|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
baza UV + zwykły lakier + top UV pytanie
hej,
dziewczyny mam pytanie, manicure hybrydowy wykonuje kosmetykami cosmetics zone, niestety nie mam na razie tyle pieniążkow zeby kupic kazdy kolor jesli chodzi o wzorki.. dlatego zastanawiam sie czy jest taka mozliwość aby nalozyc baze + lakier hybrydowy lub jakis inny lakier ZWYKŁY i na nim zrobić wzorki, a na to wszystko polozyc TOP UV z hybryd i bedzie sie to trzymalo jako manicure hybrydowy i roslo razem z plytka paznokcia ? czy odprysnie i nie bedzie sie trzymalo ? czy lepiej bez bazy pomalowac paznokiec zwyklym lakierem + wzorki zwyklymi lakierami i na to polozyc TOP UV z hybryd i na jedno wyjdzie ? z gory dziekuje za odpowiedzi! ![]() ![]()
#2 |
z pazurem
|
Dot.: baza UV + zwykły lakier + top UV pytanie
wątek pokazujemy pazurki wyłącznie hybrydowe strona 72 od postu 2159 i później strona 75 post 2241.
Odsyłam również do zapoznania się z regulaminem pazurków co uchroni przed założeniem wątków powielających tematy poruszane na forum. Wątek zamykam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.