|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nieśmiały??
Poznałam pewnego faceta, spotykamy się od miesiąca. Widzieliśmy się koło 6 razy, przez telefon czy komunikatory rozmawiamy codziennie lub co 2 dni, w 90% to on zaczyna rozmowę.Ogólnie jest sympatyczny, mamy dużo wspólnych tematów i tutaj pojawia się pewne "ale". Być może przesadzam, ale mam wrażenie, że jest strasznie nieśmiały. Na przywitanie i pożegnanie zawsze tylko się przytulamy, nigdy nie zainicjował nic więcej, nie zrozumcie mnie źle nie mam na myśli wskoczenia mu do łożka, ale nawet buziaka w policzek od niego nie dostałam. Po prostu żadnej fizyczności nie ma między nami, do tej pory widywaliśmy się zawsze na mieście. Raz byliśmy na koncercie wtedy cały czas mnie obejmował, kiedyś gdy nieco wypiliśmy przytulał mnie do siebie, gdy szliśmy ulicą, to by było na tyle. Ogólnie jest dość szarmancki, zawsze to on mnie zaprasza na randki, reguluje rachunek, odprowadza mnie na przystanek itd.
Jest to też typ mężczyzny, który bardzo dba o siebie zewnętrznie, zawsze jest dobrze ubrany, pilnuje detali (pomyślałam, że jest może gejem, ale powiedział mi jasno, że preferuje jedną płeć i nie są to mężczyźni ![]() Nigdy nie miałam takiej sytuacji z żadnym mężczyzną, który nawet nie próbowałby mnie pocałować choćby w policzek, czuje jakby dawał mi sprzeczne sygnały, albo był po prostu kryptogejem mimo zaprzeczeń ![]() Nie mam pojęcia co sądzić, uważacie, że jest to typ faceta nieśmiałego, aseksualnego? Czy może zwyczajnie przesadzam i doszukuje się dziury w całym, ponieważ sama już nie wiem co myśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nieśmiały??
Zaproś go gdzieś a potem dobierz się do niego i zobaczysz czy ucieknie czy nie. Jak się wystraszy to znaczy że jest nieśmiały albo gej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dodać? Na moje to jest bardzo nieśmiały, nie wiem po ile macie lat, ale może jesteś jego pierwszą dziewczyną z którą ma kontakt tak na poważnie? Nie od dziś wiadomo, że każdy jest bardziej rozmowny przed monitorem jak twarzą w twarz. Co zrobić? Możesz czekać i czekać i kiedyś tam będzie jakiś buziak, ale możesz przecież i ty dać mu na pożegnanie całusa. Nie od razu trzeba wpychać jęzor do samego gardła ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Sama zainicjujesz pocałunek np. Na pożegnanie pocałujesz go w policzek, a na nastepnym w usta. 2. Umówicie się na piwo lub wino i trochę go spijesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mamy po 21 lat, kiedyś miał dziewczynę, ale z tego co mówił nie trwało to zbyt długo. Mogłabym mu dać buziaka w policzek, ale chyba też boję się trochę jego reakcji
![]() Z tym upiciem go będzie ciężko, bo on się bardzo pilnuje, ale może w koncu się uda. Edytowane przez meisje2804 Czas edycji: 2014-10-13 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jakiej reakcji się konkretnie boisz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A może i on tak samo myśli?
Ktoś z was musi zrobić ten pierwszy mały kroczek, jeżeli chcielibyście być kimś więcej niż tylko osobami do wspólnych spacerów i rozmowach przez gg ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
pochyl się jakbyś chciała dać mu buziaka i powiedz "ładnie pachniesz", możesz też spojrzeć mu w oczy
![]() A na pożegnanie buziak w policzek. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Chyba sama musisz zacząć działąć albo dalej czekać na jego krok, wydaje mi się że z gejem przesadzasz on po prostu nie chce Ci się sam narzucać na pewno. Tak jak radzili inni pocałuj go sama, złap za ręke przy spacerze, pokaż że dla Ciebie to też coś więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz mu spróbować jakoś gestem okazać, ze mogłoby z tego cos byc, pocałunek w policzek, dłuzsze spojrzenie w oczy, itp. Ktos moze powiedzieć, ze to zbyt subtelne, ze za mało odważne, ale jesli on jest nieśmiały , a zwraca uwagę na detale, powinien umieć to odczytać. Jego zachowanie wskazuje, ze on tez cos czuje ![]() ![]()
" O najtrudniejszych sprawach najtrudniej powiedzieć. Słowa powodują, ze rzeczy, które były nieskończenie wielkie, kiedy były w Twojej głowie,po wypowiedzeniu kurczą sie. Zdobywasz sie na odwagę i wyjawiasz je, a ludzie dziwnie na ciebie patrzą, w ogóle nie rozumiejąc.Mysle, ze to jest najgorsze." Edytowane przez Windermere Czas edycji: 2014-10-14 o 00:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
lokalna gwiazda
|
Albo to facet, który traktuje dziewczynę jak damę, nie pcha się z lapami i całowaniem, bo uważa, że na wszystko jest odpowiedni czas... a spotykacie się miesiąc zaledwie...
Albo on zwyczajnie lubi spędzać z tobą czas i traktuje waszą relację jako typowo przyjacielską. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.