisac że: urodziłysmy sie tego samego roku..tego samego miesiąca ..tego samego dnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hehe no ..to są jzu dwie osoby które znam i urodziły sie tej samej daty ..jest nia katunia ..a druga to moze dla was byc jeszcze wieksze zaskoczenia !! to ..moj TATA
![]() ![]() ![]() ok juz nie zasmiecam wątku ..pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.