|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czerwone palce u nog
Jak chodze dluzej w butach z odkrytymi palcami to po jakims czasie robia sie czerwone. Dlaczego i jak temu zapobiec ? Dziwnie to wyglada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwone palce u nog
Hehe... chyba nie ma to związku z rodzajem butów tylko z faktem, że stopy są wtedy dobrze ukrwione...Jak będziesz trzymała przez długi czas dłonie w dole to palce też robią się bardziej czerwone a jak na chwile podniesiesz, to robią się bielsze. Ciesz się, że nie masz czerwonych cały czas, sporo osób tak ma bo poodmrażały sobie w zimie chodząc w przemokniętych butach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Możesz być pewna, że tylko Ty zwracasz na to uwagę. Widziałam duuużo gorsze rzeczy na stopach u dziewczyn latem i jakoś się nie przejmowały faktem...
Dziewczyny z haluksami też muszą z tym żyć, a mi się to wydaje gorsze od samego koloru. Ale nawet jakbym miała haluksy to bym chodziła w odkrytych butach bo jeśli coś nie jest moją winą to dlaczego mam się z tym czuć źle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze masz pokrzywke od słonca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tylko ze akurat wtedy bylo cieplo ale slonca nie bylo. Jak jest slonecznie to ja nie wychodze z odkrytymi palcami bo nie znosze opalenizny. I dlatego tym bardziej mi to przeszkadza bo jestem blada i wszystko ladnie tylko te cholerne czerwone palce :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
może problemy z krążeniem, słabe żyły? Wtedy krew źle krąży, zatrzymuje się w dolnych partiach ciała - siła grawitacji. POmyśl, czy masz np uczucie cieżkich nóg wieczorem? Tylko to przychodzi mi do głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.